Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 01 07, 16:12)
turejau nuo pleiskanu, tai sitos problemos neissprende, dar sakyciau pasausino galvos oda. antrakart (bent jau to nuo pleiskanu), nepirkciau.

drinks_cheers.gif aš turiu bema kasdienio naudojimo šampūną, labai sausina galvos odą, tai optimizuoju plaudama patį plaukų ilgį.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 07, 17:50)
gal kas esate naudojusios si lupu balzama http://www.ekostudij...?products_id=54smile.gif

aš pirkua.Visai nieko, pakankamai riebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 07, 20:12)
drinks_cheers.gif aš turiu bema kasdienio naudojimo šampūną, labai sausina galvos odą, tai optimizuoju plaudama patį plaukų ilgį.

o as nepastebejau tokio reiskinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 07, 19:47)
o as nepastebejau tokio reiskinio  g.gif

Man jau po antro plovimo išsausino galvos odą, plaukai išdžiūva, viršugalvis ir visai prie kaktos tada būna nusausėjęs, bet iki kitos dienos viskas nusipurto. Na, bet vis tiek nemalonu, kai išsiplaunu galvą ir dar ant šlapių plaukų matosi tas sausumas doh.gif
O tau, pvz, po kelių dienų kai išsiplauni galvą jos nei kiek neniežti? Jei man pradeda niežėti ir aš pasikasau, tai panagėse būna baltos košelės ar kaip čia išsireikšti biggrin.gif bet tik tai pakaušio apačioje iš nugaros pusės. Žodžiu kažkokia fantastika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 07 sausio 2009 - 20:18
QUOTE(gizma @ 2009 01 07, 16:08)
Kazkada skaiciau apie detergentus, tai buvo uzsiminta, kad ALS yra visgi kenksmingesnis del savo skilimo ir kitu pakankamai stabiliu produktu sudarymo. Taciau kiek tai yra tiesos, sunku pasakyti.

man kiek teko skaityti tai apie skilima niekas neuzsimine. pagrindinis argumentas kodel ASL geriau uz SLS todel kad ASL molekule yra zymiai didesne ir ji neprasiskverbia pro oda, ir veliau vistiek nuplaunama vandeniu. o SLS yra ant tiek maza, kad ji gali is karto prasiskverbti per oda, ir vandeniu jos nspeji nuplauti. bent jau sitaip teigia dauguma "naturalistu" naudojanciu ASL.
as kaip tikra snobe jo vengiu rolleyes.gif

QUOTE(Maserati @ 2009 01 07, 18:55)

Persiku kauliuku tiks?smile.gif blush2.gif

man KN siule si alieju, nes neturejo jojobos. man puikiai tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 07 sausio 2009 - 20:18
QUOTE(Dovish @ 2009 01 07, 21:16)
Man jau po antro plovimo išsausino galvos odą, plaukai išdžiūva, viršugalvis ir visai prie kaktos tada būna nusausėjęs, bet iki kitos dienos viskas nusipurto. Na, bet vis tiek nemalonu, kai išsiplaunu galvą ir dar ant šlapių plaukų matosi tas sausumas doh.gif
O tau, pvz, po kelių dienų kai išsiplauni galvą jos nei kiek neniežti? Jei man pradeda niežėti ir aš pasikasau, tai panagėse būna baltos košelės ar kaip čia išsireikšti biggrin.gif bet tik tai pakaušio apačioje iš nugaros pusės. Žodžiu kažkokia fantastika biggrin.gif

nu zinok neniezti man galvos nei nuo vieno naturalaus sampuno g.gif ir tfu tfu tfu jokiu pleiskanu dar nebuvo nuo ju (tikiuosi ir nebus)..
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 07, 10:02)
Sveikos, o kodel nenorit vietoj kremu pabandyt nerafinuotu alieju?  g.gif  as pati daug metu vargau su kremais ir vis negalejau rast sau tinkamo, ir pries kokius 4 menesius pabandziau argano alieju, kaip jau esu rasiusi anksciau, man rezultatas tikrai nepakartojamas, o be to, juo galima ir makijaza valyt, plauku kaukes daryt, kuna tept. universalus daigtas, o akiu tikrai negrauzia.  thumbup.gif

is visos salies pritariu thumbup.gif gyvenime neturejau tokios odos kokia dabar turiu KN deka wub.gif (gal ir nera superine, bet iki siol ji buvo tiesiog tragiska: tai riebi kad net varva, tai sausa kad net kasytis norisi ir pastoviai isberta doh.gif dabar net pamirstu kad ja reikia kazkuo tepti rolleyes.gif )

ir galit rinktis ne vien is arganu (paskutini karta budama paprasiau pauostyti, nes norejau palyginti ar tas pats kvapas kaip florame - lygiai tas pats doh.gif )
svarbu kad butu kokybiskas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 01 07, 20:25)
nu zinok neniezti man galvos nei nuo vieno naturalaus sampuno  g.gif  ir tfu tfu tfu jokiu pleiskanu dar nebuvo nuo ju (tikiuosi ir nebus)..

o man kol nenaudojau naturaliu, pleiskanu visuomet kazkiek budavo. viskas baigesi kai perejau prie naturaliu. per visa ta laika sampunu isbandziau nemazai, ir nuo nei vieno tokiu problemu nebuvo rolleyes.gif

gal kitas alergizuoja koks nors komponentas g.gif nes tikrai nemanau kad SLS pleiskanas isgydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 07, 14:01)
4u.gif  buvau dar i+m pamirsus, nieko nesu bandzius is sios linijos, pamenu, kad lyg buvo mineta, jog ir kaune galima rast... g.gif

tiesa, turiu dar viena "taska" bet dar nebandziau, KN produkcijai gaut Kaune
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 07, 20:31)

Kažkada minėjai šampūną su arbatmedžiu (berods Feminos Bonos) gal dar gali priminti jo pavadinimą? Ir ar gera jo sudėtis? 4u.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 01 07, 21:03)
tiesa, turiu dar viena "taska" bet dar nebandziau, KN produkcijai gaut Kaune

Kas per taškas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 07, 21:22)
Kažkada minėjai šampūną su arbatmedžiu (berods Feminos Bonos) gal dar gali priminti jo pavadinimą? Ir ar gera jo sudėtis?

agam, man jis buvo pirmasis naturalusis ir tikrai labai patiko wub.gif bet vis is to smalsumo bandau ir naujus blush2.gif

Tai Laksmi sampunas, kurio importuotojas Lietuvoje yra Femina Bona. Laksmi Lietuvoje yra tik 3 rusys sampunu pagal tipus: kapha, pita ir vatta. tas su arbatmedziu berods buvo kapha tipo. Jo sudetis tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 07, 21:46)
Tai Laksmi sampunas, kurio importuotojas Lietuvoje yra Femina Bona.

Ačiū 4u.gif Reikės pasižvalgyti, galbūt Kaune yra..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 06, 15:11)
dabar gaminu naujus muiliukus. galvoju pagamint sikart daugiau. kad mazdaug gaudytis kiekyje, merginos, kurios domejotes, parasykit pm, jei kokio noretumet.
jei trumpai:
- avizu muiliukas (labai paprastas ir svelnus odai, manau tiktu ypac jautriai/sausai odai).
-  ozkos pieno/medaus/avizu (tiktu sausesnei odai)
-  ozkos pieno/lavandu;
-  apelsinu su lufa (tiktu riebesnei/normaliai odai)
-  spa muilas su ozkos pienu/negyvosios juros purvu/citrusiniais eteriniais (siulyciau riebiai odai).

as labai noreciau, o tu cia visom norinciom parduosi? ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti