Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 14:35)
gerai, kad yra merginu, kurios sutiko padet man juos sunaudot  thumbup.gif kad vel galeciau naujus gamint  thumbup.gif  lotuliukas.gif
tamanu, manau, ir veidui visai tiktu, ane?

Dadddygirl, ar as vel ka maisau ar tas paskutinis , spa, tai ta muiliuko rusis, kurio kaip ir zadejai nebegaminti ? bigsmile.gif tai man reikia tada ir jo prie viso sarasiuko blush2.gif nes pagal aprasyma jis man pats fainiausias ir labiauisiai man tinkantis ir atrode wub.gif Oj, kaip lauksiu dabar, kai parodei sias fantastiskas foto wub.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 20:16)
viena su zaliosiomis citrinomis ir alavijais, kita roziu, bent, mano ziniomis, kitokiu lyg neatsirado g.gif  roziu nesu bandziusi, bet su citrinom, tai toks gaivus kvapas, nzn, man tinka ax.gif  bet, kiek zinau, ir weledos si labai nebloga bigsmile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 20:32)
man alteros ka bandziau, tai visi kvapai nebaisus tik losjono su rozem kunui pobaisis toks "aromatas" bet vel kaip kam matyt, as jei ji uzsitepu po pylingavimo su kavos tirsciais+greipfrutu EA tai net visai nebloga "kompozicija" kvapu gaunasi net malonus kvapas, o jei siaip viena tai reiks priprast smile.gif o duso zele su rosem visai skaniai kvepia

Pobaisis, pobaisis, bet jau daugumai..kai po sporto persirenginejimo kambary tepuosi, tai ziuriu, kad labai arti nieks nestovetu, nes "kvapas kala i galva" , kaip viena drauge issireiske lotuliukas.gif .. as irgi negreit pripratau biggrin.gif Bet poveikis tai visai fainas-oda svelnute tokia wub.gif manau labai sausai odai tai butu perlengvas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 12 sausio 2009 - 22:15
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 14:35)
tamanu, manau, ir veidui visai tiktu, ane?

Man KN sake, kad galima ir visam veidui naudoti, mano misriai odai jis butu per riebus, bet jei sausa gal ir neblogai smile.gif

Kunigunda, gal gali placiau papasakoti apie azuolo zieves nuovira, kur galima butu gauti, kaip naudoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 21:05)
as, kai prausiuos beveik nejauciu tu kvapu, geriau neuostyt tada lotuliukas.gif gi verta pataupyt biggrin.gif

verta verta, bet nesinori i dusa 'su nenoru'eit... o man 'neskani' duske butent ta nenora ir sukelia kartais... ax.gif noris,kad dusas maloniai nuteiktu biggrin.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 12, 21:09)
che che, dėl skonio nesiginčijama smile.gif gal dėl  nestuke.gif  bet esu uoslę praradus, dėl to ar ne, bet man tinka tas kvapas.
naudojant vietoj rankų muilo tai jokio skirtumos, nes rožių kvapo Urtekram muilas taip pat turi aštrų kvapą.
kaip ir minėjau, kiekvienas užuodžia kvapus kirtingai, man net Argano aliejaus kvapas nėra baisus  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 21:11)
as nusipirkau weledos duso pieneli su saltalankiais... labai geras, bet taip gaila isleistu pinigu  verysad.gif kita karta turbut alteros pirksiu... o kokiu jos rusiu yra?

wub.gif weledos saltalankiu yra negincijamas geris.butinai reiks kartot. man idealiausia but turet ji daznam naudojimui ir koki kvapnesni pasilepinimui,nes kasdien astrus kvapas man pabosta greit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 01 12, 22:29)
Man KN sake, kad galima ir visam veidui naudoti, mano misriai odai jis butu per riebus, bet jei sausa gal ir neblogai smile.gif

Kunigunda, gal gali placiau papasakoti apie azuolo zieves nuovira, kur galima butu gauti, kaip naudoti? 4u.gif

ji reiktu skiesti ir sausai odai, nes jis labai klampus.
zieve esu pirkusi vaistineje, o nuoviras -tai nieko mandro, tiesiog uzverdi vandeni, idedi siek tiek zieves ir viska paverdi 5-10 min, o atvesusiu praskalauti isplautus plaukus
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 01 12, 14:02)
Na ka, ir as apsiprekinau KN wub.gif , pirkau sviestmedi, tamanu alieju, monoi, misinuka riebiai odai ir roziu hidrolata.

Koki KN tamanu alieju pirkai? ta zalia ar filtruota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 12, 20:24)
man net per ekrana kvepia  hihihi.gif

o gal kartais galima ju is taves uzsisakyti?  ax.gif kazkada sakei darysi siuntini i Lt

mano viena ateities svajoniu irgi ismokti virti muila  blush2.gif bet MB vien nuo tos minties pasisiausia  verysad.gif  mastau.gif

aciukas.
siusiu siuntini vasario men. imest daugiau info apie muilus az?

