Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(baggio @ 2008 12 28, 12:28)
O man nesmirda nei prancuziskas-Senteurs du Sud, nei KN argano aliejus. Abu nerafinuoti. Cia daug ir nuo uosles priklauso mirksiukas.gif

uzklausiau to pardavejo is kurio pirkau atsake :
Hello, thank you for your interest. This argan oil is not refined. It is the best quality. It is hand pressed by my family in Morocco. We also use this oil for ourselves. So just try it, you will not regret it. Yours, L. Aitbelkacem
g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 28, 11:40)
uzklausiau to pardavejo is kurio pirkau atsake :
Hello, thank you for your interest. This argan oil is not refined. It is the best quality. It is hand pressed by my family in Morocco. We also use this oil for ourselves. So just try it, you will not regret it. Yours, L. Aitbelkacem
g.gif  lotuliukas.gif

Greiciausiai bus kosmetinis aliejus. Mano kosmetinis aliejus irgi turi sioki toki, bet ne stipru kvapa. Gal netgi sakyciau - kvepia citrusais. Beje, jis ir kainavo viso labo 4 eurus. O vat tas pirmasis ir ta, kuri pirkau pati pas marokiecius - paduoda slapimu. I kosmetinius deda kvapiuju medziagu.
Kiek patys marokieciai sake - geriausia pirkti pati paprasciausia kulinarini alieju. Jie jo nerafinuoja. O del kvapo - juk kiekvienas zmogus yra individualus ir savaip supranta tam tikra kvapa. Jei vienam smirda myzalais, kitam galbut kvepes rozem mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes
kokia jusu nuomone apie ELGON kosmetika?
Atsakyti

QUOTE(baggio @ 2008 12 28, 11:28)
O man nesmirda nei prancuziskas-Senteurs du Sud, nei KN argano aliejus. Abu nerafinuoti. Cia daug ir nuo uosles priklauso mirksiukas.gif

kai is buteliuko uosciau- tai kvapas kaip ir nieko, bet kai uzlasino ant rankos - tai suvimde (sutinku, turiu ypatingai jautria uosle "smirdantiems kvapams" doh.gif pvz. tabakui, alkoholiui, prakaitui ir pan. -todel ir tas aliejus man itin smirda, zymiai baisiau uz semenu alieju)
Atsakyti
Bandet kas nors kazka is sitos operos? http://www.natures.it/en/index.html

man kazkaip itartinai tas naturalumas, kai ant dezutes prirasyta n dalyku kaip oil ir extract, o ant galo *paraben rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 28 gruodžio 2008 - 22:48
Sveikos! 4u.gif Nezinau, ar pamenat mane, bet stipriai doemjausi naturaliom priemonem ir daznai budavau sioj temelej, tik paskutiniu metu kosmetikos nelabai reikejo, tai buvau apstojus lankytis blush2.gif Dabar man zutbut reikia drekinancio kremo, bet niekaip negaliu issirinkti, baisu tepti bet koki, nenoriu... verysad.gif Noriu is naturalios kosmetikos, bet labai sunku atitaikyt. Gal kuri nors galit parekomenduot koki gera drekinanti kremuka misriai odytei? 4u.gif Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visas su praėjusiomis ir būsimomis šventėmis 4u.gif
KN taip ir nebuvau blush2.gif todėl vis dar neįsivaizduoju argano aliejaus kvapo, o labai noriu pauostyti, bet tikrausiai jau kitais metais ten nusigausiu.
Bėgike, mano oda daugiau sausa nei mišri, bet rekomenduoju tau Weledos drėkinantį vilkdagių kremą. O šiaip tai man bent jau šiuo metu idealu kokosų aliejus iš KN. Ir kvepia pasakiškai wub.gif , ir drėkina, ir tepasi lengvai, jei nebijai aliejumi tepti veidą (na, juk ne kremas, o aliejus), tai būtų puikus pasirinkimas biggrin.gif
Dar labai noriu pasigirti blush2.gif Kalėdų senelis atnešė man iš KN Aromastone lempą biggrin.gif Dabar namučiai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 12 28, 22:48)
Bandet kas nors kazka is sitos operos? http://www.natures.it/en/index.html

man kazkaip itartinai tas naturalumas, kai ant dezutes prirasyta n dalyku kaip oil ir extract, o ant galo *paraben  rolleyes.gif

