Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ajile @ 2008 12 22, 11:43)
Man sitas muilas irgi nusausino oda per pora savaiciu  verysad.gif

man tai avietinis madaros muiliukas labai patiko 4u.gif kvapas kaip ukinio muilo, bet oda atgaivino puikiai smile.gif siaip jis rekomenduojamas misriai odai, tai jeigu veido oda sausa, gal ir nusausino dar labiau..
Atsakyti
help.gif ka galima daryt su argano aliejum be plauku tepimo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 27, 22:55)
help.gif ka galima daryt su argano aliejum be plauku tepimo?  blush2.gif

jei NErafinuotas tai puikiai tiks veido odai, man jis idealus jautriai odai, tik būtina žinot ar aliejus nėra rafunuotas, nes pastarasis veido odai netinka. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 27, 23:01)
jei NErafinuotas tai puikiai tiks veido odai, man jis idealus jautriai odai, tik būtina žinot ar aliejus nėra rafunuotas, nes pastarasis veido odai netinka.  tongue.gif

acium 4u.gif nerafinuotas, grynas
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 27, 23:11)
acium  4u.gif nerafinuotas, grynas

tada puikiai tiks, o gal Klpd pirkai? jei taip ar galėtum pasakyt kur?? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 27, 23:13)
tada puikiai tiks, o gal Klpd pirkai? jei taip ar galėtum pasakyt kur?? ax.gif  4u.gif

nea is ebay siunciausi blush2.gif 4u.gif tikiuosi neapgavo g.gif bet man jau kolkas jokiu nemaloniu pojuciu nesukelia, o jau galvojau kad kaip katino myzala reiks tept lotuliukas.gif ... g.gif, azi dabr galvoju neparasyta kad nerafinuotas, parasyta 100 proc. pure organ oil g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 27 gruodžio 2008 - 22:50
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 27, 23:45)
nea is ebay siunciausi  blush2.gif  4u.gif

aišku, aš kažko bijau per ebayju siųstis blush2.gif
Atsakyti
va, galiu imest paveiksliuka koks atejo user posted image, gal kas turit kokiu itarimu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 27, 23:01)
va, galiu imest paveiksliuka koks atejo user posted image, gal kas turit kokiu itarimu?  blush2.gif  g.gif

Spalva tai tokia. Pauostyk, jei smirda ax.gif , tai turetu buti nerafinuotas. Vienas pazistamas nupirko marokieciu pardej triju skirtingu argano alieju(zinojo, kad ieskau, bet nezinojo, kad jau turiu biggrin.gif ): vienas geltonas geltonas - bet to net neina uostyt schmoll.gif , kitas maziau smirdantis - uzrasyta atseit kosmetinis, o trecias - kulinarinis. Pirmojo nesupratau, kam skirtas, nes uzrasyta prancuziskai ir arabiskai. Dabar suku galva, ka su tiek aliejaus veiksiu - nei tepti nei valgyt is jo gamint.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 12 28, 01:37)
Spalva tai tokia. Pauostyk, jei smirda ax.gif , tai turetu buti nerafinuotas. Vienas pazistamas nupirko marokieciu pardej triju skirtingu argano alieju(zinojo, kad ieskau, bet nezinojo, kad jau turiu biggrin.gif ): vienas geltonas geltonas - bet to net neina uostyt schmoll.gif , kitas maziau smirdantis - uzrasyta atseit kosmetinis, o trecias - kulinarinis. Pirmojo nesupratau, kam skirtas, nes uzrasyta prancuziskai ir arabiskai. Dabar suku galva, ka su tiek aliejaus veiksiu - nei tepti nei valgyt is jo gamint.

zinok nesmird, ciut ciut kvapelis yr', bet nepasakyc, kad nemalonus, itariu sitas bus kosmetinis, bet taip ir nebeaisku rafinuotas ar nea...nu jauciu sueis plaukams ir nebent kunui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 28, 10:13)
zinok nesmird, ciut ciut kvapelis yr', bet nepasakyc, kad nemalonus, itariu sitas bus kosmetinis, bet taip ir nebeaisku rafinuotas ar nea...nu jauciu sueis plaukams ir nebent kunui... g.gif

rafinuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nesmirda nei prancuziskas-Senteurs du Sud, nei KN argano aliejus. Abu nerafinuoti. Cia daug ir nuo uosles priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti