Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 01 12, 13:02)
dar taup pat prigriebiau Santes apelsinu sampuna ir muiliuka tropiku kvapo wub.gif is biobutique, tai muiliuko dar nebandziau, bet visa spintele nuo jo kvepia smile.gif , o sampunas man patiko, plaukai svelnus, bet nenuglotninti per daug, vienu zodziu pliusas mirksiukas.gif

o kokiems plaukams tas sampunas skirtas? kokia kainyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 14:20)
o kokiems plaukams tas sampunas skirtas? kokia kainyte?  ax.gif

jis skirtas kasdieniam naudojimui.. as toki irgi turiu smile.gif o kainuoja ~22 lt g.gif (panasiai)
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 13:03)
As taip pat naudoju is KN alieju misinuka sausai odai  rolleyes.gif bet man gal nelb gerai susigeria ir kartais parausta, paberia po akimis (bet gal taip ir pries ji budavo)... Taciau as vis dar veida prausiu/valau su "cheminiu" Nivea toniku, tai gal del to... Gal geriau susigers, kai veida pirma nuprausiu su MADAROS ziedu putomis veidui, nuvalysiu ji su roziu vandeniu ir tada misinuku tepsiu ?  g.gif

Man šis derinys: Madaros žiedų putos, rožių hidrolatas ir aliejų mišinys iš KN idealiai tiko šiltuoju metu. Kai atšalo, pajaučiau, kad putos mane pasausina, rožių hidrolatui jokių priekaištų neturiu (MB turi: visada užuodžia, kad rožių hidrolatu purškiausi ir rėkia, jog smirda), o aliejų mišinį pakeičiau kokosais arba sviestmedžiu. Madaros žiedų putas noriu išbaigti, jau visai nedaug liko, tada kažko kito ieškosiu (man rekomendavo dr. Haushkos kažkokį prausiklį, sakė, kad visoms odoms tinka, reikės pabandyti). Na, o tu pradžioj turi viską savo oda išbandyti, tada ir pajausi, kas ir kaip 4u.gif Bent jau man, aliejų mišinys šiuo metu per "lengvas".
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 13:47)

Rasiau, kad ruosiuosi gamint muiliukus, pasirodysiu savo paskutinius gaminius  ax.gif  smile.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 12, 13:23)
jis skirtas kasdieniam naudojimui.. as toki irgi turiu  smile.gif  o kainuoja ~22 lt  g.gif  (panasiai)

o tinka sis sampunas riebaluotis linkusiems plaukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 11:02)
Kokie faini muiliukai !  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 01 12, 11:06)
WOW  thumbup.gif  bigsmile.gif  wub.gif

labai labai aciu. labai smagu blush2.gif 4u.gif 4u.gif
dar lavandu turbut gaminsiu, nes labai noriu isbandyt toki augala, kuri nusipirkau spalvai isgauti smile.gif ir tikrai kuri laika negaminsiu, nes jau ilgaaaam turiu doh.gif konkreti muilu ligone doh.gif biggrin.gif
gerai, kad yra merginu, kurios sutiko padet man juos sunaudot thumbup.gif kad vel galeciau naujus gamint thumbup.gif lotuliukas.gif

tamanu, manau, ir veidui visai tiktu, ane?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 12, 14:35)
o tinka sis sampunas riebaluotis linkusiems plaukams?  ax.gif

nezinau blush2.gif
Atsakyti
nusipirkau per pietus sante su jojoba sampuna, o dabar galvoju kad to su apelsinais net nemaciau unsure.gif sake sitas geriausiai drekina, bet bijau kad plaukai isvis kaip neplauti neatrodytu ax.gif bet per tuos salcius visai nebesusitvarkau su plaukais- isielektrine ziauriai, pasisiausus vaikstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 11, 23:54)
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif Labai malonu, kad atsiliepete smile.gif
Na o kas liecia plauku riebalavimasi, tai taip ziauriai riebaluotis pradejo pries kokius 3 menesius, gal daugiau. na ir seniau neislikdavo purus, grazus labai ilgai, bet dabar isvis tragedija. Atrodo niekas nepsikeite, nei mityba, nei kas...
Sudomino azuolo zieves nuoviras smile.gif ir kad tamsins plaukus tai tik i nauda smile.gif bet kaip tai viskas daroma?

