Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 12, 17:56)
Liabukas smile.gif

Dar kažkada seniai kažkam žadėjau pasakyti - kaip urtekramo šampųnas su ruduoju cukrumi - tai jis man labai  thumbup.gif
Na šampūnas kaip šampūnas iš tiesų, bet mano galvos odai jis patinka smile.gif o ir plaukučius papurina

labai idomu, ar plaukai nebuna sulipe ax.gif ? man kazkaip cukrus asocijuojas su paauglystej gamintu plauku "laku" kai vandeniu saldintu purksdavom, kad uzfiksuot sukuosena doh.gif tai sukietedavo plaukai nezmoniskai, tai uztai kazkaip bijau sampuna su cukrum pirkt blush2.gif
Atsakyti
Iki šiol naudojau Urtekram arba Weledos dušo gelį, o pabandymui dabar nusipirkau Alteros su alijošium, ogi viai patenkinta esu, sudėtis gera, kvapas liuks, kaina prieinama visiem. Turiu net mintį jį naudot vietoj skysto muilo, nes Urtektram kurį naudoju dabar kaina berods 30 litų kainuoja.

Tik gal žinot droge kokį šampūną be ''blogiukų''? ax.gif irgi norėčiau pabandyt, nors esu labai patenkinta Urtekramo šampūnais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 09, 22:32)
o man kaip tik labai skaniai kvepia, tikru persiku smile.gif
bet irgi be balzamo tokie per lengvi plaukai, sunku sutvarkyt.

matai kaip g.gif nu ka cia besigincysi -uosles reikalas lotuliukas.gif

QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 16:53)
mano atsiliepimai apie alteros is drogo putas veidui prausti su metomis smile.gif
alteros temoje kelios rase kad jom metu kvapas sintetinis ir "saldaininis" atrodo, galiu paneigti, turiu pipirmetes EA tai kai ji pauosciau pirmakart irgi likau nesupratus bet tikrai toks naturalus kvapas ir yra kazkiek saldaininis, jis turbut tiek daznai visur naudojamas kad jau atrodo sintetinis smile.gif siaip putu sudetis neblizga augaliniu komponentu gausa, bet pirmi trys ingridientai kaip madaros putu ir efektas bent jau man 1prie1 nesiskiria, nors gal vos vos ir pasausina oda bet man ta pati ir madara daro, zodziu puikiai sueis kaip ekonomiskas variantas.

reiks man patraukti i KN taip pat smile.gif levandu hidrolato ir kazkaip uzsimaniau avokado aliejaus sakiau paakiams naudociau, kaip jums atrodo?
ir isvis ant paakiu galima tepti tarkim KN misinuka riebiai odai arba hauschka rejunavating kauke arba monoi?

avokada esu naudojus po koju depiliacijos, plaukams karteli bandziau ir paakius patepdavau,dar nagu odeles. labai gerai viskam tiko,tik plaukam yra ir man labiau tikusiu alieju...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 18:10)
turiu ta sokoladini dziaugsma biggrin.gif naudoju kaip duso zele nes vonios neturiu, duso zele kaip duso zele tik kvapas geras, ir sampuna turiu su juros dumbliais, tik va buvo isryskinta kad tam sampune ALS yra del kurio niekaip neaisku ar jis prie blogieciu ar prie ne tokiu blogieciu g.gif  beje duso zele jo irgi yra... siaip sampunas man visai patinka isplauna gerai, bet "atradau" ALS nebe taip patinka tuoj itikesiu kad sausina biski plaukus lotuliukas.gif

o altera manau pigi kad sudetis labai paprasta, augaliniu komponentu vos keletas, o siaip ji sertifikuota ir neuzmaciau sudetyje jokiu baisuokliu

Jo tuo reik pasidomėti... g.gif
deja nesu chemikė...

Na vertime ingredientų sveikų produktų puslapyje rašo taip : *ammonium laureth sulphate (kokosų pagrindu valomoji medžiaga) ir kad jis augalinės kilmės.

kažkokiame bloge Realybės šou "Eko gyvenimas" radau vienos naudotojos parašytą šios firmos šampūną. Ir ji rašė kad turbūt nepirks nes nerado eko ženkliuko... g.gif Jei tik dėl to tai Madara irgi dar nesertifikuota.

Na dabar knieti išsiaiškint kas tas ammonium laureth sulphate g.gif
QUOTE(ne mama @ 2009 01 12, 18:16)
labai idomu, ar plaukai nebuna sulipe ax.gif  ? man kazkaip cukrus asocijuojas su paauglystej gamintu plauku "laku" kai vandeniu saldintu purksdavom, kad uzfiksuot sukuosena doh.gif  tai sukietedavo plaukai nezmoniskai, tai uztai kazkaip bijau sampuna su cukrum pirkt blush2.gif

nu abejoju ar šampūną su tavo išvardintomis savybėmis kas naudotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 12, 20:32)
Iki šiol naudojau Urtekram arba Weledos dušo gelį,  o pabandymui dabar nusipirkau Alteros su alijošium, ogi viai patenkinta esu, sudėtis gera, kvapas liuks, kaina prieinama visiem. Turiu net mintį jį naudot vietoj skysto muilo, nes Urtektram kurį naudoju dabar kaina berods 30 litų kainuoja.

