Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 20:41)
kartas nuo karto vis matau kuri parasote, kad anksciau oda buvo riebi o dabar tapo normalia, per kiek laiko cia taip atsitiko?
as pabandziau turbut visas priemones kurias cia gyre riebiai odai (pabandziau tai naudojau pakankamai laiko kad pasimatytu rezultatas) bet manoji kaip riebaluojasi taip riebaluojasi, galima sakyti mityba, bet maitinuosi gan paprastai bet neprastai sakyciau i sveikaja puse ir tu didziuju odos kenkeju nelabai ir megstu. kame galetu buti saknys kad nepasiduoda tas riebalavimasis?

elyte man rekomendavo tepant veida aliejuka pamaisyti su hauschkos rejunavating kauke lyg ir neblogai, bet man veidas maziausiai riebaluojasi jei as ta kauke vietoj aliejuko ar kremo dienai uzsitepu, bet juk kasdien netepsi kaukes kaip kremo, o gal galima?

man per metus mazdaug susinormalizavo oda g.gif nes pries metus oda labai labai riebi buvo.. o dabar jau nebesiskundziu riebalavimusi.. net paciai kazkaip keista bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 08, 18:38)
pagaliau nusipirkau kokosini alieju is KN  rolleyes.gif
po kokios savaites atsiliepimus rasysiu wink.gif
o dabar tai vis ranka uostau, nes pabandyt uztepe ir taip skaniai kvepia...  blush2.gif

Gal kainyte galima butu suzinot? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kuo skiriasi KN pardavinejami indiskas kokosu aliejus nuo afrikietisko? blush2.gif
Kas geriau ziemai sausai odai: monoi ar kokosu aliejus?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 20:41)
kartas nuo karto vis matau kuri parasote, kad anksciau oda buvo riebi o dabar tapo normalia, per kiek laiko cia taip atsitiko?

mano oda pasitaise pradejus naudot KN aliejuka riebiai odai, o ji naudoju kelis menesius.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 20:47)
man per metus mazdaug susinormalizavo oda  g.gif  nes pries metus oda labai labai riebi buvo.. o dabar jau nebesiskundziu riebalavimusi.. net paciai kazkaip keista  bigsmile.gif

smagu girdeti smile.gif as irgi apie metus naturalumui aukas(pinigines) dedu ir vis laukiu rezultatu

QUOTE(agnuta @ 2009 01 08, 20:54)
mano oda pasitaise pradejus naudot KN aliejuka riebiai odai, o ji naudoju kelis menesius.

siuo metu as irgi ji naudoju, man patinka ne maziau nei hauschkos aliejukas
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 08, 20:52)
Gal kas zinote kuo skiriasi KN pardavinejami indiskas kokosu aliejus nuo  afrikietisko?  blush2.gif
Kas geriau ziemai sausai odai: monoi ar kokosu aliejus?

g.gif ir mane domina atsakymas, nes paskutini kart kai buvau KN, tai buvo kokosu, bet ne tiek kvepencio aliejaus kaip anksciau ir kaina sio mazesne. O kuris yra kuris, tai ir nezinau. blush2.gif
Atsakyti
spejau draugei dovanu dar nupirkti to senojo kokosu aliejaus, tai ji pasidejus laiko ji kartais pauosto ir sako, kad tures praeiti dar puse metu kol nebebus gaila naudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 20:59)
siuo metu as irgi ji naudoju, man patinka ne maziau nei hauschkos aliejukas

g.gif o kiek laiko naudoji? o vakarais tepi kuo nors veido oda (turiu omeny krema ar aliejuka)?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 08, 21:04)
g.gif o kiek laiko naudoji? o vakarais tepi kuo nors veido oda (turiu omeny krema ar aliejuka)?

oj jau senokai as ji turiu, bet tepiau ir kuno oda tai greiciau naudojasi jau prie pabaigos, tepu ryte po prausimosi ir hidrolato (siuo metu santalmedzio baigineju pirksiu vel levandu) vakare tai kai buna kartais oda pasausejus tai patepu monoi tiesiog nieko kito neturiu blush2.gif bet iprastai tik nusiprausiu ir hidrolatu papurskiu, gal reiktu dazniau kaukes kokias detis...

prie to pacio meginau naudoti kunui ir ypac rankoms kokosu alieju ir monoi, bet man nelabai ilgai tas minkstumas ir dregnumas odos trunka praeina kiek laiko ir vel tepu (cia rankas) man labiau logonos kuno sviestas tiko sitam reikalui, o gal meginti sviestmedi kaip galvojat? kurioj skales vietoj jis pagal maitinima ir drekinima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 08 sausio 2009 - 20:14
QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 21:09)
oj jau senokai as ji turiu, bet tepiau ir kuno oda tai greiciau naudojasi jau prie pabaigos, tepu ryte po prausimosi ir hidrolato (siuo metu santalmedzio baigineju pirksiu vel levandu) vakare tai kai buna kartais oda pasausejus tai patepu monoi tiesiog nieko kito neturiu blush2.gif bet iprastai tik nusiprausiu ir hidrolatu papurskiu, gal reiktu dazniau kaukes kokias detis...

gal dar kokiu EA i ta misini isilasink? g.gif
Atsakyti
del alieju ir ea pradedu galvot kad reikia ir man tos aromoterapijos knygos biggrin.gif nes prie alieju kur prideda info lapelius per mazai ziniu.
idomu kas tiktu tokiai riebiai beriamai jautriai besikemsanciau odai?
turbut levandos tikrai, dar arbatmedis koks...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 08, 20:18)
del alieju ir ea pradedu galvot kad reikia ir man tos aromoterapijos knygos biggrin.gif 

kokia cia knyga turi omenyje? ax.gif
Atsakyti