As irgi tokia problemele turiu, ypac kai prasidejo ruduo-ziema ir visokios kepures, kapisonai ir pan. tai norint, kad graziai atrodytu, tuos plaukus reikia plauti kasdien unsure.gif ir susiriebaluoja butent prie saknu, o galiukai sausi. tai pora savaiciu darau taip, kad aliejimu tepu galiukus pries kas antra plovima, o sampunu muiluoju tik saknis (sampunas riebiems plaukams). Tai nezinau, lyg ir geriau, bet ne visiskai unsure.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos ! tongue.gif mirksiukas.gif
Gal kuri zinote, kas geriausiai isvalo inkstyrus ir kitus nesvarumus pasalina nuo veido? kaukes ar prausikliai kokie... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 12, 11:33)
Šauniai paišlaidavai 4u.gif  Matyt puiki nuotaika buvo mirksiukas.gif
Jaučiu, kai pasieksiu KN, mano nuotaika taip pat bus nuteikianti išlaidavimui hihihi.gif Monoi baigėsi, o taip nooooriu. Ir čiobrelio aliejaus wub.gif ir nakvišų aliejaus (gersiu), ir .... kol nuvažiuosiu, įtariu ir sviestmedis, ir kokosas baigsis, nes dabar tik jais tepliojuosi.

paislaidavus nuotaika dar labiau pagerejo biggrin.gif gaila, kad dabar ilgesni laika nieko nereikes ax.gif

beje, galiu rekomenduoti dar viena dalykeli - kur biobutike buvo pries kaledas dovanineje pakuoteje duso zele su apelsinais ir sandalmedziu berods, nuostabus kvapas wub.gif gavau dovanu, tai taip patiko, kad ir antra turiu dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 14:35)
labai labai aciu. labai smagu  blush2.gif 4u.gif  4u.gif
dar lavandu turbut gaminsiu, nes labai noriu isbandyt toki augala, kuri nusipirkau spalvai isgauti  smile.gif ir tikrai kuri laika negaminsiu, nes jau ilgaaaam turiu  doh.gif konkreti muilu ligone  doh.gif  biggrin.gif
gerai, kad yra merginu, kurios sutiko padet man juos sunaudot  thumbup.gif kad vel galeciau naujus gamint  thumbup.gif  lotuliukas.gif

superiniai muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2009 01 12, 14:53)
As irgi tokia problemele turiu, ypac kai prasidejo ruduo-ziema ir visokios kepures, kapisonai ir pan. tai norint, kad graziai atrodytu, tuos plaukus reikia plauti kasdien  unsure.gif ir susiriebaluoja butent prie saknu, o galiukai sausi. tai pora savaiciu darau taip, kad aliejimu tepu galiukus pries kas antra plovima, o sampunu muiluoju tik saknis (sampunas riebiems plaukams). Tai nezinau, lyg ir geriau, bet ne visiskai  unsure.gif

Na mano plaukai irgi linkę prie šaknų į riebumą, tad aš perku purinančius šampūnus, balzamų netepu prie šaknų ir stengiuos juos "atpratinti" nuo kasdienio plovimo - plaunu kas antrą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 12 sausio 2009 - 14:04
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 11:47)
Rasiau, kad ruosiuosi gamint muiliukus, pasirodysiu savo paskutinius gaminius  ax.gif  smile.gif

Nuostabu wub.gif , be žodžių thumbup.gif
Čia jau tikrai reikia sugebėjimų ax.gif
Atsakyti