QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 21:24)
oi cia visos pirko jei neklystu is kvapu namu knygute tokia o paskui baisiai ismintingos pasidare, nezinau ar ji tiksliai taip vadinas, bet apie aliejus
aromaterapijos paslaptys vadinasi apie ja cia ne per seniausiai kalbejo.
QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 21:18)
del alieju ir ea pradedu galvot kad reikia ir man tos aromoterapijos knygos nes prie alieju kur prideda info lapelius per mazai ziniu.
idomu kas tiktu tokiai riebiai beriamai jautriai besikemsanciau odai?
turbut levandos tikrai, dar arbatmedis koks...
idomu kas tiktu tokiai riebiai beriamai jautriai besikemsanciau odai?
turbut levandos tikrai, dar arbatmedis koks...
as tai turiu ne tik ta melyna knygute is KN, bet dar ir kita - Aromaterapija nuo A iki Z (beveik 400 psl).. cia daugiau info prirasyta
tai sioj knygoj raso, kad riebiai odai labiausiai tinka - kedru, kiparisu, pelargoniju, greipfrutu, santalu eteriniai aliejai..
taip pat rekomenduoja pelargoniju ir levandu EA derinuka (lygiomis dalimis)
QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 20:42)
as tai turiu ne tik ta melyna knygute is KN, bet dar ir kita - Aromaterapija nuo A iki Z (beveik 400 psl).. cia daugiau info prirasyta
o kokios kainos siu knygu?
QUOTE(bryyla @ 2009 01 08, 21:52)
is KN 16 Lt, o aromaterapija nuo a iki z apie 33 Lt atrodo.
maza melyna is KN knygute "Aromaterapijos paslaptys" -16 lt
"Aromaterapija nuo A iki Z" (knygynuose ieskokit) - virs 30 lt buvo (bet lygtai nekainavo 35 lt).. bet dabar kai mokesciai padidejo, tai visko gali but kad gali kainos jau but tikrai kitokios
QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 21:42)
man antroji irgi labiau patinka
QUOTE(agnuta @ 2009 01 08, 21:57)
man antroji irgi labiau patinka
as ja prie kompo pasidejus esu, tai kiekviena diena vis paskaitau (nors ir 100 kartu jau skaityta) tuoj mokesiu viska atmintinai
QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 21:47)
man per metus mazdaug susinormalizavo oda nes pries metus oda labai labai riebi buvo.. o dabar jau nebesiskundziu riebalavimusi.. net paciai kazkaip keista
Indiško kokosų aliejaus 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 48Lt. Afrikietiško kokosų aliejaus 120 ml stiklainis - 32Lt.
as nusipirkau dideli stiklaini indisko
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 08, 22:02)
Indiško kokosų aliejaus 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 48Lt. Afrikietiško kokosų aliejaus 120 ml stiklainis - 32Lt.
pas mane irgi indiskas
Gal kas zinote kuo skiriasi KN pardavinejami indiskas kokosu aliejus nuo afrikietisko?
Kas geriau ziemai sausai odai: monoi ar kokosu aliejus?
Kas geriau ziemai sausai odai: monoi ar kokosu aliejus?
bandziau isklaust skirtuma... indiskas daromas is dziovintu kokosu, o afrikietiskas is svieziu. o savybes tai sake, kad nesiskiria tik indiskas stipriau kvepia. dabar nusipirkau indiska, nes MB bus, o tai jei jam kvapas nepatiks, tai nesiteps aisku ir pati naudosiu jei patiks tai gal paskui afrikietiska pirksiu kunui, nes pigenis, o jei savybes nesiskiria, tai