Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 01 06, 23:45)
Na, bunant biochemiku - irgi sunku pasakyti, nes kiek mokslininku, tiek nuomoniu, ar zalingos sios medziagos ar ne. Taciau tie, kas yra tikri naturalistai, grieztai nepripazista abieju. Mano nuomone, amonio laurylsulftatas yra kenksmingesnis nei SLS.

o galetum pasakyti kodel? Nes kiek skaiciau -tai visada budavo priesingai ir net yra teke matyti kad ALS yra leidziamas naturalioje kosmetikoje (jei augalines kilmes), berods alterra, kuri BDIH sertifikuota, turi ten kazkoki produkta su siuo sulfatu g.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 07, 10:02)
juo galima ir makijaza valyt, plauku kaukes daryt, kuna tept. universalus daigtas, o akiu tikrai negrauzia.  thumbup.gif

blush2.gif tik kaina pas mus tokia, kad taip universaliai naudojant jo net menesiui neuztektu lotuliukas.gif, o akiu makiaza valyti -tai jau tikra prabanga
Taip, galite sakyti, kad visokiuose ebejuose viskas pigiau, bet ant veido tepciau tik toki, kuri nusipirkciau is tiekejo, kuriuo pasitikeciau 100 %, o siuo atveju tik KN blush2.gif Plaukams, kunui galima ir ne tokios aukstos kokybes, bet ant veido bet ko uztepti negaliu doh.gif

Beje, nusipirkau pries naujus KN erzketuogiu aliejaus, jis pigesnis keliais litais nei buvo pries tai, bet fainas, ypac paakiams - atsikeliu su tokia svelnia odele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 07, 14:18)
Noriu paklaust, ar esat kuri nors buvusi KN gamybiniam vakarely? Kaip kainos ir apskritai ar verta eiti? smile.gif

Aš esu buvusi KN gamybos vakarėliuose. Vieną kartą gaminome kremus su tamanu aliejumi. Aš gaminau balzamą sausai odai ir emulsinį kremą. Balzamas sausai odai, 43 ml - 41 Lt , emulsinis kremas su tamanu aliejumi, 45 ml - 23 Lt, bent jau prieš pusmetį tiek kainavo biggrin.gif Ir dar lapkritį buvau lūpų balzamo gamyboje, gaminau spanguolinį ir kakavinį balzamą. (Spanguolinis 15 ml apie 15 Lt, o kakavinis apie 30 lt kainavo). Visais pagamintais produktais esu LABAI patenkinta. Tikrai rekomenduočiau nueiti mirksiukas.gif

Atsakyti
nekenciu sitos temos,rimtai  lotuliukas.gif kazkoks kosmaras,kaip lengva gyvent buvo etikeciu neskaitant,dabar lentynose tiek produktu guli ir taip ranka nekyla  doh.gif  biggrin.gif

merginos,norejau paklaust del dizao kaukiu - gamintojas kinija,kiek bandziau isiskaityt labai dideliu baisu pabaisu neiskaiciau ant pakelio  g.gif pardavineja ir vaistinese

user posted image

Состав масок Dizao основанный на традициях древнекитайской медицины и современных технологиях, включает только натуральные ингредиенты и подобран для достижения 100%  результата.

Состав: природная вода живых источников, гиалуроновая кислота, коллагеновый белок, витамины С, Е, гамамелис мягкий, концентрированный экстракт зеленого огурца.

ta sudetis kazkaip ne taip kaip ant pakelio surasyta  g.gif

dar tik mokausi susibndraut/atrast naturalu produkta,labai nepykit,jei kas  rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 07 sausio 2009 - 13:59
QUOTE(dilditele @ 2009 01 07, 01:10)
Bandziau puruma didinanti sampuna is Nikovitos, man patiko, pirksiu dar karta. Visokiom weledom, urtecram nusivylus esu. Urtecram pasta man irgi labai sujautrino dantis.
Kazka kito Kaune galima rast nebent sveikatos dovanose. Ka turi sveikiproduktai galima paprasyt, kad atvestu i Kauna. As taip vaikiska kremuka pasiprasiau, kad uzsakytu is Vilniaus, paskambino i namus, kai kremas buvo Kaune.
Na dar i+m gal buna Kaune, bet situ nebandziau.
O daugiau kaip ir nezinau "tasku" biggrin.gif

