Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irėja @ 2009 01 06, 20:50)
blush2.gif
į sveikatėlę  4u.gif šitas monoi man viskam wub'inis išskyrus plaukus. kažkaip didesnio poveikio plaukams nepastebėjau. gal paprastas monoi veiksmingesnis  g.gif

va va, as ir taip manau, kad gal plaukams veiksmingesnis paprastas butu g.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 01 06, 22:57)
galėtų dar pakuotes susimažint  biggrin.gif turiu 50 ml kremo tiubiką - n e p a b a i g i a m a s  lotuliukas.gif

zinok as dar tavo madaros veido prausikli tebenaudoju biggrin.gif 4u.gif , tikrai nepabaigiamas biggrin.gif nepabandzius atrodo nepatiketum, kad taip gali buti umn.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 06, 23:13)
zinok as dar tavo madaros veido prausikli tebenaudoju biggrin.gif  4u.gif , tikrai nepabaigiamas biggrin.gif  nepabandzius atrodo nepatiketum, kad taip gali buti  umn.gif

tiesa, putas buvau visai pamiršus biggrin.gif ten tai išvis amžinas dalykas, galvojau, niekad nesibaigs lotuliukas.gif nors ir daviau pabandymui daug kam ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 sausio 2009 - 23:23
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 21:59)
tai vadinasi jie nera labai "blogi" ? blush2.gif

galu gale viskas susiveda i tai, kuo tiki ir pasitiki.
kiekvienas saltinis turi savu priezasciu vienaip ar kitaip aprasyti chemines medziagas.
tai, kad visi tie sulfatai gaunami is kokosu ar palmiu, tai tik grazus teiginys, pritraukiantis pirkejus.. bent taip daug kur raso.

o kokie 'surfactantai' yra sertifikuotuose sampunuose?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 01 06, 23:04)
nebūnant chemiku sunku konkrečiai atsakyt  biggrin.gif gal kas nors žinos daugiau apie tai .

Na, bunant biochemiku - irgi sunku pasakyti, nes kiek mokslininku, tiek nuomoniu, ar zalingos sios medziagos ar ne. Taciau tie, kas yra tikri naturalistai, grieztai nepripazista abieju. Mano nuomone, amonio laurylsulftatas yra kenksmingesnis nei SLS. Taip pat tiesa, kad su jais plauna masinas ir pan ax.gif
Kadangi pradejau rasyt apie sampunus, tai galiu savo siek tiek kategoriska nuomone pasakyt - man isvis nepatinka naturalus sampunai. Naudojau du menesius sampuna - dabar meciau, nes galva niezti, kaip uteliu uzsiveisus. Kirpejo lyg tarp kitko paklausiua, del ko taip gali buti. Atsakymas - erzina oda sampunas. Nesakiau, koki naudoju, bet siule pakeisti naudojama. Pleiskanu nera, bet niezulys neapsakomas. Taip pat pastebejau, kad uzsitepus kokosu aliejaus niezti labiau. Gaila, nes taip skaniai kvepia.
Dar del madaros trupmai. Kazkas rase, kad galetu pakuotes mazesnes daryt. Sutinku, nes vasara isigijau buteliuka, tai po siai dienai tik puse isnaudota. Is vienos puses gerai - susitaupo pinigu, bet patogiau butu mazesne. Man geriau dazniau nusipirkti. O siuo kremuku esu labai patekinta - antra karta pirkciau. Nors mano oda misri, bet dehidratuota, naudoju stipriai drekinanti. Puikiai susigeria, i dienos pabaiga tik siek tiek kakta blizga(bet kol kas neradau tokio kremo, kuris islaikytu matiskuma tuo paciu nenusausindamas skruostu).
Atsakyti
Merginos nezinau ar gali buti kad nuo naujo kremo pradejo niezteti akis blink.gif as akiu juo netepu, aisku lotuliukas.gif bet visgi tepu ji ant veido, gal kazkaip alergizuoja akis blink.gif jau pora dienu negaliu liautis ju kasyti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 01 07, 00:45)
Kadangi pradejau rasyt apie sampunus, tai galiu savo siek tiek kategoriska nuomone pasakyt - man isvis nepatinka naturalus sampunai. Naudojau du menesius sampuna - dabar meciau, nes galva niezti, kaip uteliu uzsiveisus. Kirpejo lyg tarp kitko paklausiua, del ko taip gali buti. Atsakymas - erzina oda sampunas. Nesakiau, koki naudoju, bet siule pakeisti naudojama. Pleiskanu nera, bet niezulys neapsakomas. Taip pat pastebejau, kad uzsitepus kokosu aliejaus niezti labiau. Gaila, nes taip skaniai kvepia.
Dar del madaros trupmai. Kazkas rase, kad galetu pakuotes mazesnes daryt. Sutinku, nes vasara isigijau buteliuka, tai po siai dienai tik puse isnaudota. Is vienos puses gerai - susitaupo pinigu, bet patogiau butu mazesne. Man geriau dazniau nusipirkti. O siuo kremuku esu labai patekinta - antra karta pirkciau. Nors mano oda misri, bet dehidratuota, naudoju stipriai drekinanti. Puikiai susigeria, i dienos pabaiga tik siek tiek kakta blizga(bet kol kas neradau tokio kremo, kuris islaikytu matiskuma tuo paciu nenusausindamas skruostu).

