Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 08, 18:03)
Pritariu, Palominai drinks_cheers.gif Šiuo metu kokosai pats tas. Ir pati tepuosi, ir dukrytę tepu. Tiesa, kartais su sviestmedžiu pakaitalioju, bet kokosai labiau kvepia wub.gif tai jais mieliau tepuosi.

o kokia jusu oda merginos? rolleyes.gif as isbandziau kvieciu+abrikosu kauliuku aliejum patept dregna nuvalyta veida,tai oda minksta,bet sausina,tempia nemaloniai,cia gal man vienai taip unsure.gif ant virsaus net kremo dejau (natura siberica jautriai odai,nors siaip mano oda misri-sausa/normali)
kokie be kokosinio dar gerai drekina aliejukai?
Atsakyti
Jau kaip mane gundot su tuo kokosu aliejum, tai negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 08, 16:22)
mergaites, o kaip jus gelbejat veidukus nuo sito salcio?  blink.gif  prie minusines temperaturos gi jokie drekinami kremukai netinka  doh.gif kazi o alieju galima naudot? kokosini pvz  ax.gif

as kai klausiau Elytes del aliejuku ziema, tai ji man sake, kad pvz.: dr. hauschkos aliejuka, kuris skirtas riebesniai odai, net sausaodems patariama naudoti ziema. tai kaip suprantu, aliejus ziema tinka smile.gif pati naudoju KN misini riebiai odai.
Atsakyti
Gal kas naudoja Unterkram rutulinius dezodorantus? g.gif
user posted image

Ir kondicionierius. Man norėtus, kad gerai drėkintų plaukus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 08 sausio 2009 - 17:38
pagaliau nusipirkau kokosini alieju is KN rolleyes.gif
po kokios savaites atsiliepimus rasysiu wink.gif
o dabar tai vis ranka uostau, nes pabandyt uztepe ir taip skaniai kvepia... blush2.gif
Atsakyti
Kur dar vilniuj yra persiku kauliuku aliejaus,nes barmune neturi ir sake ,neturejo niekad blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 01 08, 18:36)
Gal kas naudoja Unterkram rutulinius dezodorantus?  g.gif
user posted image

as turiu su eukaliptais. kai mazai prakaituoju, tai gerai. bet ir tai kartais noretusi geresnio efekto ax.gif nebe daug jo liko, tai savo eiles laukia laveros rutulinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 sausio 2009 - 17:59
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 08, 17:42)
o kokia jusu oda merginos?  rolleyes.gif as isbandziau kvieciu+abrikosu kauliuku aliejum patept dregna nuvalyta veida,tai oda minksta,bet sausina,tempia nemaloniai,cia gal man vienai taip  unsure.gif ant virsaus net kremo dejau (natura siberica jautriai odai,nors siaip mano oda misri-sausa/normali)
kokie be kokosinio dar gerai drekina aliejukai?

mano anksciau buvo riebi, dabar siuo metu jau tapo normali..

QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 08, 17:54)
Jau kaip mane gundot su tuo kokosu aliejum, tai negaliu biggrin.gif

labai geras dalykelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 01 08, 18:36)

Ir kondicionierius. Man norėtus, kad gerai drėkintų plaukus.
user posted image

toki naudojau, toks puse bedos, bet man elektrindavosi plaukai ir nepasakyciau, kad jis drekinantis.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 08, 03:19)
o kaip ir is ko pagamintas sitas avizu/pieno/medaus muilas? raso?

aga, raso smile.gif
Sudetis: saponifikuoti palmiu, kokosu ir rapsu aliejai, ozkos pienas, glicerinas, vanduo, avizos,medus,citronelos ir gvazdikelio eteriniai aliejai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 08, 17:40)
Kur dar vilniuj yra persiku kauliuku aliejaus,nes barmune neturi ir sake ,neturejo niekad blink.gif

Yra Aromatikos (eurovaistinėse, mados vaistinėj) ir atrodo Aliejaus pard prie Halės turgaus smile.gif
Atsakyti
kartas nuo karto vis matau kuri parasote, kad anksciau oda buvo riebi o dabar tapo normalia, per kiek laiko cia taip atsitiko?
as pabandziau turbut visas priemones kurias cia gyre riebiai odai (pabandziau tai naudojau pakankamai laiko kad pasimatytu rezultatas) bet manoji kaip riebaluojasi taip riebaluojasi, galima sakyti mityba, bet maitinuosi gan paprastai bet neprastai sakyciau i sveikaja puse ir tu didziuju odos kenkeju nelabai ir megstu. kame galetu buti saknys kad nepasiduoda tas riebalavimasis?

elyte man rekomendavo tepant veida aliejuka pamaisyti su hauschkos rejunavating kauke lyg ir neblogai, bet man veidas maziausiai riebaluojasi jei as ta kauke vietoj aliejuko ar kremo dienai uzsitepu, bet juk kasdien netepsi kaukes kaip kremo, o gal galima?

Atsakyti