QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 14:35)
gerai, kad yra merginu, kurios sutiko padet man juos sunaudot kad vel galeciau naujus gamint
tamanu, manau, ir veidui visai tiktu, ane?
tamanu, manau, ir veidui visai tiktu, ane?
Dadddygirl, ar as vel ka maisau ar tas paskutinis , spa, tai ta muiliuko rusis, kurio kaip ir zadejai nebegaminti ? tai man reikia tada ir jo prie viso sarasiuko nes pagal aprasyma jis man pats fainiausias ir labiauisiai man tinkantis ir atrode Oj, kaip lauksiu dabar, kai parodei sias fantastiskas foto
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 20:16)
viena su zaliosiomis citrinomis ir alavijais, kita roziu, bent, mano ziniomis, kitokiu lyg neatsirado roziu nesu bandziusi, bet su citrinom, tai toks gaivus kvapas, nzn, man tinka bet, kiek zinau, ir weledos si labai nebloga
QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 20:32)
man alteros ka bandziau, tai visi kvapai nebaisus tik losjono su rozem kunui pobaisis toks "aromatas" bet vel kaip kam matyt, as jei ji uzsitepu po pylingavimo su kavos tirsciais+greipfrutu EA tai net visai nebloga "kompozicija" kvapu gaunasi net malonus kvapas, o jei siaip viena tai reiks priprast o duso zele su rosem visai skaniai kvepia
Pobaisis, pobaisis, bet jau daugumai..kai po sporto persirenginejimo kambary tepuosi, tai ziuriu, kad labai arti nieks nestovetu, nes "kvapas kala i galva" , kaip viena drauge issireiske .. as irgi negreit pripratau Bet poveikis tai visai fainas-oda svelnute tokia manau labai sausai odai tai butu perlengvas