Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dorela @ 2009 01 09, 19:43)
galima iziureti kad sudety yra PEG  mad.gif

ir propylen glikoli ir net parabenus

QUOTE(Milduxs @ 2009 01 09, 23:09)
patepliojau tuo rosalinos EA ir tikrai jos beveik isnyko  thumbup.gif aisku jis nepigus, 37 lt berods  doh.gif bet kazkaip islaidavimo nuotaika buvo  rolleyes.gif

o ir kvapas nepalyginamai malonesnis

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 10, 18:00)
Ir dar šiaip nuo saves siūlyčiau prieš miegą pamirkyti kojas karštam karštam vandeny su druska. Tuomet į kojines ir į patalus mirksiukas.gif [/color]

dar kojas reiktu istepti tokiu smirduku - terpentino tepalu

QUOTE(konfetee @ 2009 01 11, 19:37)
Sveikos supermamos,
turiu pakankamai didele beda - ziauriai riebaluojasi plaukai.

is mano bandytu priemoniu nerealiai padedavo azuolo zieves nuoviras, tik tamsino plaukus -tad meciau verysad.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif Labai malonu, kad atsiliepete smile.gif
Na o kas liecia plauku riebalavimasi, tai taip ziauriai riebaluotis pradejo pries kokius 3 menesius, gal daugiau. na ir seniau neislikdavo purus, grazus labai ilgai, bet dabar isvis tragedija. Atrodo niekas nepsikeite, nei mityba, nei kas...
Sudomino azuolo zieves nuoviras smile.gif ir kad tamsins plaukus tai tik i nauda smile.gif bet kaip tai viskas daroma?
Atsakyti
norejau paklaust kiek kainuoja logonos ir sante sampunai, ir ar yra mazu buteliuku nusipirkti pabandymui ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 12, 01:28)
norejau paklaust kiek kainuoja logonos ir sante sampunai, ir ar yra mazu buteliuku nusipirkti pabandymui ? 4u.gif

Santes sampunai kazkur nuo 22 lt.. o Logonos nuo 30 lt.. tiksliai nelabai zinau.. blush2.gif o mazu buteliuku nesu macius
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 09, 16:42)
na bet db yra afrikietisko kokosu aliejaus, tai pigiau iseina net kokosu, o jie lyg ir tokie patys, tik kad kvapas skiriasi  4u.gif
kazkada minejei, kad tavo oda taip pat sausa... Gerai padeda monoi ir kokosu aliejus? kokias dar priemones naudoji sausai odai?  ax.gif

Niekaip iki KN nenuvažiuoju blush2.gif Kai pirkau savo indišką kokosą, afrikietiško dar nebuvo, kai nuvažiuosiu į KN (negreitai, nes rytoj į ligoninę operacijai guluosi), tai pauostysiu ir tada gal keisu monoi į kokosus. O monoi aš turėjau su gardenijos aromatu, man labai kvepėjo ir nors mano oda sausa, man užtekdavo ryte po dušo išsitepti monoi ir oda tokia minkštutė būdavo ir kvepėdavau pasakiškai:wub: Dabar tas vietas, kur labiausiai sausėja tepu sviestmedžiu - oda tokia riebi, minkšta būna (tik taip skaniai nekvepia) Dar naudoju aliejų mišinį iš KN sausai odai, rožių hidrolatą ir sviestmedį. Kažkaip man šitų produktų visiškai užtenka.
Savo šampūno dar neatradau. Lūpų balzamą pasigaminau KN - niekaip neatsidžiaugiu wub.gif

QUOTE(Milduxs @ 2009 01 10, 01:09)
As sia savaite irgi atnaujinau savo atsargas -
ir dar uzsirasiau kitai savaitei pas Elyte i veido procedura, idant visiskai galutinai bankrutuoti biggrin.gif  ax.gif tai va, papasakojau.

Šauniai paišlaidavai 4u.gif Matyt puiki nuotaika buvo mirksiukas.gif
Jaučiu, kai pasieksiu KN, mano nuotaika taip pat bus nuteikianti išlaidavimui hihihi.gif Monoi baigėsi, o taip nooooriu. Ir čiobrelio aliejaus wub.gif ir nakvišų aliejaus (gersiu), ir .... kol nuvažiuosiu, įtariu ir sviestmedis, ir kokosas baigsis, nes dabar tik jais tepliojuosi.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 12, 10:33)
Niekaip iki KN nenuvažiuoju blush2.gif  Kai pirkau savo indišką kokosą, afrikietiško dar nebuvo, kai nuvažiuosiu į KN (negreitai, nes rytoj į ligoninę operacijai guluosi), tai pauostysiu ir tada gal keisu monoi į kokosus. O monoi aš turėjau su gardenijos aromatu, man labai kvepėjo ir nors mano oda sausa, man užtekdavo ryte po dušo išsitepti monoi ir oda tokia minkštutė būdavo ir kvepėdavau pasakiškai:wub: Dabar tas vietas, kur labiausiai sausėja tepu sviestmedžiu - oda tokia riebi, minkšta būna (tik taip skaniai nekvepia) Dar naudoju aliejų mišinį iš KN sausai odai, rožių hidrolatą ir sviestmedį. Kažkaip man šitų produktų visiškai užtenka.
Savo šampūno dar neatradau. Lūpų balzamą pasigaminau KN - niekaip neatsidžiaugiu wub.gif

As taip pat naudoju is KN alieju misinuka sausai odai rolleyes.gif bet man gal nelb gerai susigeria ir kartais parausta, paberia po akimis (bet gal taip ir pries ji budavo)... Taciau as vis dar veida prausiu/valau su "cheminiu" Nivea toniku, tai gal del to... Gal geriau susigers, kai veida pirma nuprausiu su MADAROS ziedu putomis veidui, nuvalysiu ji su roziu vandeniu ir tada misinuku tepsiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 11, 15:24)
noriu paklausti, tai jau galutinai nuspresta, kad NB yra blogi baziniai ir EA aliejai?  unsure.gif  beja, ka daryti jei labai reikia plaukams rozmarinu EA, bet jau kvapo negaliu pernesti  doh.gif  net bloga darosi  unsure.gif  o kas dar tiktu nuo plauku slinkimo ir kad skatintu augima?

