QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 07, 00:13)
zinok as dar tavo madaros veido prausikli tebenaudoju
, tikrai nepabaigiamas
nepabandzius atrodo nepatiketum, kad taip gali buti
o man nepabaigiamas madaros prausiklis jau ant ribos, gal 3ju menesiu prireike
siaip norejau cleansing cream hauschkos nusipirkti bet ekonominis rezimas pas mane tai is drogo alteros putas su metom pirkau apie 10lt, meginsim gal tiks
QUOTE(bryyla @ 2009 01 07, 18:00)
Bioboutique ejau i ta, kur VCUP'e, tai uzmaciau viena parduotuvele - Ekostudija
nezinau, gal cia nauja kokia? na bet seniau nepastebedavau jos... ten pardavineja kosmetika gamintoju: ECO cosmetics, Sophyto ir berods Bentley organic.
pirkau pas juos muiliuka dovanu, tai apie kaledas sake kad tik savaite atsidare, siaip ten vyriskis toks buvo, tai uzklausus ka idomaus turi jis ten daug man pripasakojo
o as kiaule muiliuku apsiribojau
QUOTE(Dorela @ 2009 01 07, 21:16)
man kiek teko skaityti tai apie skilima niekas neuzsimine. pagrindinis argumentas kodel ASL geriau uz SLS todel kad ASL molekule yra zymiai didesne ir ji neprasiskverbia pro oda, ir veliau vistiek nuplaunama vandeniu. o SLS yra ant tiek maza, kad ji gali is karto prasiskverbti per oda, ir vandeniu jos nspeji nuplauti. bent jau sitaip teigia dauguma "naturalistu" naudojanciu ASL.
as kaip tikra snobe jo vengiu
nu kosmaras su tais SLS ir ALS as bauvau skaicios kad ALS nera blogai ir nesukau sau galvos, bet kuriuo atveju vistiek dedu pliusa nors faith in nature balzamui
o beje santes logonos weledos sampunuose yra SLS arba ALS? teisingiau kuriuose sampunuose ju nera?
dar prisiminiau, teko apsilankyti "idzumi" centre (sau ir mb pasidovanojau masaza su naturaliais aliejais) kazkada kKN radau ju lankstinuka, tai tik del tu alieju ir nuejau
ir jie prekiauja KN produkcija siek tiek, na bent jau lentynose prisistate tai manau ir prekiauja, jie randasi sporto g prie minsko ziedo, gal nereiks visada per puse miesto trenktis