Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 11:17)
o kokosu aliejaus turi? gal ji pabandyk  g.gif  nes man tai labai gelbeja siuo metu.. odai nieko netruksta ji naudojant  g.gif

vat vienintelė viltis - važiuosiu šiandien nusipirkti, nes monoi fainas, bet nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 14, 11:24)
aš irgi noriu jazminų... ax.gif
o kokio bazinio/ ar bet koks tiks?

kvepalams naudojamas simondsiju (jojobos) aliejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 11:44)
kvepalams naudojamas simondsiju (jojobos) aliejus  mirksiukas.gif

AČIŪ labai, turiu tokį, bereikia jazminų EA. 4u.gif ir turėsiu pirmus natūralius kepaliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 14, 11:46)
AČIŪ labai, turiu tokį, bereikia jazminų EA.  4u.gif  ir turėsiu pirmus natūralius kepaliukus  thumbup.gif

jazminu EA apie 100 lt kainuoja
ir yra dvieju rusiu Grandiflora ir Sambac.. kvapai skiriasi smile.gif kazkuris is ju (tas kuris vadinamas arabiniu jazminaiciu (lygtai Sambac'as g.gif )) man labiau patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 sausio 2009 - 10:55
Merginos mane labai domina Logona kremukai dieninis ir naktinis sausai odai su rozemis.gal kas bandet?kokie butu atsiliepimai? blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 01 14, 08:50)
arba dar šovė fantastinė mintis, gal nuo vilnonės kepurės  g.gif  Pasitepus spuogelius jie pranyksta, o šiaip tokie smulkūs, raudoni, nepūlingi  verysad.gif

cia man primena, kai kazkada man taip buvo ant koju, pedu blink.gif buvau nusigandus blink.gif bet kadangi buvau pradejus nesiot vienas kojines, man ir kilo itarimas, kad cia jos gali buti kaltos, nebenesiojau - dingo...manau galima pabandyt kuri laika nebenesiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 11:50)
jazminu EA apie 100 lt kainuoja
ir yra dvieju rusiu Grandiflora ir Sambac.. kvapai skiriasi  smile.gif kazkuris is ju (tas kuris vadinamas arabiniu jazminaiciu (lygtai Sambac'as  g.gif )) man labiau patinka

ohoho kaina g.gif biski brangoka, kažin ar yra mažesniais kiekiais
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 14, 11:56)
cia man primena, kai kazkada man taip buvo ant koju, pedu blink.gif  buvau nusigandus blink.gif  bet kadangi buvau pradejus nesiot vienas kojines, man ir kilo itarimas, kad cia jos gali buti kaltos, nebenesiojau - dingo...manau galima pabandyt kuri laika nebenesiot g.gif

Hmmm, gal tikrai tada nuo kepurės, nes galvojau, kad man siaubingai graužia kaktą nuo vilnos, tai net kasydavaus... g.gif Antra vertus ji juoda, gal dažyta kokaiis dažais su formaldehidu... g.gif Šiaip tai man nuo pėdkelnių sausėja labai kojų oda, tad stengiuos nešioti tokias kaip vaikiški getrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 01 14, 10:59)
Hmmm, gal tikrai tada nuo kepurės, nes galvojau, kad man siaubingai graužia kaktą nuo vilnos, tai net kasydavaus...  g.gif Antra vertus ji juoda, gal dažyta kokaiis dažais su formaldehidu...  g.gif  Šiaip tai man nuo pėdkelnių sausėja labai kojų oda, tad stengiuos nešioti tokias kaip vaikiški getrai  blush2.gif

va va, gali buti g.gif jei grauzia, matyt, odai nepatinka, dirgina ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 14, 11:58)
ohoho kaina  g.gif biski brangoka, kažin ar yra mažesniais kiekiais

gal lasais galima nusipirkt g.gif vieno laso kaina Sambaco absoliuto - 2.76 lt, o Grandifloros absoliuto - 2.55 lt (turiu is kvepalu seminaro kainorasti sioki toki biggrin.gif )
nes seip sake, kad tuos brnagiuosius aliejus galima lasais pirkt..
bet zinai.. vistiek brangiai iseis..
nes kai as pirma kart dariau aliejinius kvepaliukus, tai i kazkur 10 ml dejau 60 lasu eteriniu alieju (ir absoliutu).. bet cia jau skaitosi parfume pasidariau biggrin.gif kuo maziau lasu, tuo trumpiau laikysis kvepalai..
tie maniskiai aliejiniai tai oho kaip laikosi biggrin.gif na bet aisku ir nuo aliejuku (absoliutu) priklauso kokius naudoji.. nes citrusai greiciausiai isgaruoja.. va jazminas priskiriamas vidurinei natai, tai laikosi ilgai palyginus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 sausio 2009 - 11:07
Labukas visoms smile.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 23:19)
tiesa, vasario menesi gausis didesnis siuntinukas, tai pigiau iseitu aliejai (pvz kokoso aliejaus 200ml 40Lt). bet turbut panasi kaina ir KN?

O kas per siuntinukas bus vasario menesi? Galima i az ax.gif
Atsakyti
turiu viena klausima smile.gif
kvapu namu puslapyje yra aprasyta "ekologiska odos atgaivinimo programa".ir joje raso:
"Jei oda jautriai reaguoja į vandentiekio vandenį, veidą siūlome prausti natūraliu gėlių vandeniu – hidrolatu"

tai taip iseina kad prausti tik vandeniu arba tuo hidrolatu ir nenaudot daugiau jokiu prausikliu?
jei oda riebi ar to pakaks?ar geriau koki is madaros dar prausikli nusipirkt?
Atsakyti