o koki naudojat? 4u.gif nes pas mane ta pati problema doh.gif ir as niekaip kremo negaliu issirinkti doh.gif
O del sampunu, tai reikia atsirinkti, as irgi jauciau didziuli diskomforta, nes ir man ir namiskiams nieztedavo galva, atsirado pleiskanu. Nuo Santes Balancer ir nuo Urtekram su ramunelem doh.gif O Logonos vienas tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 06, 11:40)
Gal dar kas bandet kokius nikovitos sampunus? g.gif  Gal kas pasiulytu kokia linija dar galima butu atrast Kaune, apart weledos, siberikos, urtekram (vienas netiko, bijau dar bandyt, gal reiktu g.gif )

Bandziau puruma didinanti sampuna is Nikovitos, man patiko, pirksiu dar karta. Visokiom weledom, urtecram nusivylus esu. Urtecram pasta man irgi labai sujautrino dantis.
Kazka kito Kaune galima rast nebent sveikatos dovanose. Ka turi sveikiproduktai galima paprasyt, kad atvestu i Kauna. As taip vaikiska kremuka pasiprasiau, kad uzsakytu is Vilniaus, paskambino i namus, kai kremas buvo Kaune.
Na dar i+m gal buna Kaune, bet situ nebandziau.
O daugiau kaip ir nezinau "tasku" biggrin.gif
Atsakyti
labas, noreciau nuomones apie Eurokos atsiradusi sampuna live clean, rodos jis be sls, parabenu, silikono, bet sertifikato nemaciau g.gif
Atsakyti
Labas,

O gal kuri nors bandete Bema sampunus?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 06, 23:13)
zinok as dar tavo madaros veido prausikli tebenaudoju biggrin.gif  4u.gif , tikrai nepabaigiamas biggrin.gif  nepabandzius atrodo nepatiketum, kad taip gali buti  umn.gif

o koki ten prausikli turi? geras? ax.gif gal ir man tiktu... mano oda sausa ir jautri, nuo cheminiu prausikliu ji tik dar labiau sauseja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 07, 00:50)
Merginos nezinau ar gali buti kad nuo naujo kremo pradejo niezteti akis  blink.gif  as akiu juo netepu, aisku  lotuliukas.gif  bet visgi tepu ji ant veido, gal kazkaip alergizuoja akis  blink.gif  jau pora dienu negaliu liautis ju kasyti  blink.gif
Papildyta:

o koki naudojat? 4u.gif  nes pas mane ta pati problema  doh.gif  ir as niekaip kremo negaliu issirinkti  doh.gif 
O del sampunu, tai reikia atsirinkti, as irgi jauciau didziuli diskomforta, nes ir man ir namiskiams nieztedavo galva, atsirado pleiskanu. Nuo Santes Balancer ir nuo Urtekram su ramunelem  doh.gif  O Logonos vienas tiko ir patiko  thumbup.gif

Sveikos, o kodel nenorit vietoj kremu pabandyt nerafinuotu alieju? g.gif as pati daug metu vargau su kremais ir vis negalejau rast sau tinkamo, ir pries kokius 4 menesius pabandziau argano alieju, kaip jau esu rasiusi anksciau, man rezultatas tikrai nepakartojamas, o be to, juo galima ir makijaza valyt, plauku kaukes daryt, kuna tept. universalus daigtas, o akiu tikrai negrauzia. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Espejo @ 2009 01 07, 08:38)
Labas,

O gal kuri nors bandete Bema sampunus?

as pati kol kas nebandziau, bet girdejau tik pacius geriausius atsiliepimus tiek apie Bema sampuna, tiek apie balzama, artimiausiu metu planuoju uzsisakyt ir pati pabandyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 07, 11:02)
Sveikos, o kodel nenorit vietoj kremu pabandyt nerafinuotu alieju?  g.gif  as pati daug metu vargau su kremais ir vis negalejau rast sau tinkamo, ir pries kokius 4 menesius pabandziau argano alieju, kaip jau esu rasiusi anksciau, man rezultatas tikrai nepakartojamas, o be to, juo galima ir makijaza valyt, plauku kaukes daryt, kuna tept. universalus daigtas, o akiu tikrai negrauzia.  thumbup.gif

As tai noriu, bet neturiu laiko dabar vaziuot i centra... blush2.gif Reik prisiruost. As tai vis bijau kad netiks tas aliejus mano misriai odai.. o kaip paskui i miesta reiks iseit? mastau.gif
Atsakyti
As tai Logona Bamboo sampuna naudoju,t ai man nei niezti nei pleiskanu atsirado thumbup.gif Tik kvapas toks intensyvokas, keista, kaip naturaliam sampunui g.gif na, gal cia koks eterinis aliejus taip kvepia, nes kvapas tai malonus biggrin.gif

Noriu paklaust, ar esat kuri nors buvusi KN gamybiniam vakarely? Kaip kainos ir apskritai ar verta eiti? smile.gif
Atsakyti