Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 21, 20:56)
g.gif  turiu is ekologiskos parduotuves nusipirkus paprasta muila (berods ir sertifikuotas), kurio pagrindas kokosu ir palmiu aliejus, jis ten be jokiu parfumu -tai as ji aptirpinus ilasinau EA, kad nebutu toks "smirdukas" - nu ne gramo jis man ranku nesausina, kaip ir tas medimixas, nors nuo muilu siaip man ranku oda labai sauseja  doh.gif

dar, zinoma, daug visokiu kitokiu dalyku itakotu tai, ar muilas sausina oda (kaip buvo gaminta ir pan).
plius odos tipas. MB irgi naudoja muila vien is kokoso aliejaus, jam patinka, nes jo oda riebi.

bet bendras principas toks, kad kokoso aliejus muile labiausiai (is visu alieju) sausinantis oda.
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 22, 10:47)
Gal kas koki patarima turetu susuktam sprandui, galvos net nelabai pasukt gali, skauda.. unsure.gif

o nuo ko?
gali buti ne tik persalimas..
mano draugei taip nuo iskrypusiu (ar nudilusiu) stuburo slanksteliu blink.gif vaiksto i masazus.

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 22, 13:03)
o nuo ko?
gali buti ne tik persalimas..
mano draugei taip nuo iskrypusiu (ar nudilusiu) stuburo slanksteliu  blink.gif vaiksto i masazus.

na, tokia idomi situacija buvo, nusiciaudejo stipriai ir viskas - surakino unsure.gif tai is tikruju net tiksliai ir nzn del ko, siaip vaiksciojom tuo metu tokioj vietoj, kur ir pertraukt galejo, bet gal cia visai ir ne tai unsure.gif aliejais bandziau trint, siek tiek atleido..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 22 gruodžio 2008 - 15:46
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 22, 15:45)
na, tokia idomi situacija buvo, nusiciaudejo stipriai ir viskas - surakino unsure.gif tai is tikruju net tiksliai ir nzn del ko, siaip vaiksciojom tuo metu tokioj vietoj, kur ir pertraukt galejo, bet gal cia visai ir ne tai unsure.gif  aliejais bandziau trint, siek tiek atleido..

Aš tai manyčiau, kad išėjo iš vietos koks slankstelis.geras ortopedas Žitkauskas dirba Pylimo g. šeimos centre, jsi tokius dalykus greitai sutvarko smile.gif
Atsakyti
As gi dar Logonos kondicionieriu plaukam nusipirkau,t ai labai patenkinta esu smile.gif
O biobutique, nepamenu ar rasiau, tai dar pardaveja savo ruoztu mane meginukais apdalino, kokiu 10 turbut biggrin.gif Tai vakar isvandziau Logona Asia dušui, tai visai nieko toks ir Logona Nordic kuno losjona, tai jau isivaizduoju, kad bus labai tinkamas vasarai, nes labai toks skalsus ir lengvas, greit susigeria thumbup.gif O ziemai jauciu gal Logonos kuno sviestas labiau patiks man, bet dar neisbandziau ax.gif

As tai, kadangi, pripirkau visai giminei ekologiskos kosmetikos dovanu Kaledom, tai tevam ir sesei, kad prieda prispausdinau medziagos is interneto apie kenksmingas medziagas kosmetikoje, ju zala organizmui, dar visokiu straipsniu apie valymo priemones, maista, pridejau sarasa parduotuviu ekologiskos produkciijos, viska surisau ir iteiksiu, tegu svieciasi lotuliukas.gif Bent jau man, paskaicius tuos straipsnius tikrai atsoko noras naudotis tom visom masinem priemonem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 23, 09:57)
As gi dar Logonos kondicionieriu plaukam nusipirkau,t ai labai patenkinta esu smile.gif
O biobutique, nepamenu ar rasiau, tai dar pardaveja savo ruoztu mane meginukais apdalino, kokiu 10 turbut biggrin.gif Tai vakar isvandziau Logona Asia dušui, tai visai nieko toks ir Logona Nordic kuno losjona, tai jau isivaizduoju, kad bus labai tinkamas vasarai, nes labai toks skalsus ir lengvas, greit susigeria  thumbup.gif  O ziemai jauciu gal Logonos kuno sviestas labiau patiks man, bet dar neisbandziau  ax.gif