Tik gal žinot droge kokį šampūną be ''blogiukų''?  ax.gif irgi norėčiau pabandyt, nors esu labai patenkinta Urtekramo šampūnais.  thumbup.gif

ir as noreciau pataupyt ant duskes, ale abi alterros man smirda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 01 12, 18:51)
ir as noreciau pataupyt ant duskes, ale abi alterros man smirda  verysad.gif

as, kai prausiuos beveik nejauciu tu kvapu, geriau neuostyt tada lotuliukas.gif gi verta pataupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 01 12, 19:51)
ir as noreciau pataupyt ant duskes, ale abi alterros man smirda  verysad.gif

che che, dėl skonio nesiginčijama smile.gif gal dėl nestuke.gif bet esu uoslę praradus, dėl to ar ne, bet man tinka tas kvapas.
naudojant vietoj rankų muilo tai jokio skirtumos, nes rožių kvapo Urtekram muilas taip pat turi aštrų kvapą.
kaip ir minėjau, kiekvienas užuodžia kvapus kirtingai, man net Argano aliejaus kvapas nėra baisus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 19:05)
as, kai prausiuos beveik nejauciu tu kvapu, geriau neuostyt tada lotuliukas.gif gi verta pataupyt biggrin.gif

as nusipirkau weledos duso pieneli su saltalankiais... labai geras, bet taip gaila isleistu pinigu verysad.gif kita karta turbut alteros pirksiu... o kokiu jos rusiu yra?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 19:11)
as nusipirkau weledos duso pieneli su saltalankiais... labai geras, bet taip gaila isleistu pinigu  verysad.gif kita karta turbut alteros pirksiu... o kokiu jos rusiu yra?

viena su zaliosiomis citrinomis ir alavijais, kita roziu, bent, mano ziniomis, kitokiu lyg neatsirado g.gif roziu nesu bandziusi, bet su citrinom, tai toks gaivus kvapas, nzn, man tinka ax.gif bet, kiek zinau, ir weledos si labai nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 12 sausio 2009 - 19:16
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 20:16)
viena su zaliosiomis citrinomis ir alavijais, kita roziu, bent, mano ziniomis, kitokiu lyg neatsirado g.gif  roziu nesu bandziusi, bet su citrinom, tai toks gaivus kvapas, nzn, man tinka ax.gif  bet, kiek zinau, ir weledos si labai nebloga bigsmile.gif

dušo gelos Allteros yra su rožėm ir alijošių su citrina. kiekžinau kitokių rūšių nėra. weledos labai neblogi, tik jau kaina visai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 12, 19:16)
viena su zaliosiomis citrinomis ir alavijais, kita roziu, bent, mano ziniomis, kitokiu lyg neatsirado g.gif  roziu nesu bandziusi, bet su citrinom, tai toks gaivus kvapas, nzn, man tinka ax.gif  bet, kiek zinau, ir weledos si labai nebloga bigsmile.gif

nebloga tikrai, nesausina odos, o ir kvapas pasakiskas wub.gif
bet va del taupumo... gaila 28 lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 16:23)
mano paskutinis noras - kavos sviestas ir kavos eterinis. nu kad uzsinorejau...  biggrin.gif
bet kadangi niekaip negaliu ju itraukti i butinu pirkiniu sarasa  biggrin.gif , tai vis nepavyksta isskirti pinigu sitam reikalui.. nu bet kada nors  rolleyes.gif

ar tikrai KAVOS? ar KAKAVOS? ax.gif nes jei Kavos - tai ir as noreciau, kur tokiu buna? mano megstamiausi kvapai - sokoladas ir kava biggrin.gif

nusipirkau KN kakavos absoliuta - kaifas... wub.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 12, 17:56)
Šiandien buvau "Sveikuose produktuose" tai pirkau šokoladinę dušo žele - vonios putas
Faih In Nature
Nepasakyčiau kad man jų mirtinai reikėjo, bet kvapas patiko o ir kainos bei tūrio santykis pasirodė normalus. 26,51 Lt už 400 ml.
Kai išbandysiu parašysiu.
Beje gal kas bandėt šios firmos šampūnus?

as sokoladini turiu, kol kas tik 1 karta panaudojau, tai nelabai ka galiu apsakyti, gal tik kad nera blogas, o ar geras paaiskes biski veliau tongue.gif
Atsakyti