Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 07, 19:29)
taigi su aliejais puikiai viskas nusivalo  ax.gif
bandyti nebandziau, nes nera poreikio kol kas jokiai naujai priemonei, bet zinau,kad Sophyto yra labai brnagi, nes ji laikoma profesonalia kosmetika, Eco kosmetika tikrai nebrangi -tai galvoju, kai isbaigsiu savo logonos pieneli - ka nors is ten bandyti  g.gif

o gal zinai kokia dar kosmetikalaikoma profesionalia? Labai domina tai kas tiktu kirpejoms ir manikiurininkems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 09, 12:51)
Aš tepu kūną monoi, o veidą kokosais. (Monoi truputėlį pigiau nei kokosas - taupau blush2.gif )

na bet db yra afrikietisko kokosu aliejaus, tai pigiau iseina net kokosu, o jie lyg ir tokie patys, tik kad kvapas skiriasi 4u.gif
kazkada minejei, kad tavo oda taip pat sausa... Gerai padeda monoi ir kokosu aliejus? kokias dar priemones naudoji sausai odai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 09 sausio 2009 - 14:45
Sveikos merginos,
buvau porai dienų išvykus nestuke.gif klausimais, tai žiūriu kad tau skaityti teks.
Na ką aš galiu pasakyt, aš pati šiuo metu naudoju Urtejram balzamą su levandom, šiap normali priemonė yra, bet jokių stulbinančių rezultatų neduoda. norėčiau ir aš kad labiau blizgesni plaukučiai būtų, bet nėi vienas urtekram balzamas tokio rezultato neduoda.

kaip mačiau jau pasakė, jog Argano aliejų (kaip ir daugelį kitų) galima KN nusipirkt. aš jį tik veidui naudoju, todėl negaliu skųstis jog netaupus, bet jei naudočiau viskam, tai kažin ar mėnėsiui užtekčiau.

O dabar aš noriu paklaust, kai buvau droge bandžiau atrast ten šampūnų be visų bjaurybių, kažką panašesnio pagal sudėtį radau tik rusų gamybos ''Babuška'' firmos. bet man kažkaip nepatikimai atrodė tad nepirkau, gal kas žinot apie šiuos gaminius? g.gif 4u.gif
iš ten pat nusipirkau Alltera dušo žėlę, kaina labai padori, bet dar neišbandžiau, nors kvapas alijošių su citrina labai malonus.
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 01 09, 15:40)
Visiskai naturalus produktai su medum ir propoliu. Nuostabi linija.

šiaip keista, kad visiškai natūralios kosmetikos gamintojas neskelbia produktų sudėčių. arba aš nemoku ieškot, nes vokiškai nesuprantu. gal kas rasit ax.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 09, 16:25)
O dabar aš noriu paklaust, kai buvau droge bandžiau atrast ten šampūnų be visų bjaurybių, kažką panašesnio pagal sudėtį radau tik rusų gamybos ''Babuška'' firmos. bet man kažkaip nepatikimai atrodė tad nepirkau, gal kas žinot apie šiuos gaminius?  g.gif  4u.gif

"Babuškoj" man rods SLS yra, ir dažiklių kažkokių. bet seniau aš naudojau jos šampūnus, plaukams patikdavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 24, 11:07)
Na, aš jį naudoju - galiu pasakyti, kad nieko nesimato... Gal dėl to kad naudoju ir LOGONA vaikišką... O sako kad jis kaip tik spalvą dažytų plaukų blukina, tai gal tas ant to man ir gaunasi  g.gif Bet šiaip lyginant su LOGONA vaikišku, šis man labiau patinka...

Siuntinukas iš Daddygirl jau pasiekė ir Vilnių  4u.gif

as irgi isbandziau logonos vaikiska,gal kokius tris plovimus bandziau. kvapas man viau, sintetinis persikas blush2.gif o ir siaip,plaukai ne itin malonus po jo, butinai reiktu balzamo.su balzamu viskas ok buvo ax.gif
o dbr cia paskaicius mastau,ar pirkt logonos tamsiems ar is sveiku produktu ta sokoladini,irgi tamsiems..... jauciu nieks negaletu palygint g.gif

as va gavau kaledoms is biobutique maistinio kokosu aliejaus 200ml stiklainiuka-tikras stiklainis jau ten lotuliukas.gif
raso,kad pagrinde maistui, bet ir kosmetikai tinkamas. tai as plauku galus jau kelis kartus su juo tepiau nakciai. patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 01 09, 18:02)
as va gavau kaledoms is biobutique maistinio kokosu aliejaus 200ml stiklainiuka-tikras stiklainis jau ten  lotuliukas.gif
raso,kad pagrinde maistui, bet ir kosmetikai tinkamas.