As tai, kadangi, pripirkau visai giminei ekologiskos kosmetikos dovanu Kaledom, tai tevam ir sesei, kad prieda prispausdinau medziagos is interneto apie kenksmingas medziagas kosmetikoje, ju zala organizmui, dar visokiu straipsniu apie valymo priemones, maista, pridejau sarasa parduotuviu ekologiskos produkciijos, viska surisau ir iteiksiu, tegu svieciasi  lotuliukas.gif  Bent jau man, paskaicius tuos straipsnius tikrai atsoko noras naudotis tom visom masinem priemonem  rolleyes.gif

thumbup.gif tai tu cia papostink jei ka gero radai papildomo 4u.gif
Atsakyti
O aš išbandžiau Sante blakstienų tušą ir Natural Basics šampūną su apelsinais, tai abu nepatiko schmoll.gif kas dėl tušo, tai padažo labai natūraliai, praktiškai vienintelė jo funkcija tai nudažyti šviesius blakstienų galiukus, bet nei storina, nei ką. Gal kasdienai ir nereikia, bet blogumas toks, kad į darbą atėjau pajuodavusiais akių vokais doh.gif Aišku, oras nekoks, pūsto, bet vis tiek nusivyliau unsure.gif O šampūnas tai irgi neįtiko man - plaukai pirmą dieną dar atrodo pusė velnio (bet tikrai ne kaip ką tik trinkti), o antrą dieną jau visai sukritę ir negražūs verysad.gif O gal turi priprasti plaukai prie natūralaus šampūno?
Atsakyti

QUOTE(kniaumiau @ 2008 12 23, 12:40)
O aš išbandžiau Sante blakstienų tušą ir Natural Basics šampūną su apelsinais, tai abu nepatiko  schmoll.gif  kas dėl tušo, tai padažo labai natūraliai, praktiškai vienintelė jo funkcija tai nudažyti šviesius blakstienų galiukus, bet nei storina, nei ką. Gal kasdienai ir nereikia, bet blogumas toks, kad į darbą atėjau pajuodavusiais akių vokais  doh.gif  Aišku, oras nekoks, pūsto, bet  vis tiek nusivyliau  unsure.gif O šampūnas tai irgi neįtiko man - plaukai pirmą dieną dar atrodo pusė velnio (bet tikrai ne kaip ką tik trinkti), o antrą dieną jau visai sukritę ir negražūs  verysad.gif  O gal turi priprasti plaukai prie natūralaus šampūno?

turi turi ax.gif panaudok ilgiau,ypac jei cia pirmas sampunas naturalus,be silikono....
as buvau bandzius sante su greipfruktais,man puikiai alieju isplaudavo ir siaip patiko.... vis geru zodziu ji paminiu, reiks kada pakartot blush2.gif o pakartot noreciau si, bei logonos bambukini biggrin.gif bet kita dbr pirksiu logonos rudaplaukems sampuna unsure.gif labai jau noriu isbandyt....
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 23, 11:50)
turi turi  ax.gif  panaudok ilgiau,ypac jei cia pirmas sampunas naturalus,be silikono....
as buvau bandzius sante su greipfruktais,man puikiai alieju isplaudavo ir siaip patiko.... vis geru zodziu ji paminiu, reiks kada pakartot  blush2.gif  o pakartot noreciau si, bei logonos bambukini  biggrin.gif  bet kita dbr pirksiu logonos  rudaplaukems sampuna  unsure.gif  labai jau noriu isbandyt....