Įtariu neblogi gali būti tik 1 linijos produktai, taip ir parašyta: natural cosmetic, visa kita-nieko gero.Nžn.ar pas mus yra kažkas iš tų natūralių g.gif
Atsakyti
Taigis, apdovanojau visus ekologiska kosmetika kaledom, tai primieji atsiliepimai visai neblogi: mamai labai patiko Wild Rose pienelis dušui ir wild rose lotion kunui, labai kvapas suzavejo, o tetis panaudojes Sante skutimosi putas, pasake , kad jos visa neputoja, uzsitepe, kaip krema koki, nusiskuto, bet sake pripras thumbup.gif

QUOTE(begike @ 2008 12 28, 23:13)
Sveikos!  4u.gif  Nezinau, ar pamenat mane, bet stipriai doemjausi naturaliom priemonem ir daznai budavau sioj temelej, tik paskutiniu metu kosmetikos nelabai reikejo, tai buvau apstojus lankytis  blush2.gif  Dabar man zutbut reikia drekinancio kremo, bet niekaip negaliu issirinkti, baisu tepti bet koki, nenoriu... verysad.gif  Noriu is naturalios kosmetikos, bet labai sunku atitaikyt. Gal kuri nors galit parekomenduot koki gera drekinanti kremuka misriai odytei?  4u.gif  Buciau labai dekinga  smile.gif

as tai naudoju Weledos Intensive Almond creme, nors mano oda ir sausa, bet jis ziemai, kaip man sake pardei, labai tinka, nes toks labiau drekinantis mirksiukas.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 29, 08:55)
Dar labai noriu pasigirti blush2.gif Kalėdų senelis atnešė man iš KN Aromastone lempą biggrin.gif  Dabar namučiai kvepia.

mmm, kaip smagu ir kvapnu ax.gif O man kazkas buvo uzeje ir paprasiau, kad vyras padovanotu isgirtuju C&D style smilkalu ir smilkyne doh.gif , tai ka as zinau, kartais, kai noris virtuves kvapu atsikratyt, uzdegu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 00:13)
Sveikos!  4u.gif  Nezinau, ar pamenat mane, bet stipriai doemjausi naturaliom priemonem ir daznai budavau sioj temelej, tik paskutiniu metu kosmetikos nelabai reikejo, tai buvau apstojus lankytis  blush2.gif  Dabar man zutbut reikia drekinancio kremo, bet niekaip negaliu issirinkti, baisu tepti bet koki, nenoriu... verysad.gif  Noriu is naturalios kosmetikos, bet labai sunku atitaikyt. Gal kuri nors galit parekomenduot koki gera drekinanti kremuka misriai odytei?  4u.gif  Buciau labai dekinga  smile.gif

Siulyciau Dr.H roziu krema, ta klasikini, aisku is mini meginuko pradziai blush2.gif Tik nesusigundykit drekinamuoju, nes garantuoju visu 100%, kad vaiksciosit apvarvejusi taukais nuo jo, nes jis aktyvina riebaliniu liauku veikla. Na gal dar svarainiu tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 29, 10:15)
Įtariu neblogi gali būti tik 1 linijos produktai, taip ir parašyta: natural cosmetic, visa kita-nieko gero.Nžn.ar pas mus yra kažkas iš tų natūralių g.gif

pas mus labai mazas pasirinkimas situ produktu. bet as parabenus butent toje pirmoje linijoje uzmaciau bigsmile.gif
Atsakyti
o as vakar pirkau Sveikuose produktuose sampuna naturalu su sokoladu - tamsiems plaukams smile.gif tai drauges visos apsiuoste, sako kaip niam niam kvepia, kazi koks bus poveikis g.gif
Atsakyti