kaunietems laukiancioms siuntinuko:
siuntinys jau kaune, jei yra galimybe galit skambinti ir tartis pasiimti.
aciu ,aciu. as jau atsiemiau, mes net trys kaunietes vienu metu pataikem susitikt
o jus sviestmedi tepat ant dregnos odos ar sausos? man jis kietokas toks, tai sunkiai tepesi.
o jus sviestmedi tepat ant dregnos odos ar sausos? man jis kietokas toks, tai sunkiai tepesi.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 18:55)
kaunietems laukiancioms siuntinuko:
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 23, 20:45)
sviestmedis tikrai sunkiai tepasi, galima butu pabandyti pamaisyti su kitu kokiu aliejumi.
noriu pasidziaugti Kn roziu hidrolatu, labai labai patenkinta bent siuo metu, tikrai geriau nei levandu buves.
sveikutes, gal kuri noretu nagu stiprintojo ?
įdomu po kam, koks poveikis ir t.t. ?
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 23, 19:45)
aciu ,aciu. as jau atsiemiau, mes net trys kaunietes vienu metu pataikem susitikt
saunu, kad taip greit pasiemet
pasakojo ir man, kad juokingai gavos
galima sumaisyt su kitu aliejum, kaip pasiule linutiaaa.
arba paprasciausiai issiplakt: pasildyt sviesta karsto vandens voneleje ar ant silto radiatoriaus kol suminkstes ir gerai ismaisyt/isplakt. atveses iki kambario temperaturos bus minkstesnis ir lengviau tepsis ant kuno.
QUOTE(Sultry @ 2008 12 23, 10:50)
bet kita dbr pirksiu logonos rudaplaukems sampuna labai jau noriu isbandyt....
Na, aš jį naudoju - galiu pasakyti, kad nieko nesimato... Gal dėl to kad naudoju ir LOGONA vaikišką... O sako kad jis kaip tik spalvą dažytų plaukų blukina, tai gal tas ant to man ir gaunasi Bet šiaip lyginant su LOGONA vaikišku, šis man labiau patinka...
Siuntinukas iš Daddygirl jau pasiekė ir Vilnių
Summer in Paris, norejau paklausti kaip ten reikaliukai su antruoju reisu is Kein Plunder
QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 24, 08:07)
Siuntinukas iš Daddygirl jau pasiekė ir Vilnių
didelis dekui visu vilnieciu vardu , kad tavo deka siuntinys taip greitai pasieke vilniu
siltu, jaukiu ir ramiu svenciu visoms
QUOTE(Amellie @ 2008 12 27, 14:01)
Gal zinote a tos stepono g parduotuveles dirbs 31 diena? ir iki keliu? gal kas numeriuka pasufleruotu? beje, kurioj is ju galeciau rasti hauschka?
Hauschkos yra Stepono g. 6., kontaktai cia: http://www.zaliazali.../kontaktai.html
QUOTE(agnuta @ 2008 12 27, 14:51)
Hauschkos yra Stepono g. 6., kontaktai cia: http://www.zaliazali.../kontaktai.html
aciu