Na gal tikrai suteikt dar jam galimybę pasitaisyt rolleyes.gif Taip, tai pirmas natūralus šampūnas, nors ir prieš tai naudoti lyg ir be silikono buvo, tik su sls ir kitokiais brudais.
Atsakyti
Esu uzsisakiusi keleta ECO kremuku is nikovitos.... man jie labai patiko, ir tepasi labai maloniai ir kvapas mielas nosiai mirksiukas.gif
Atsakyti
As pabandymui uzsakiau kaledine dovanele: http://www.nikovita....p...&item_id=42
http://www.nikovita....p...&item_id=30

Galvojau, kad nespesiu iki kaledu gauti, bet labai malonus darbuotojas paskambino ir pasake, kad ides man i autobusiu siuntas ir spesiu gauti. Labai pradziugino, kad taip rupinosi.
O jei dar kremai patiks, tai tapsiu pagrindine kliente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 23, 09:33)
thumbup.gif  tai tu cia papostink jei ka gero radai papildomo  4u.gif

tai, kad gal nieko ten jumi naujo ir nebutu smile.gif Apie kenksmingas medziagas, apie visokius gerus ir negerus E radau info, kad galima butu tiksliau maisto produktu sudečių etiketes šifruot, o tai dabar pamatau E ir jau galvoju, kad blogis, o is tikruju daug naturaliu maisto medziagu zymimos irgi E ax.gif va cia: http://lt.wikipedia.org/wiki/E_numeris Nu cia offopic, nes cia tema ne apie maista biggrin.gif

Kazin, o jei turiu Logonos kondicionieriu,t ai gal tikslinga butu ir sampuna Logonos pirkt? g.gif Koki parekomenduotumet, vidutinio ilgio, ploniem plaukam? wink.gif Matau, kad Sultry bambukini giria... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 23, 15:10)
As pabandymui uzsakiau kaledine dovanele: http://www.nikovita....p...&item_id=42
http://www.nikovita....p...&item_id=30
Galvojau, kad nespesiu iki kaledu gauti, bet labai malonus darbuotojas paskambino ir pasake, kad ides man i autobusiu siuntas ir spesiu gauti. Labai pradziugino, kad taip rupinosi.
O jei dar kremai patiks, tai tapsiu pagrindine kliente smile.gif

na smagu, tai turesi paskui papasakoti, ar patiko, nes kai anksciau klausiau apie sia produkcija, tai niekas nieko negalejo pasakyt mirksiukas.gif
Tik man juokingai sitas ingridientas skamba biggrin.gif - Butyrospermum Parkii blush2.gif
O sitie naturalus: Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxyde? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 23, 17:16)
tai, kad gal nieko ten jumi naujo ir nebutu smile.gif Apie kenksmingas medziagas, apie visokius gerus ir negerus E radau info, kad galima butu tiksliau maisto produktu sudečių etiketes šifruot, o tai dabar pamatau E ir jau galvoju, kad blogis, o is tikruju daug naturaliu maisto medziagu zymimos irgi E  ax.gif va cia: http://lt.wikipedia.org/wiki/E_numeris  Nu cia offopic, nes cia tema ne apie maista  biggrin.gif

Kazin, o jei turiu Logonos kondicionieriu,t ai gal tikslinga butu ir sampuna Logonos pirkt?  g.gif  Koki parekomenduotumet, vidutinio ilgio, ploniem plaukam? wink.gif Matau, kad Sultry bambukini giria...  ax.gif
Papildyta:

na smagu, tai turesi paskui papasakoti, ar patiko, nes kai anksciau klausiau apie sia produkcija, tai niekas nieko negalejo pasakyt  mirksiukas.gif
Tik man juokingai sitas ingridientas skamba biggrin.gif  - Butyrospermum Parkii  blush2.gif
O sitie naturalus: Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxyde?  g.gif

As manau ir tikiusi, kad naturalus, nes kosmetika tai sertifikuota.
Atsakyti