Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 19:19)
nebloga tikrai, nesausina odos, o ir kvapas pasakiskas  wub.gif
bet va del taupumo... gaila 28 lt  unsure.gif

va va, del kainos kol kas jo tik ir neisigijau unsure.gif
Atsakyti
man alteros ka bandziau, tai visi kvapai nebaisus tik losjono su rozem kunui pobaisis toks "aromatas" bet vel kaip kam matyt, as jei ji uzsitepu po pylingavimo su kavos tirsciais+greipfrutu EA tai net visai nebloga "kompozicija" kvapu gaunasi net malonus kvapas, o jei siaip viena tai reiks priprast smile.gif o duso zele su rosem visai skaniai kvepia
Atsakyti
merginos, turiu klausimėlį. KN esantis hidrolatas, ar teisingai supratau, jog jį galima vartot ir kaip kvepalus??
Pradėjau ruošti sąrašiuką ko norėčiau iš KN, Dzemute sake galinti parvešt kai grįžinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 12, 20:34)
merginos, turiu klausimėlį. KN esantis hidrolatas, ar teisingai supratau, jog jį galima vartot ir kaip kvepalus??
Pradėjau ruošti sąrašiuką ko norėčiau iš KN, Dzemute sake galinti parvešt kai grįžinės smile.gif

na gali naudot, bet kad greit nugaruoja.. is ilgiau isliekanciu tai nerolis ir roze yra, o visi kiti (ypac levandu) greitai nebesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 12, 20:36)
na gali naudot, bet kad greit nugaruoja.. is ilgiau isliekanciu tai nerolis ir roze yra, o visi kiti (ypac levandu) greitai nebesijaucia

o jeigu su absoliutu sumaišius?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 12, 20:37)
o jeigu su absoliutu sumaišius?

nezinau blush2.gif nebandziau taip daryt.. seip eteriniai aliejai netipsta vandenyje, o kaip del absoliutu tai nezinau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 12, 20:43)
nezinau  blush2.gif  nebandziau taip daryt.. seip eteriniai aliejai netipsta vandenyje, o kaip del absoliutu tai nezinau  g.gif  blush2.gif

aš ir tokia žinovė, mokausi tik ax.gif

bet ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 12, 19:20)

as sokoladini turiu, kol kas tik 1 karta panaudojau, tai nelabai ka galiu apsakyti, gal tik kad nera blogas, o ar geras paaiskes biski veliau  tongue.gif

Tai kantriai lauksiu komentaro smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 12, 18:20)
ar tikrai KAVOS? ar KAKAVOS? ax.gif nes jei Kavos - tai ir as noreciau, kur tokiu buna? mano megstamiausi kvapai - sokoladas ir kava biggrin.gif

nusipirkau KN kakavos absoliuta - kaifas... wub.gif
as sokoladini turiu, kol kas tik 1 karta panaudojau, tai nelabai ka galiu apsakyti, gal tik kad nera blogas, o ar geras paaiskes biski veliau  tongue.gif

kavos kavos smile.gif as pati uzsidegiau dabar noru pabandyti.
kakavos sviesta naudoju jau seniai, tai noriu kazko naujo smile.gif
as kavos negeriu, bet kvapas wub.gif
tik kavos sviestas pagal savo kaina tai prabanga.
pirksiu anglijoj, tai kai pabandysiu, pasakysiu, ar vertas demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 12 sausio 2009 - 20:31
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 11:47)

Spa drusku muilas su ozkos pienu ir negyvosios juros purvu. Su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais. Visas namas kolkas situo muilu kvepia  doh.gif
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pasakiska
wub.gif wub.gif wub.gif

ploja.gif

man net per ekrana kvepia hihihi.gif

o gal kartais galima ju is taves uzsisakyti? ax.gif kazkada sakei darysi siuntini i Lt

mano viena ateities svajoniu irgi ismokti virti muila blush2.gif bet MB vien nuo tos minties pasisiausia verysad.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 21:18)
kavos kavos smile.gif as pati uzsidegiau dabar noru pabandyti.
kakavos sviesta naudoju jau seniai, tai noriu kazko naujo smile.gif
as kavos negeriu, bet kvapas  wub.gif
tik kavos sviestas pagal savo kaina tai prabanga.
pirksiu anglijoj,  tai kai pabandysiu, pasakysiu, ar vertas demesio smile.gif

o kokia kaina? blush2.gif ir kur pirksi? arba gal turi nuoroda parodyti kaipa trodo, kokiu pavydalu? gali ir i AZ parasyti 4u.gif

nes as igi kavos negeriu bet nuo kvapo tiesiog svaigstu wub.gif

turiu sokoladinius rutulinius kvepaliukus sokolado, dar kavos irgi pirksiu - mmm... manjake esu siu dvieju kvapu.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 12, 11:20)

Beje, man susidarė įspūdis, kad Kn l. užsikelia kainas, aišku, yra tam objektyvių priežasčių.Dėl to gal būtų ne visai protinga kitos produkcijos kokybė lyginti ir  vertinti su jų proporcingai kainai.

man tai tiesa sakant neatrodo kad KN kaina labai uzkelta mastau.gif kazkada labai aktyviai ieskojau is kur butu galima siustis pigiau (butent kokybiskus aliejus), tai viena rodos nebloga saita radau, bet kai paskaiciavau siuntimo islaidas tai pamaciau kad nieko neislosiu doh.gif o ir kokybe nemanau kad butu geresne, gal net prastesne..

aciu Daddy girl uz alieju siuntini wub.gif . tik man idomu koks ten koksu aliejus, nes fizines savybes tikrai skiriasi nuo to kuri anksciau pirkau is KN -Indiskojo . sis zymiai "minkstesnis-skystesnis" ir kitokio kvapo. Jei kartais tai afrikietiskas tai kaina beveik kaip KN ax.gif
Atsakyti