QUOTE(ChinChin @ 2009 01 12, 20:25)
o kokia kaina? blush2.gif ir kur pirksi? arba gal turi nuoroda parodyti kaipa trodo, kokiu pavydalu? gali ir i AZ parasyti 4u.gif

nes as igi kavos negeriu bet nuo kvapo tiesiog svaigstu wub.gif

turiu sokoladinius rutulinius kvepaliukus sokolado, dar kavos irgi pirksiu - mmm... manjake esu siu dvieju kvapu.

maciau keliose parduotuvese, bet kai pas mane sitiek puslapiu issaugota, tai greit nerasiu blush2.gif tik istrigus galvoj tokia mintis, kad kazkada turiu jo isigyti.. smile.gif kaina.. nu toks vienas brangiausiu sviestu jis laikomas. o isvaizda tai kaip ir kitu sviestu, panasi (pvz kaip kakavos sviesto).

QUOTE(Dorela @ 2009 01 12, 20:38)
aciu Daddy girl uz alieju siuntini  wub.gif . tik man idomu koks ten koksu aliejus, nes fizines savybes tikrai skiriasi nuo to kuri anksciau pirkau is KN -Indiskojo . sis zymiai "minkstesnis-skystesnis" ir kitokio kvapo.  Jei kartais tai afrikietiskas tai kaina beveik kaip KN  ax.gif

as tai galvoju, kad pati kilmes salis tai nedaug ka pasako apie kokosu alieju.. pas mus uk kiekvienam supermarkete pilna indisko kokosu aliejaus (azijieciu maisto produktu skyriuose biggrin.gif ), ir pigus jis - indija daugiausia kokosu aliejaus ir eksportuoja.
jus pasidomekit kuo skiriasi tie du kokosu aliejai (gavybos budas, gal sertifikavimas, galiojimas ar panaudojimo sritys). idomu, juk gerokai skiriasi ju kaina Kvapu Namuose.

tiesa, vasario menesi gausis didesnis siuntinukas, tai pigiau iseitu aliejai (pvz kokoso aliejaus 200ml 40Lt). bet turbut panasi kaina ir KN?

QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 12, 21:13)
Dadddygirl, ar as vel ka maisau ar tas paskutinis , spa, tai ta muiliuko rusis, kurio kaip ir zadejai nebegaminti ? bigsmile.gif tai man reikia tada ir jo prie viso sarasiuko blush2.gif nes pagal aprasyma jis man pats fainiausias ir labiauisiai man tinkantis ir atrode wub.gif Oj, kaip lauksiu dabar, kai parodei sias fantastiskas foto wub.gif

ne ne nemaisai. cia as metausi doh.gif sakiau negaminsiu, bet emiau vakar ir pagaminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 12, 21:38)
man tai tiesa sakant neatrodo kad KN kaina labai uzkelta mastau.gif kazkada labai aktyviai ieskojau is kur butu galima siustis pigiau (butent kokybiskus aliejus), tai viena rodos nebloga saita radau, bet kai paskaiciavau siuntimo islaidas tai pamaciau kad nieko neislosiu  doh.gif o ir kokybe nemanau kad butu geresne, gal net prastesne..

Merginos, ar bandet kas nors dometis, o juo labiau siustis is cia:
www.materiaaromatica.com
Juk kvapu namai gauna produkcija is ju. Siandien permeciau kainas, tai kai kas netgi dvigubai pigiau nei kvapu namuose, ypac dabar, kai svaras nukrites. Na, as labai susidomejau ir vakar parasiau jiems laiska. Gavau atsakyma, kad uzsakymas patvirtintas. Na, ziuresim ax.gif
Atsakyti
vakar isbandziau sante brilliant jojoba sampuna thumbup.gif pirmas mano visiskai naturalus sampunas, ir tikrai nesitikejau kad taip patiks- gal tie atsiliepimai vis atbaidydavo isbandyt visai naturalu sampuna, kad daug kas sake kad plaukai kaip neplauti, ar siurksus ax.gif nu zinokit nereaaaaaliai patiko wub.gif visai normaliai suputojo, tik is pradziu toks skystesnis nei iprasti sampunai pasirode, bet issiplovus galva plaukai minkstuciai, slidus, lengvi thumbup.gif ir dregme galuose atstate(pas mane naturalus nedazyti plaukai tik del salcio siek tiek issauseje buvo), o saknys visiskai neriebaluotos bigsmile.gif zodziu likau suzaveta, dabar jau ant savo galveles nebepilsiu visu tu su SLS- nes manau kad kasdien plaudama su tais siurksciais sampunais per daug ir issausinau plaukus ax.gif
Atsakyti
galit primint, kuri is logonos sampunu dauguma giria? ax.gif su bambuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 13, 11:22)
galit primint, kuri is logonos sampunu dauguma giria? ax.gif su bambuku? 4u.gif

Taip, tik jis aliejaus neišplauna gerai iš plaukų 4u.gif
Atsakyti
O kam dar galima naudoti kakavos sviesta, išskyrus lūpų balzamui, muilų darymui ir valgymui po mažiuką gabaliuką nuo peršalimo? g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 13, 12:28)
Taip, tik jis aliejaus neišplauna gerai iš plaukų 4u.gif

4u.gif
Atsakyti