4u.gif buvau dar i+m pamirsus, nieko nesu bandzius is sios linijos, pamenu, kad lyg buvo mineta, jog ir kaune galima rast... g.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 01 07, 09:00)
o koki ten prausikli turi? geras?  ax.gif  gal ir man tiktu... mano oda sausa ir jautri, nuo cheminiu prausikliu ji tik dar labiau sauseja  verysad.gif

va, sitos, as jomis prausiu dazniausiai tik vakare, pakaitalioju su kuo, nes, kai prausiau istisai, tai man atrode, kad sausina veida jos g.gif kiek matau, sudety yra alkoholio, gal del to g.gif manau sausai odelei tikrai ieskociau ko kito 4u.gif man siaip kol kas hauschkos prausiklis buvo nepakeiciamas (laukiu kaip tik jo) , siaip kaip ir misri mano odele, bet paskutiniu metu tam tikri plotai labai megsta sauseti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 11:22)
sveikos  4u.gif
galvoju rytoj nusipirkti dantu pasta Urtecram - su metomis ir zaliosios arbatos ekstraktu arbasu eukaliptais. Gal kas esate naudojusi kuria viena is ju, negaliu apsispresti kuria pirkti  ax.gif
Aciu iskart uz patarimus  4u.gif

Ašturiu Urtekram su pankoliais - tinka, patinka, super skonis, tik pakankamai netaupi. Kita tikriausiai bus su alijošais, alavijais ar šalavijais (neatsimenu, kokia yra doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 07, 12:18)
Noriu paklaust, ar esat kuri nors buvusi KN gamybiniam vakarely? Kaip kainos ir apskritai ar verta eiti? smile.gif

galiu pasakyti taip - jei neturi savo produktu ir geru svarstykliu namie -tada zinoma verta eiti i tuos vakarelius, bet turint visus reikiamus produktus - savikaina mazesne darant namuose ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 07, 11:02)
Sveikos, o kodel nenorit vietoj kremu pabandyt nerafinuotu alieju?  g.gif  as pati daug metu vargau su kremais ir vis negalejau rast sau tinkamo, ir pries kokius 4 menesius pabandziau argano alieju, kaip jau esu rasiusi anksciau, man rezultatas

kur galima tokio rasti ir kiek kainuoja?

Aš dar tik pradedanti šioje srityje... ax.gif todėl noriu paklausti, ką galvojate apie Dr. Scheller kosmetiką? Ar ją galima priskirti prie natūralių ar ne?

http://www.apotheker...om/en/frameset/

Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 07, 13:47)
Aš esu buvusi KN gamybos vakarėliuose. Vieną kartą gaminome kremus su tamanu aliejumi. Aš gaminau balzamą sausai odai ir emulsinį kremą. Balzamas sausai odai, 43 ml - 41 Lt , emulsinis kremas su tamanu aliejumi, 45 ml - 23 Lt, bent jau prieš pusmetį tiek kainavo biggrin.gif Ir dar lapkritį buvau lūpų balzamo gamyboje, gaminau spanguolinį ir kakavinį balzamą. (Spanguolinis 15 ml apie 15 Lt, o kakavinis apie 30 lt kainavo). Visais pagamintais produktais esu LABAI patenkinta. Tikrai rekomenduočiau nueiti mirksiukas.gif

tai susimoki, tik uz produktus, taip sakant, o uz pacia konsultacija, mokinima nereikia, ane?