Tai kaip buvo rašyta, kad NB praktiškai visi rafinuoti, tai reiškia blogi smile.gif .Aš pritarsiu, kad KN-geriausia, bet pataupant siūlyčiau pirkt bazinius nerafinuotus iš Aliejaus pard., Aromabalt irgi yra nerafinuotų, tik reikia paskaityti prieš perkant.
Dauguma mano ea yra iš NB, kūnai ir plaukams, aromatizavimui patalpų man visai tinka ax.gif O apie NB rožių ea parašyta, kad berods tik 10 proc. koncentracija, dėl to ir kaina tokia.

Beje, man susidarė įspūdis, kad Kn l. užsikelia kainas, aišku, yra tam objektyvių priežasčių.Dėl to gal būtų ne visai protinga kitos produkcijos kokybė lyginti ir vertinti su jų proporcingai kainai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 12 sausio 2009 - 11:24
As irgi tik sampuno dar sau neradau. Tiesa sakant, nelabai daug pastangu tam dejau smile.gif Bet greitu metu reiks tuo uzsiimti smile.gif Dar tie amonio sulfatai - misle doh.gif biggrin.gif

Rasiau, kad ruosiuosi gamint muiliukus, pasirodysiu savo paskutinius gaminius ax.gif smile.gif

Avizu muilas
user posted image

Avizu/pieno/medaus muilas.
user posted image

Apelsinu muilas su siuruokle (plausene). Su apelsinu ir ylang ylang eteriniais aliejais smile.gif
user posted image

Spa drusku muilas su ozkos pienu ir negyvosios juros purvu. Su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais. Visas namas kolkas situo muilu kvepia doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 12, 11:20)
Tai kaip buvo rašyta, kad NB praktiškai visi rafinuoti, tai reiškia blogi smile.gif .Aš pritarsiu, kad KN-geriausia, bet pataupant siūlyčiau pirkt bazinius nerafinuotus iš Aliejaus pard., Aromabalt irgi yra nerafinuotų, tik reikia paskaityti prieš perkant.
Dauguma mano ea yra iš NB, kūnai ir plaukams, aromatizavimui patalpų man visai tinka ax.gif O apie NB rožių ea parašyta, kad berods tik 10 proc. koncentracija, dėl to ir kaina tokia.

O kas turi buti parasyta ant AromaBaltic alieju, kad butu nerafinuotas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 11:47)
Rasiau, kad ruosiuosi gamint muiliukus, pasirodysiu savo paskutinius

Kokie faini muiliukai ! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 12:47)
Rasiau, kad ruosiuosi gamint muiliukus, pasirodysiu savo paskutinius gaminius  ax.gif  smile.gif

WOW thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Na ka, ir as apsiprekinau KN wub.gif , pirkau sviestmedi, tamanu alieju, monoi, misinuka riebiai odai ir roziu hidrolata. Tai ispudziai kuo geriausi, sviestmedis super ir rankom ir lupom ir paakiam patepu blush2.gif , monoi plaukam l.patiko ir kunui neblogai, misinuka gal labiau siltesniu periodu naudosiu, bet siaip pirmas ispudis neblogas. O roziu hidrolatas nustebino, kad man kvapas visai patiko bigsmile.gif , nes kazkada uosciau koleges, tai kazkaip per astrus pasirode smile.gif .

dar taup pat prigriebiau Santes apelsinu sampuna ir muiliuka tropiku kvapo wub.gif is biobutique, tai muiliuko dar nebandziau, bet visa spintele nuo jo kvepia smile.gif , o sampunas man patiko, plaukai svelnus, bet nenuglotninti per daug, vienu zodziu pliusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 01 12, 14:02)
Na ka, ir as apsiprekinau KN wub.gif , pirkau sviestmedi, tamanu alieju, monoi, misinuka riebiai odai ir roziu hidrolata. Tai ispudziai kuo geriausi, sviestmedis super ir rankom ir lupom ir paakiam patepu blush2.gif , monoi plaukam l.patiko ir kunui neblogai, misinuka gal labiau siltesniu periodu naudosiu, bet siaip pirmas ispudis neblogas. O roziu hidrolatas nustebino, kad man kvapas visai patiko bigsmile.gif , nes kazkada uosciau koleges, tai kazkaip per astrus pasirode smile.gif .

dar taup pat prigriebiau Santes apelsinu sampuna ir muiliuka tropiku kvapo wub.gif is biobutique, tai muiliuko dar nebandziau, bet visa spintele nuo jo kvepia smile.gif , o sampunas man patiko, plaukai svelnus, bet nenuglotninti per daug, vienu zodziu pliusas mirksiukas.gif

sauniai apsipirkai mirksiukas.gif ka su tamanais darysi? ax.gif
Atsakyti