Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ar brangu butu uz ta kavos sviesta 100 g 7.5 svaro? Daddygirl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 01 13, 14:29)
As siunciaus, kadangi gyvenu UK, o taip uzsinorejau tu isgirtu aliejaus misinuko riebiai odai, roziu hydrolato ir kokoso aliejaus. Bet susiradau kvapu namu tinklapy is kur jie eksportuoja, o toliau jau viskas buvo aisku.
Pristatymas nemokamas ir labai greitas, gavau uz kokiu 3 dienu.
Deja roziu hidrolata teko siustis is kitur, nes jie tuo metu neturejo. Bet tuom ka gavau (dar arbatmedzio EA siunciaus) esu patenkinta laaabai.
Na ir dar kart pasikartosiu, kad produktu kokybe patenkinta laaabai! Sutaise man odele is misrios i visiskai normalia (tfu tfu tfu, net negaliu atsidziaugt) per kokius 2-3 menesius. Na ir talpa produktu yra tikrai labai didele (aliejuku misinys minimaliai imanoma uzsakyt 100 ml). thumbup.gif

Tai tu is cia www.materiaaromatica.com siunteisi ?
atsiimti reikejo paste?
blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif nespejau pasiskaityt, gal cia ir parasyta kazkur.. norejau paklaust, gal zinot kur Kaune butu galima isigyti Gintare Karaliunaites mamos pagamintu tu kremu ? g.gif 4u.gif kazkaip sudomino labai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 01 13, 14:29)
As siunciaus, kadangi gyvenu UK, o taip uzsinorejau tu isgirtu aliejaus misinuko riebiai odai, roziu hydrolato ir kokoso aliejaus. Bet susiradau kvapu namu tinklapy is kur jie eksportuoja, o toliau jau viskas buvo aisku.

o as kai ziurejaus tas prekes tai man uztrigo, kad tu KN misinuku kurie a la is materia aromatica sudetis skiriasi nuo tame puslapyje exponuojamu misinuku pagal analogiskus odos tipus:

Dry Skin Oil
Argan, Calendula, Jojoba, Macadamia, Apricot & Evening Primrose

Subalansuotas ekologiškas mišinys SAUSAI ODAI
Gamintojas: Materia Aromatica, JK
Sudėtis: ekologiški nerafinuoti abrikosų, medetkų, makadamijų, dygminų, ir nakvišų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Mature Skin Oil
Argan, Macadamia, Rosehip, Evening Primrose & Borage

Subalansuotas ekologiškas mišinys BRANDŽIAI ODAI
Sudėtis: ekologiški erškėtuogių, makadamijų, nakvišų, medetkų ir simondsijų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Normal Skin Oil
Sunflower, Safflower, Sesame & Walnut

Subalansuotas ekologiškas mišinys NORMALIAI VEIDO ODAI
Sudėtis: ekologiški abrikosų, makadamijų, simondsijų (jojobos) ir saulėgrąžų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Oily Skin Oil
Hazelnut, Jojoba & Safflower

Subalansuotas ekologiškas mišinys RIEBIAI ODAI
Sudėtis: ekologiški lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

toks vaizdas kad KN misiniai "papiginti" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 13, 21:09)
Sveikos mergaites  4u.gif nespejau pasiskaityt, gal cia ir parasyta kazkur.. norejau paklaust, gal zinot kur Kaune butu galima isigyti Gintare Karaliunaites mamos pagamintu tu kremu ?  g.gif  4u.gif kazkaip sudomino labai..  4u.gif

Mačiau Bazėse smile.gif Tiksliau - traukiny (kažkur gal prie 6-8 sandėlio).
Šiaip nepatiko, kad nerašo pilnos sudėties ant indelių, o pardavėja taipogi neturėjo atskirai tokios informacijos.

Išbandžiau katik Urtekram šampuną dažytiem plaukam, dar jie šlapi, bet atrodo, kad patiks man jis, jei neriebins šaknų, nes jis maitinantis skaitosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 13 sausio 2009 - 22:14
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 12, 20:37)
o jeigu su absoliutu sumaišius?

siulyciau geriau i bazini ilasinti megstamiausio kvapo EA ir turesi to kvapo gan ilgokai isliekancius kvepaliukus, as turiu pasidariusi jazminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 13, 23:14)
siulyciau geriau i bazini ilasinti megstamiausio kvapo EA ir turesi to kvapo gan ilgokai isliekancius kvepaliukus, as turiu pasidariusi jazminu  ax.gif

aha ir sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 13, 21:22)
o as kai ziurejaus tas prekes tai man uztrigo, kad tu KN misinuku kurie a la is materia aromatica sudetis skiriasi nuo tame puslapyje exponuojamu misinuku pagal analogiskus odos tipus:

