Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Milduxs @ 2009 01 12, 15:59)
beje, galiu rekomenduoti dar viena dalykeli - kur biobutike buvo pries kaledas dovanineje pakuoteje duso zele su apelsinais ir sandalmedziu berods, nuostabus kvapas  wub.gif

Reikės pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano atsiliepimai apie alteros is drogo putas veidui prausti su metomis smile.gif
alteros temoje kelios rase kad jom metu kvapas sintetinis ir "saldaininis" atrodo, galiu paneigti, turiu pipirmetes EA tai kai ji pauosciau pirmakart irgi likau nesupratus bet tikrai toks naturalus kvapas ir yra kazkiek saldaininis, jis turbut tiek daznai visur naudojamas kad jau atrodo sintetinis smile.gif siaip putu sudetis neblizga augaliniu komponentu gausa, bet pirmi trys ingridientai kaip madaros putu ir efektas bent jau man 1prie1 nesiskiria, nors gal vos vos ir pasausina oda bet man ta pati ir madara daro, zodziu puikiai sueis kaip ekonomiskas variantas.

reiks man patraukti i KN taip pat smile.gif levandu hidrolato ir kazkaip uzsimaniau avokado aliejaus sakiau paakiams naudociau, kaip jums atrodo?
ir isvis ant paakiu galima tepti tarkim KN misinuka riebiai odai arba hauschka rejunavating kauke arba monoi?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 12, 14:17)
sauniai apsipirkai  mirksiukas.gif  ka su tamanais darysi?  ax.gif

tamanu alieju galvoju naudoti visokioms demelems, randeliams ant veido, kurie like nuo kovu su berimais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 14:35)
o tinka sis sampunas riebaluotis linkusiems plaukams?  ax.gif

manau, kad tinka smile.gif , mano saknys linke riebaluotis, o galai sausi:ax:
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 14:53)
mano atsiliepimai apie alteros is drogo putas veidui prausti su metomis smile.gif

o alteros kosmetika tikrai naturali? kodel ji tokia pigi, kad ir pvz duso zele net trigubai pigesne uz kitu firmu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 01 12, 12:02)
Na ka, ir as apsiprekinau KN wub.gif

thumbup.gif
visada nusipirkus tokiu dalykeliu jausmas wub.gif
mano paskutinis noras - kavos sviestas ir kavos eterinis. nu kad uzsinorejau... biggrin.gif
bet kadangi niekaip negaliu ju itraukti i butinu pirkiniu sarasa biggrin.gif , tai vis nepavyksta isskirti pinigu sitam reikalui.. nu bet kada nors rolleyes.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 12, 12:32)
Koks grožis wub.gif

QUOTE(Milduxs @ 2009 01 12, 12:59)
superiniai muiliukai  thumbup.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 01 12, 13:18)
Nuostabu wub.gif , be žodžių thumbup.gif
Čia jau tikrai reikia sugebėjimų ax.gif

aciu labai mergaites 4u.gif
Atsakyti
Ar KN parduotuve tik viena Vilniuje? O Kaune ju yra?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 01 12, 15:42)
Ar KN parduotuve tik viena Vilniuje? O Kaune ju yra?

deja rolleyes.gif
Atsakyti
Liabukas smile.gif

Šiandien buvau "Sveikuose produktuose" tai pirkau šokoladinę dušo žele - vonios putas
Faih In Nature
Nepasakyčiau kad man jų mirtinai reikėjo, bet kvapas patiko o ir kainos bei tūrio santykis pasirodė normalus. 26,51 Lt už 400 ml.
Kai išbandysiu parašysiu.
Beje gal kas bandėt šios firmos šampūnus?

Dar apžiūrėjau muilus, ir man pasirodė visiška nesąmonė mokėti ko ne 20 LT u= gabaliuką alyvuogių aliejaus muilo (tokių prisipirkau Kretoj po eurą ar pus antro), gaila baiginėjasi, o ir išdalinau daug smile.gif))

Dar kažkada seniai kažkam žadėjau pasakyti - kaip urtekramo šampųnas su ruduoju cukrumi - tai jis man labai thumbup.gif
Na šampūnas kaip šampūnas iš tiesų, bet mano galvos odai jis patinka smile.gif o ir plaukučius papurina
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 12, 16:56)
Dar kažkada seniai kažkam žadėjau pasakyti - kaip urtekramo šampųnas su ruduoju cukrumi - tai jis man labai  thumbup.gif
Na šampūnas kaip šampūnas iš tiesų, bet mano galvos odai jis patinka smile.gif o ir plaukučius papurina

o kokie tavo plaukai? tiktu riebesniems plaukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 17:29)
o kokie tavo plaukai? tiktu riebesniems plaukams?  ax.gif

na mano būtinai tenka plauti kas antrą dieną, nes po dviejų naktų būna jau bjauriai riebaluoti. Tai manau tiktų. Nors jis nėra skirtas riebiems plaukams.
O šiaip tai man kirpėja siūlė su būtent riebių plaukų šampūnais neperlenkt, nes jie sausina plauką ir oda
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 12, 17:50)
na mano būtinai tenka plauti kas antrą dieną, nes po dviejų naktų būna jau bjauriai riebaluoti. Tai manau tiktų. Nors jis nėra skirtas riebiems plaukams.
O šiaip tai man kirpėja siūlė su būtent riebių plaukų šampūnais neperlenkt, nes jie sausina plauką ir oda

Aciu 4u.gif
O gal dar kas nors esate naudojusios urtecram sampuna su ruduoju cukrumi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 12, 17:56)
Liabukas smile.gif

Šiandien buvau "Sveikuose produktuose" tai pirkau šokoladinę dušo žele - vonios putas
Faih In Nature
Nepasakyčiau kad man jų mirtinai reikėjo, bet kvapas patiko o ir kainos bei tūrio santykis pasirodė normalus. 26,51 Lt už 400 ml.
Kai išbandysiu parašysiu.
Beje gal kas bandėt šios firmos šampūnus?

turiu ta sokoladini dziaugsma biggrin.gif naudoju kaip duso zele nes vonios neturiu, duso zele kaip duso zele tik kvapas geras, ir sampuna turiu su juros dumbliais, tik va buvo isryskinta kad tam sampune ALS yra del kurio niekaip neaisku ar jis prie blogieciu ar prie ne tokiu blogieciu g.gif beje duso zele jo irgi yra... siaip sampunas man visai patinka isplauna gerai, bet "atradau" ALS nebe taip patinka tuoj itikesiu kad sausina biski plaukus lotuliukas.gif

o altera manau pigi kad sudetis labai paprasta, augaliniu komponentu vos keletas, o siaip ji sertifikuota ir neuzmaciau sudetyje jokiu baisuokliu
Atsakyti