Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

sveikutes,prisiskaicius apie naturalia kosmetika ir isanalizavus savo turimu kosmetikos produktu sudeti, nusigandau ir nutariau pereiti prie naturalumo...nusipirkau omnia bortanica sampuna ir balzama, jausmas plaunant ne koks,bet kvapas uztat wub.gif jau plaunant galva sampunu plaukai kaip arklio uodegos seriai,uzsidejus balzama taip pat... verysad.gif ,na bet paskui kaip kvepejo,bet kas is to,atsirado pleiskanu,ko niekada niekada nesu turejus verysad.gif ,o plaukai tokie sunkus sunkus,riebaluoti ir tokie kaip nezinau is kur islindus... verysad.gif ,vienu zodziu nusigandau
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 01 14, 14:51)
turiu viena klausima smile.gif
kvapu namu puslapyje yra aprasyta "ekologiska odos atgaivinimo programa".ir joje raso:
"Jei oda jautriai reaguoja į vandentiekio vandenį, veidą siūlome prausti natūraliu gėlių vandeniu – hidrolatu"

tai taip iseina kad prausti tik vandeniu arba tuo hidrolatu ir nenaudot daugiau jokiu prausikliu?
jei oda riebi ar to pakaks?ar geriau koki is madaros dar prausikli nusipirkt?

nu be prausiklio riebiai odai tai sunkiai manau g.gif man jausmas kad nesiprausus buciau, jei tik hidrolatu (ar seip toniku) pavalyciau veida..
gali praustis virintu vandeniu vis geresnis variantas nei nevirintu... mano odai irgi nelabai patinka vandentiekio vanduo (raudonuoja oda), tai vienu metu veida prausiau virintu vandeniu + kokiu zoleliu imesdavau (tai tokia arbatyte iseidavo) na ir prausiklis, tai labai odai patiko.. bet zinai, kantrybe baigesi blush2.gif

QUOTE(*Sandruliukas* @ 2009 01 14, 14:57)
sveikutes,prisiskaicius apie naturalia kosmetika ir isanalizavus savo turimu kosmetikos produktu sudeti, nusigandau ir nutariau pereiti prie naturalumo...nusipirkau omnia bortanica sampuna ir balzama, jausmas plaunant ne koks,bet kvapas uztat  wub.gif jau plaunant galva sampunu plaukai kaip arklio uodegos seriai,uzsidejus balzama taip pat... verysad.gif ,na bet paskui kaip kvepejo,bet kas is to,atsirado pleiskanu,ko niekada niekada nesu turejus verysad.gif ,o plaukai tokie sunkus sunkus,riebaluoti ir tokie kaip nezinau is kur islindus... verysad.gif ,vienu zodziu nusigandau

na su sampunais tai visom visaip buvo ir buna biggrin.gif bandymu keliu issirinksi kas tinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 sausio 2009 - 14:06
as jau baigineju omnica botanica sampuna riebiems plaukams, tai as muilinu du kartus, kadangi jis pima karta labai mazai putoja. Na tai man tada viskas ok, plaukai tikrai neapsunke...
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 01 13, 14:23)
Sveiki. Noreciau suzinot, ar pvz. pasitepus oda kokiu nors aliejumi is sioje temoje dazniausiai minimu, jis greitai ir lengvai susigeria ar ilgai laikosi tas "riebumas"? Ir dar toks "negudrus" klausimas, spinteleje radau jau besibaigiancio galiojimo alyvuogiu aliejaus, kuri naudojau maistui. Tai ar galima butu ji panaudot pvz. pasitepant ranku oda?

as galvociau, kad jei liko nesusigeres aliejus - per daug uztepta. nuvalyti pertekliu servetele, o kita karta tepti maziau smile.gif aliejines priemones juk keliu lasu dazniausiai pakanka (jei oda sveika).

QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 13, 16:25)
Man tada papildykit uzsakyma( jei yra galimybe) ir siuo dalykeliu  Nemaniau kad tokis geras dalykas

smile.gif mirksiukas.gif ok

QUOTE(ChinChin @ 2009 01 13, 17:47)
ar brangu butu uz ta kavos sviesta 100 g 7.5 svaro? Daddygirl ax.gif

oi uzsikabinai lotuliukas.gif biggrin.gif labiau nei as biggrin.gif
is pirmo zvilgznio tai kaina nedidele. gal net sakyciau 'ebayine' smile.gif
tiksliai nesu uzfiksavus, kokia kaina as ji matydavau, bet tarkim apie £10 uz 100g. tai tavo rasta kaina, manau, labai normali (i ja neieina atsiuntimas, ane? smile.gif).

tik va, kadangi as jau cia mestelejau tokia ideja smile.gif , tai nepatingejau dabar pasiskaityti daugiau..
iki siol tik buvau uzfiksavus, kad toks dalykas - 'kavos sviestas' yra: jis daug kur buvo minimas kaip prabangos ingredientas muilo gamyboje (zinoma, muilo lotuliukas.gif ). tai vis pagalvodavau, kad man reikia kada nors nusipirkt arba to kavos sviesto arba kavos absoliuto (kartais vadinamo eteriniu). kadangi kainos abieju nemazos, tai pirkima atidedavau velesniam laikui smile.gif per daug nesidomedama.
dabar pasiskaiciau; kavos sviestas nera sviestas ta prasme kaip taukmedzio ar kakavos sviestai. nors parduodamas uz didele kaina, jis daznai isgaunamas paprasciausiai kokiame nors nebrangiam aliejuje (pvz sojos) pakaitinus kavos pupeles unsure.gif , dar ilasinus kavos absoliuto... paskui dar jis hidrogenuojamas -chemiskai apdirbamas nikelio pagalba.
zodziu, mano patarimas butu, jei pirksi, pirkti is patikimu saltiniu, pries tai pasidomejus kaip ir is ko pagamintas. aplamai pirma karta, dar nebandyta priemone visada perku is isbandytu man patikimu saltiniu smile.gif

o as tai galvoju, kad rinksiuos kavos absoliuta... g.gif

QUOTE(absinthfaerie @ 2009 01 13, 22:49)

Ar manot kad imanomas toks variantas kad Lietuvai 'pilsto' aliejukus su kitom sudetim?

is principo, imanoma.
dideles tarptautines kompanijos gamina keliu sudeciu ir kainu produktus: pigesni parduodami maziau issivysciusiose salyse. (labai gaila, bet lietuvos prekybininkai ir lietuva i sita grupe itraukia, kaip teko patirti).
tik va man nelabai sita uk kompanija atrodo tokia didele ir tiek daug eksportuojanti, kad jai apsimoketu gaminti keliu sudeciu linijas..
nu bet teoriskai viskas imanoma. reikia, manau, klausti gamintojo ir importuotojo i lietuva smile.gif

QUOTE(natasele @ 2009 01 14, 10:22)
Labukas visoms  smile.gif

O kas per siuntinukas bus vasario menesi? Galima i az  ax.gif

nieko naujo nesiulau biggrin.gif galiu ideti tu paciu sviestu/alieju, kaip praeita karta (taukmedzio sviestas, kakavos sviestas, kokoso aliejus, afrikietiskas muilas). tik sikart gausis kiek pigesnem kainom.
Atsakyti
QUOTE(*Sandruliukas* @ 2009 01 14, 13:57)
sveikutes,prisiskaicius apie naturalia kosmetika ir isanalizavus savo turimu kosmetikos produktu sudeti, nusigandau ir nutariau pereiti prie naturalumo...nusipirkau omnia bortanica sampuna ir balzama, jausmas plaunant ne koks,bet kvapas uztat  wub.gif jau plaunant galva sampunu plaukai kaip arklio uodegos seriai,uzsidejus balzama taip pat... verysad.gif ,na bet paskui kaip kvepejo,bet kas is to,atsirado pleiskanu,ko niekada niekada nesu turejus verysad.gif ,o plaukai tokie sunkus sunkus,riebaluoti ir tokie kaip nezinau is kur islindus... verysad.gif ,vienu zodziu nusigandau

As plaunu galva su Siberikos sampunu (trinkau 2 kartus), visai jis man patinka, pleiskanu nera smile.gif tik po jo naudoju "chemini" pantin balzama blush2.gif isnaudoti tai reikia ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 14, 14:18)
nieko naujo nesiulau  biggrin.gif galiu ideti tu paciu sviestu/alieju, kaip praeita karta (taukmedzio sviestas, kakavos sviestas, kokoso aliejus, afrikietiskas muilas). tik sikart gausis kiek pigesnem kainom.

o kokie tie muilai ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2009 01 14, 13:25)
o kokie tie muilai  ax.gif ?

turiu neseniai pagaminus 5 rusiu smile.gif naturalus, is kokybisku nerafinuotu alieju. man kaip muilu ligonei per daug biggrin.gif (nes uz keliu menesiu vel noresiu gaminti), mielai atsiusiu pabandyti, kas nores. nuotraukas atsiusiu pm.
Atsakyti
Aš irgi likau suintriguota kavos sviestu lotuliukas.gif Tai irgi šiek tiek pasidomėjau. Tikrai, jis išgaunamas skrudinant kavos pupeles, neretai maišomas su pvz. saulėgrąžų aliejumi. Bet tiek gero pasiskaičiau, kad žiauriai užsimaniau blush2.gif Jei kas rasit, kur nusipirkti, numeskit nuorodą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Coffee bean butter is produced by hydrogenating the cold pressed oil from roasted coffee beans with other vegetable oils. The light hydrogenation process creates a butter with good oxidative stability and a smooth, silky feel.

Atsakyti
truputi apsiprekinau nikovitoje ax.gif
isigijau purinanti sampuna, balzama lupoms (pirmas pabandymas visai nudziugino, siuo metu, weleda mano lupu visai nebegelbsti verysad.gif ) kondicionieriu plaukams ir ranku krema (pirmas ispudis irgi kol kas tenkina thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 14, 14:53)
turiu neseniai pagaminus 5 rusiu  smile.gif naturalus, is kokybisku nerafinuotu alieju. man kaip muilu ligonei per daug  biggrin.gif (nes uz keliu menesiu vel noresiu gaminti), mielai atsiusiu pabandyti, kas nores. nuotraukas atsiusiu pm.

Aciu, Daddygirl 4u.gif
As truputi paskaiciau apie gamyba, tai ten kur radau raso, kad pagrindas sutrintas svarus glicerinini muilas . Nezinau nieko visai apie tai doh.gif blush2.gif
O kaip tavo muiliukuose? ax.gif
Butu visai idomu ir paciai pasigaminti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 14, 15:18)
oi uzsikabinai  lotuliukas.gif  biggrin.gif labiau nei as  biggrin.gif
is pirmo zvilgznio tai kaina nedidele. gal net sakyciau 'ebayine' smile.gif
tiksliai nesu uzfiksavus, kokia kaina as ji matydavau, bet tarkim apie £10 uz 100g. tai tavo rasta kaina, manau, labai normali (i ja neieina atsiuntimas, ane? smile.gif).

ne siuntimas neieina, siuntimas dar butu 3 svarai tai ir gautusi tavo kaina...
na as vis gi gal pabandysiu - susigundziau smile.gif ir absoliuto paieskosiu.
Atsakyti
mergaites, o kuo jus plaukus dazot? galvoju kokie cia dazai kuo naturalesni butu ir nekenktu? tiesa sakant mielai visai plauku nedazyciau (iki siol ir nedaziau), bet vis daugeja zilu plauku doh.gif kazkaip ne pagal amziu man jie zyla verysad.gif pirmuosius gal 19 metu aptikau! doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri žinot apie VIVASAN gaminius? peržiūrėjau skyrelius , bet niekur neradau.Išanksto dėkoju smile.gif
Atsakyti