kai atsibos, galėsi ant duonos tept ir valgyt (taip rašo) biggrin.gif
o beje, jeigu rašo, kad kokosų aliejus "naturally saturated and free from trans-fatty acids", tinka ir valgiui, baltas, švelniai kvepia kokosais - tai čia rafinuotas ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 01 09, 17:52)
kai atsibos, galėsi ant duonos tept ir valgyt (taip rašo)  biggrin.gif
o beje, jeigu rašo, kad kokosų aliejus "naturally saturated and free from trans-fatty acids", tinka ir valgiui, baltas, švelniai kvepia kokosais - tai čia rafinuotas ar ne?  blush2.gif

man atrodo geriau paprasciausiai ieskok zodzio 'unrefined' biggrin.gif
kai nerafinuotas, tai taip ir paraso. ir dar labai matomai smile.gif

kieno kieno, o jau kokoso aliejaus ivairove rinkoj stebinanti. kainos amplitude taip pat. nemazai domejaus del muilo gaminimo, nes kokoso aliejus vienas pagrindiniu ingridientu, bet vistiek dar uztinku vis nauju ir nauju rusiu ir porusiu smile.gif

todel geriau imti ta, kur serifikuotas kaip nerafinuotas salto spaudimo. tai nors siek tiek aiskumo bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 09, 19:26)
man atrodo geriau paprasciausiai ieskok zodzio 'unrefined'  biggrin.gif
kai nerafinuotas, tai taip ir paraso. ir dar labai matomai  smile.gif

taip nerašo ax.gif rašo tik, kad sertifikuotas organic. čia apie šitos firmos kokosus aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 09 sausio 2009 - 19:39
QUOTE(Irėja @ 2009 01 09, 18:01)
šiaip keista, kad visiškai natūralios kosmetikos gamintojas neskelbia produktų sudėčių. arba aš nemoku ieškot, nes vokiškai nesuprantu. gal kas rasit  ax.gif

apie sudeti tikrai nieko nera. is viso jokios filosofijos nera aprasytos unsure.gif
o net is ponios nuorodos, sios nuotraukos
user posted image

galima iziureti kad sudety yra PEG mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 09, 19:43)
galima iziureti kad sudety yra PEG  mad.gif

aha, tikrai. va tau ir visiškas natūralumas doh.gif
paragavau savo kokosų aliejaus biggrin.gif nedrąsu buvo, atrodė, kad kosmetiką ragauju. bet skanus tikrai biggrin.gif jei netiks plaukams, bus suvalgytas drąsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 01 09, 18:02)
as irgi isbandziau logonos vaikiska,gal kokius tris plovimus bandziau. kvapas man viau, sintetinis persikas  blush2.gif o ir siaip,plaukai ne itin malonus po jo, butinai reiktu balzamo.su balzamu viskas ok buvo ax.gif

o man kaip tik labai skaniai kvepia, tikru persiku smile.gif
bet irgi be balzamo tokie per lengvi plaukai, sunku sutvarkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 sausio 2009 - 20:35
ax.gif Sveikos, tema pildosi nerealiu greiciu biggrin.gif smagu thumbup.gif
As sia savaite irgi atnaujinau savo atsargas - KN isigijau kokosu aliejaus, bet kaip suprantu ne to, kuri dauguma naudoja, t.y. pirkau ne indiska, o afrikietiska, su tuo bounty kvapu. bet man visai patiko tas kvapas, o savybes nesiskiria nuo indiskojo tai manau viskas bus ok ax.gif bet atrodo labai greitai isnaudosiu, nes labai malonus viskam, ir odai, ir rankoms ir plaukams wub.gif

dar pirkau ekologisko avokadu aliejaus, nes sugalvojau, kad reikia pasidaryti misinuka kaklui teplioti tipo rauksliu profilaktikai. kaip manote, ar tikslinga? man metu apie 30 tai kazkaip jau gal reiktu g.gif ir gal galetumete patarti, su kuo galima butu maisyti, galvoju gal su kokiu sezamu aliejumi tiktu g.gif

ir dar pirkau rosalinos EA, norejau paprasto arbatmedzio, nes jau buvo pasibaiges, tai Laime papasakojo apie kokias keturias to arbatmedzio rusis, ir sake butent tas rosalina geriausiai tinka kosmetiniams tikslams, ypac veido odai, kam as dazniausiai arbatmedi ir naudoju visokiems maziems spuogeliams naikinti. ir zinokit tikrai - buvo like ant veido pora tokiu demeliu nuo buvusiu spuogu, tai keleta kartu patepliojau tuo rosalinos EA ir tikrai jos beveik isnyko thumbup.gif aisku jis nepigus, 37 lt berods doh.gif bet kazkaip islaidavimo nuotaika buvo rolleyes.gif

dar siandien buvau Stepono 6, tai jau kazkelinta karta isigijau cleansing cream ir aliejuka veidui, vistik is KN misinys riebiai odai man tiko maziau negu Hauschkos, gal del to, kad sildymo sezonas prasidejo g.gif kazkaip dregmes per mazai buvo. ir dar kazkodel isigijau intensive treatment 02, nes norejosi kazko idomaus rolleyes.gif cia vel islaidavimo nuotaika pasireiske blush2.gif tai eisiu i Hauschkos tema skaityti, bet speju geras daiktas turetu buti ax.gif

ir dar uzsirasiau kitai savaitei pas Elyte i veido procedura, idant visiskai galutinai bankrutuoti biggrin.gif ax.gif tai va, papasakojau.
Atsakyti