Dry Skin Oil
Argan, Calendula, Jojoba, Macadamia, Apricot & Evening Primrose

Subalansuotas ekologiškas mišinys SAUSAI ODAI
Sudėtis: ekologiški nerafinuoti abrikosų, medetkų, makadamijų, dygminų, ir nakvišų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Mature Skin Oil
Argan, Macadamia, Rosehip, Evening Primrose & Borage

Subalansuotas ekologiškas mišinys BRANDŽIAI ODAI
Sudėtis: ekologiški erškėtuogių, makadamijų, nakvišų, medetkų ir simondsijų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Normal Skin Oil
Sunflower, Safflower, Sesame & Walnut 

Subalansuotas ekologiškas mišinys NORMALIAI VEIDO ODAI
Sudėtis: ekologiški abrikosų, makadamijų, simondsijų (jojobos) ir saulėgrąžų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

Oily Skin Oil
Hazelnut, Jojoba & Safflower

Subalansuotas ekologiškas mišinys RIEBIAI ODAI
Sudėtis: ekologiški lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.

toks vaizdas kad KN misiniai "papiginti"  unsure.gif

Ir man iskilo lygiai toks pat klausimas - kur pradingo sudety argano aliejus? g.gif
Bet kuriuo atveju zadu uzsisakyti is materia alieju brandziai odai ir palyginsiu. Dar laukiu atsakymo apie siuntimo kainas i belgija. Bet uzsakymo sarasas mano tooooks nemazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 13, 21:46)
Tai tu is cia www.materiaaromatica.com siunteisi ?
atsiimti reikejo paste?
blush2.gif

nea, atnese tiesiai i namus
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 01 13, 23:47)
Ir man iskilo lygiai toks pat klausimas - kur pradingo sudety argano aliejus?  g.gif
Bet kuriuo atveju zadu uzsisakyti is materia alieju brandziai odai ir palyginsiu. Dar laukiu atsakymo apie siuntimo kainas i belgija. Bet uzsakymo sarasas mano tooooks nemazas  doh.gif

aha, as irgi lyginau sudetis, man aisku nesutapo (ypach daug nesusipratimu kylo del to, kad apart sausos, normalios ir brandzios odos aliejuku dar atskirai yra siaip veido odos aliejukas su visai gera sudetimi), bet nusprendziau nesikankint ir uzsakinet pagal odos tipa, preziumavau kad su vertimais susiparino.
Ar manot kad imanomas toks variantas kad Lietuvai 'pilsto' aliejukus su kitom sudetim?
Atsakyti
Laba,

gal kas galėsit padėti ax.gif turiu kelias problemas unsure.gif
1. Mano oda mišri, naudojau iš KN aliejų mišinuką brandžiai odai (kaip jau minėjau sakė, kad jis skirtas mišriai). Iš pradžių labai patiko, tačiau pastaruoju metu matyt nuo šalto - karšto oro kaitos nebesusitvarkau su skruostais - jie siaubingai sausėja. Nakčiai papildomai ant jų tepu sviestmedį, dienai kartais irgi, bet toks jausmas, kad trūksta ne maitinimo, o būtwent drėkinimo g.gif Gal ką patarsit??
2. pastaruoju metu ties smilkiniais ėmė berti smulkiais spuogeliais, kartais jie "pasimėto" ir ant kaktos. Spėlioju nuo ko čia gali būti: įtariu arba šampūną, arba dar šovė fantastinė mintis, gal nuo vilnonės kepurės g.gif Pasitepus spuogelius jie pranyksta, o šiaip tokie smulkūs, raudoni, nepūlingi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 14 sausio 2009 - 08:51
QUOTE(Sviripilė @ 2009 01 14, 09:50)
Laba,

gal kas galėsit padėti  ax.gif turiu kelias problemas  unsure.gif
1. Mano oda mišri, naudojau iš KN aliejų mišinuką brandžiai odai (kaip jau minėjau sakė, kad jis skirtas mišriai). Iš pradžių labai patiko, tačiau pastaruoju metu matyt nuo šalto - karšto oro kaitos nebesusitvarkau su skruostais - jie siaubingai sausėja. Nakčiai papildomai ant jų tepu sviestmedį, dienai kartais irgi, bet toks jausmas, kad trūksta ne maitinimo, o būtwent drėkinimo  g.gif  Gal ką patarsit??

o kokosu aliejaus turi? gal ji pabandyk g.gif nes man tai labai gelbeja siuo metu.. odai nieko netruksta ji naudojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 13, 23:14)
siulyciau geriau i bazini ilasinti megstamiausio kvapo EA ir turesi to kvapo gan ilgokai isliekancius kvepaliukus, as turiu pasidariusi jazminu  ax.gif

aš irgi noriu jazminų... ax.gif
o kokio bazinio/ ar bet koks tiks?
Atsakyti