QUOTE(Sonrisita @ 2009 01 07, 14:09)
Ašturiu Urtekram su pankoliais - tinka, patinka, super skonis, tik pakankamai netaupi. Kita tikriausiai bus su alijošais, alavijais ar šalavijais (neatsimenu, kokia yra  doh.gif ).

unsure.gif o man ziauriai nepatiko Urtekram su alijosiais, kreida jauciasi,k aip jau merginos rase doh.gif Bet gal cia nuo skonio priklauso, gal tau ir patiks smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 07, 14:10)
galiu pasakyti taip - jei neturi savo produktu ir geru svarstykliu namie -tada zinoma verta eiti i tuos vakarelius, bet turint visus reikiamus produktus - savikaina mazesne darant namuose ax.gif

man jauciu dar toli iki gamybos savarankiskai biggrin.gif Tai visai gal gerai butu kazka pasimokint... Aciu uz atsakyma 4u.gif
O tai tuos reikiamus produktus galima pirktis tiek mg kiek reikia ar kazkokius didesnius kiekius susiperki ir po to jau gamini ta, ana..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 01 07, 14:21)
kur galima tokio rasti ir kiek kainuoja?

Aš dar tik pradedanti šioje srityje... ax.gif  todėl noriu paklausti, ką galvojate apie Dr. Scheller kosmetiką? Ar ją galima priskirti prie natūralių ar ne?

http://www.apotheker...om/en/frameset/

Jei KN tai 30 ml argano kainuoja 45 lt
Is Dr. Scheller yra gal tik keletas produktu, kurie butu tokie prie naturaliu -reiktu sudeti ziureti

QUOTE(Wiwa @ 2009 01 07, 14:38)
O tai tuos reikiamus produktus galima pirktis tiek mg kiek reikia ar kazkokius didesnius kiekius susiperki ir po to jau gamini ta, ana..?  g.gif

Paprastai galima mazais kiekiais -t.y. pvz. 3,5 gr pirkti vasko, galima lasais pirkti brangiuosius EA, taciau aliejus, hidroaltus ir pigesnius EA jau reikia pirkti pilna turi. Is kart viska perkant -tai galima ir soka gauti, bet kai po truputi susiperki -tada jau visai malonu namie gaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 01 07, 02:36)
labas, noreciau nuomones apie Eurokos atsiradusi sampuna live clean, rodos jis be sls, parabenu, silikono, bet sertifikato nemaciau  g.gif

Kai tik atsirado , iskart nuvariau nusipirkt biggrin.gif nes pas mus nera natur.kosmetikos pasirinkimo , tai idomu viskas, kas tik atsiranda..
Nusipirkau volumizing ir invigoraning sampunus ir invigorating balzama;dar turejo drekinanti sampuna...visas pasirinkimas ir buvo is 4 buteliuku ax.gif
mano pabandymai- putojau laaabai blink.gif kvapas labai sintetinis, tokiu saldumynu, g.gif nu pagal tuos pozymius tai net keista, kad naturalus g.gif purinantis netiko, nes labai apsunkino plaukus.. verysad.gif kitas irgi nelabai.. ax.gif manau tiktu kieno plaukai linke veltis ir yra siurkstus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 07, 13:18)
As tai Logona Bamboo sampuna naudoju,t ai man nei niezti nei pleiskanu atsirado  thumbup.gif  Tik kvapas toks intensyvoka
s, keista, kaip naturaliam sampunui  g.gif  na, gal cia koks eterinis aliejus taip kvepia, nes kvapas tai malonus  biggrin.gif

as irgi berods su bambukais turejau thumbup.gif pirkciau dar karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 07, 15:00)
Jei KN tai 30 ml argano kainuoja 45 lt
Is Dr. Scheller  yra gal tik keletas produktu, kurie butu tokie prie naturaliu -reiktu sudeti ziureti
Paprastai galima mazais kiekiais -t.y. pvz. 3,5 gr pirkti vasko, galima lasais pirkti brangiuosius EA, taciau aliejus, hidroaltus ir pigesnius EA jau reikia pirkti pilna turi. Is kart viska perkant -tai galima ir soka gauti, bet kai po truputi susiperki -tada jau visai malonu namie gaminti  ax.gif

va, va, ir as taip pamaniau, vien kiekvieno EA buteliukas kiek kainuoja doh.gif biggrin.gif

QUOTE(begike @ 2009 01 07, 15:43)
as irgi berods su bambukais turejau  thumbup.gif pirkciau dar karta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti