Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kašariukė @ 2009 01 08, 10:27)
O tas muilas su ožkos pienu ne iš MADOJE esančios parduotuvės?  g.gif

vienas is Mados, tai Druide su ozkos pienu ir migdolais - si naudoju tik veidui..
o kitas is Bioboutique su ozkos pienu ir prieskoniais - si naudoju vietoj duso zele..
abu man jie thumbup.gif
Atsakyti
Nu tundra as, skambinau del tu gamybiniu vakareliu i KN, viska issiklausinejau, bet nepaklausiau kokias butent galima bus pasigaminti priemones is sokoladines linijos sad.gif Kazkaip fantazija paciai nenesa. Nes paklausiau tik del scrub'o ir lupu balzamo,t ai scrub'o negamins.
Gal galit pasakyt kokias priemones ten galima bus pasigamint konkreciai, nes dabar kaip ir isskyrus lupu balzama nelabai ko reikia, tai galvju eit neeit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 01 08, 08:48)
agnum centras Kaune, Laisves al. Jurate tel 8 621 99534. Jos kontaktus dave KN. Ten moko masazu technikos, tai matyt ju aliejus ir naudoja. kiek zinau, prekes vezasi kas 2 savaites, tai reiktu uzsisakyti. Siaip dar ne karto per juos nepirkau, tai nezinau kainu- kazin ar jos bus tokios pacios kaip KN g.gif  jei kuri pabandys, tai informuokit visas kaip ten kas smile.gif

Nu va aplenkei mane smile.gif Radau ir as kontaktus, tie patys. As irgi dar nebandziau ten uzsisakinet, taip kad komentuot nieko negaliu
Atsakyti
Kaunietems dar viena vieta, kur galima isigyti naturalios kosmetikos 4u.gif
http://www.natures-l...tails.php?id=54
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 01 08, 13:10)
Kaunietems dar viena vieta, kur galima isigyti naturalios kosmetikos  4u.gif

visai idomu bigsmile.gif Gal jau isbandei? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 01 08, 13:10)
Kaunietems dar viena vieta, kur galima isigyti naturalios kosmetikos  4u.gif

Oho, įdomu įdomu, reikės tikrai pasidomėti. Matau šampūnas yra...bet ir vėl didelis kiekis doh.gif
Atsakyti
Tik siandien atsitiktinai uztikau si puslapi...ir skubejau pasidalinti su jumis wink.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip jus gelbejat veidukus nuo sito salcio? blink.gif prie minusines temperaturos gi jokie drekinami kremukai netinka doh.gif kazi o alieju galima naudot? kokosini pvz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 08, 16:22)
mergaites, o kaip jus gelbejat veidukus nuo sito salcio?   blink.gif  prie minusines temperaturos gi jokie drekinami kremukai netinka  doh.gif kazi o alieju galima naudot? kokosini pvz  ax.gif

as naudoju kokosus ir man viskas ok thumbup.gif siuo metu man jis pats geriausias daiktas.. nes ir padrekina oda, ir pamaitina, ir padaro tokia minksta wub.gif
vakar buvau issitepus veida riebios odos alieju misinuku is KN, tai siuo metu man truputi netinka, nes norisi dregmes daugiau.. tai kokosas pats tas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 08 sausio 2009 - 15:28
QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 17:25)
as naudoju kokosus ir man viskas ok  thumbup.gif siuo metu man jis pats geriausias daiktas.. nes ir padrekina oda, ir pamaitina, ir padaro tokia minksta  wub.gif
vakar buvau issitepus veida riebios odos alieju misinuku is KN, tai siuo metu man truputi netinka, nes norisi dregmes daugiau.. tai kokosas pats tas..

tai gal kaip nors prisiruosiu siandien iki KN blush2.gif naudoju Hauschkos svarainiu kremuka ir jis man patinka, bet dabar, kai taip salta bijau teptis pries eidama i lauka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 08, 17:22)
mergaites, o kaip jus gelbejat veidukus nuo sito salcio?

QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 17:25)
as naudoju kokosus ir man viskas ok  thumbup.gif siuo metu man jis pats geriausias daiktas.. nes ir padrekina oda, ir pamaitina, ir padaro tokia minksta  wub.gif

Pritariu, Palominai drinks_cheers.gif Šiuo metu kokosai pats tas. Ir pati tepuosi, ir dukrytę tepu. Tiesa, kartais su sviestmedžiu pakaitalioju, bet kokosai labiau kvepia wub.gif tai jais mieliau tepuosi.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 07, 00:13)
zinok as dar tavo madaros veido prausikli tebenaudoju biggrin.gif  4u.gif , tikrai nepabaigiamas biggrin.gif  nepabandzius atrodo nepatiketum, kad taip gali buti  umn.gif

o man nepabaigiamas madaros prausiklis jau ant ribos, gal 3ju menesiu prireike biggrin.gif siaip norejau cleansing cream hauschkos nusipirkti bet ekonominis rezimas pas mane tai is drogo alteros putas su metom pirkau apie 10lt, meginsim gal tiks smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 01 07, 18:00)

Bioboutique ejau i ta, kur VCUP'e, tai uzmaciau viena parduotuvele - Ekostudija  blush2.gif  nezinau, gal cia nauja kokia? na bet seniau nepastebedavau jos... ten pardavineja kosmetika gamintoju:  ECO cosmetics, Sophyto ir berods Bentley organic.

pirkau pas juos muiliuka dovanu, tai apie kaledas sake kad tik savaite atsidare, siaip ten vyriskis toks buvo, tai uzklausus ka idomaus turi jis ten daug man pripasakojo smile.gif o as kiaule muiliuku apsiribojau biggrin.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 01 07, 21:16)
man kiek teko skaityti tai apie skilima niekas neuzsimine. pagrindinis argumentas kodel ASL geriau uz SLS todel kad ASL molekule yra zymiai didesne ir ji neprasiskverbia pro oda, ir veliau vistiek nuplaunama vandeniu. o SLS yra ant tiek maza, kad ji gali is karto prasiskverbti per oda, ir vandeniu jos nspeji nuplauti.  bent jau sitaip teigia dauguma "naturalistu" naudojanciu ASL. 
as kaip tikra snobe jo vengiu  rolleyes.gif

nu kosmaras su tais SLS ir ALS as bauvau skaicios kad ALS nera blogai ir nesukau sau galvos, bet kuriuo atveju vistiek dedu pliusa nors faith in nature balzamui smile.gif o beje santes logonos weledos sampunuose yra SLS arba ALS? teisingiau kuriuose sampunuose ju nera?

dar prisiminiau, teko apsilankyti "idzumi" centre (sau ir mb pasidovanojau masaza su naturaliais aliejais) kazkada kKN radau ju lankstinuka, tai tik del tu alieju ir nuejau lotuliukas.gif ir jie prekiauja KN produkcija siek tiek, na bent jau lentynose prisistate tai manau ir prekiauja, jie randasi sporto g prie minsko ziedo, gal nereiks visada per puse miesto trenktis
Atsakyti