Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 10, 16:52)
balzamas ar kondicionierius, tai mano manymu yra tas pats biggrin.gif tik kad pavadinimai du  biggrin.gif

Aciu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dovish, dėl balso truputį offtopic blush2.gif Pabandyk vaistinėje nusipirkti homeopatinių tablečių "Homeovox", kas valandą po dvi sučiulpti, 60 tab. 11-12 Lt. Man ką tik buvo ta pati bėda, tai po kelių dienų su tom tabletėm balsas atsirado 4u.gif Ir dar šiaip nuo saves siūlyčiau prieš miegą pamirkyti kojas karštam karštam vandeny su druska. Tuomet į kojines ir į patalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 10, 18:00)

Ačiū labai už informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti, tai jau galutinai nuspresta, kad NB yra blogi baziniai ir EA aliejai? unsure.gif beja, ka daryti jei labai reikia plaukams rozmarinu EA, bet jau kvapo negaliu pernesti doh.gif net bloga darosi unsure.gif o kas dar tiktu nuo plauku slinkimo ir kad skatintu augima?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 11, 16:24)
noriu paklausti, tai jau galutinai nuspresta, kad NB yra blogi baziniai ir EA aliejai?  unsure.gif  beja, ka daryti jei labai reikia plaukams rozmarinu EA, bet jau kvapo negaliu pernesti  doh.gif  net bloga darosi  unsure.gif  o kas dar tiktu nuo plauku slinkimo ir kad skatintu augima?

tinka dar ir levandu, ir ciobreliu EA..
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 10, 15:55)
Gal zinote koks eterinis ar bazinis aliejus skatina plauku augima? o gal dar kokiu priemoniu yra?  4u.gif
Aciu  smile.gif

jojobos (simondsiju) aliejus labai gerai plaukam mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuriu nors vyrai naudoja priemones po skutimosi ar skutimosi putas? kokiu firmu? ar geros? g.gif
Atsakyti
Ka manote apie aroma baltik produkcija ?
http://www.aromabalt...browse_products
Ar ten kokybiski aliejai? g.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos,
turiu pakankamai didele beda - ziauriai riebaluojasi plaukai. O be to, ir plauku galiukai yra labai sausi ir skilineja. Gal kuri patartumet koki plauku sampuna naudot? Noretusi kuo naturalesnio, ekologiskesnio ir maziau kenkencio plaukams. Is tu visu "Maximu" ir ne tik isbandziau viska. Niekas man netinka, kuo toliau, tuo greiciau plaukai riebaluojasi...
Busiu labai dekinga uz atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 11, 20:37)
Sveikos supermamos,
turiu pakankamai didele beda - ziauriai riebaluojasi plaukai. O be to, ir plauku galiukai yra labai sausi ir skilineja. Gal kuri patartumet koki plauku sampuna naudot? Noretusi kuo naturalesnio, ekologiskesnio ir maziau kenkencio plaukams. Is tu visu "Maximu" ir ne tik isbandziau viska. Niekas man netinka, kuo toliau, tuo greiciau plaukai riebaluojasi...
Busiu labai dekinga uz atsakyma  biggrin.gif

Hauschkos sampunas riebiems plaukams buvo giriamas g.gif o plauku galams, tai patarciau naudot aliejus (pvz monoi, kokosa, sezamu ar koki kita naturalu alieju).. ir laikyt per nakti thumbup.gif o tuos suskilinejusius plauku galiukus nukirpk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 sausio 2009 - 20:08
QUOTE(dzemute @ 2009 01 11, 15:24)
noriu paklausti, tai jau galutinai nuspresta, kad NB yra blogi baziniai ir EA aliejai?  unsure.gif  beja, ka daryti jei labai reikia plaukams rozmarinu EA, bet jau kvapo negaliu pernesti  doh.gif  net bloga darosi  unsure.gif  o kas dar tiktu nuo plauku slinkimo ir kad skatintu augima?

QUOTE(bryyla @ 2009 01 11, 18:10)
Ka manote apie aroma baltik produkcija ?
http://www.aromabalt...browse_products
Ar ten kokybiski aliejai?  g.gif

kolkas niekas lyg ir nenusprende biggrin.gif

bet yra keletas faktu:
visu pirma jie rafinuoti. taigi ju neverta lyginti su KN aliejais. nesuprantu, kas su jais padaryta, kad maistui jie netinkami. schmoll.gif (juk parduotuviniai aliejai maistui beveik visi rafinuoti ir dezodoruoti. jei pirksit rafinuota aliejus is pvz Sveiku produktu, jie tinka ir maistui. jei jau kazkas atsitiks jei juos isgersit, tai galbut ne visai gerai jei jie susigers jums i oda (arba nesusigers - tik viska uzklijuos)). beje, and sveiku produktu garstyciu aliejaus pakuotes parasyta, kad maistui jis netinkamas. pasidomejus ju platintoju puslapy, suradau, kad ju teigimu tokios "netradiciskos" rugsciu ir kitu elementu sudeties nerekomenduoja EU dietologai, todel jie privalo taip parasyti, taciau indijoje ji naudoja ir netgi labai

o apie eterinius aliejus neskaitant kainos, truksta issamios informacijos.
as nesakau, kad jie cheminiai, bet kad ne tokie geri kaip KN as esu isitikinusi. kaip kazkada minejau kad eterinius aliejus isgauna net is augalu auginamu su pesticidais ir kt chemikalais. aisku pardavejai to neafisuos. mirksiukas.gif bet roziu eterinio aliejaus kaina 5ml uz 30 LT blink.gif nebent jos sienautos su lapais, spygliais ir dilgelem biggrin.gif

dar pagalvokit apie musiskiu pardavejus. nuejus i KN jauti kad zmonems tikrai rupi ka jie parduoda. o NB.. cool.gif ju asortimente yra ir visiskai cheminiai kvapai. karta man drauge padovanojo kvepianti medini burbiliuka is ten. pas mane ant spausdintuvo buvo toks apvalus idubimas, ant kurio tas burbuliukas labai tiko rolleyes.gif pastaciau, o po dienos pastebejau kad jis islyde po juo buvusia plastmase ohmy.gif
apie aromabalt gal esu siek tiek geresnes nuomones, bet ir bendrauti su jais teko maziau. bet kol jie turejo savo prekybviete BIG'e ju supratimas apie EA ir BA buvo tikrai nekoks. ax.gif

aisku, zmones naudoja ir nemirsta, bet jei norit tokio poveikio kaip is nerafinuotu alieju, muset neidegs tongue.gif

Jusu teise rinktis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2009 01 11, 19:37)
Sveikos supermamos,
Busiu labai dekinga uz atsakyma  biggrin.gif

kaip ir Palomina patare rekomenduoju aliejus ir zinoma tik naturalius sampunus. jie turetu sureguliuoti galvos odele ir problemu nebebus. ax.gif

jei nori greito efekto gal nori pabandyti chna? ax.gif tikrai pasausina. dar gali skalaujant plaukus i vandeni ilasinti citrinu sulciu. plaukai ne tik pasauses bet ir labiau zvilges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 11, 19:37)
Sveikos supermamos,
turiu pakankamai didele beda - ziauriai riebaluojasi plaukai.

o visada taip riebaluodavosi ar staiga pradėjo? ax.gif
Atsakyti