Sveikos, tema pildosi nerealiu greiciu
smagu
As sia savaite irgi atnaujinau savo atsargas - KN isigijau kokosu aliejaus, bet kaip suprantu ne to, kuri dauguma naudoja, t.y. pirkau ne indiska, o afrikietiska, su tuo bounty kvapu. bet man visai patiko tas kvapas, o savybes nesiskiria nuo indiskojo tai manau viskas bus ok
bet atrodo labai greitai isnaudosiu, nes labai malonus viskam, ir odai, ir rankoms ir plaukams
dar pirkau ekologisko avokadu aliejaus, nes sugalvojau, kad reikia pasidaryti misinuka kaklui teplioti tipo rauksliu profilaktikai. kaip manote, ar tikslinga? man metu apie 30 tai kazkaip jau gal reiktu
ir gal galetumete patarti, su kuo galima butu maisyti, galvoju gal su kokiu sezamu aliejumi tiktu
ir dar pirkau rosalinos EA, norejau paprasto arbatmedzio, nes jau buvo pasibaiges, tai Laime papasakojo apie kokias keturias to arbatmedzio rusis, ir sake butent tas rosalina geriausiai tinka kosmetiniams tikslams, ypac veido odai, kam as dazniausiai arbatmedi ir naudoju visokiems maziems spuogeliams naikinti. ir zinokit tikrai - buvo like ant veido pora tokiu demeliu nuo buvusiu spuogu, tai keleta kartu patepliojau tuo rosalinos EA ir tikrai jos beveik isnyko
aisku jis nepigus, 37 lt berods
bet kazkaip islaidavimo nuotaika buvo
dar siandien buvau Stepono 6, tai jau kazkelinta karta isigijau cleansing cream ir aliejuka veidui, vistik is KN misinys riebiai odai man tiko maziau negu Hauschkos, gal del to, kad sildymo sezonas prasidejo
kazkaip dregmes per mazai buvo. ir dar kazkodel isigijau intensive treatment 02, nes norejosi kazko idomaus
cia vel islaidavimo nuotaika pasireiske
tai eisiu i Hauschkos tema skaityti, bet speju geras daiktas turetu buti
ir dar uzsirasiau kitai savaitei pas Elyte i veido procedura, idant visiskai galutinai bankrutuoti
tai va, papasakojau.