Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 06, 15:11)
dabar gaminu naujus muiliukus. galvoju pagamint sikart daugiau. kad mazdaug gaudytis kiekyje, merginos, kurios domejotes, parasykit pm, jei kokio noretumet.
jei trumpai:
- avizu muiliukas (labai paprastas ir svelnus odai, manau tiktu ypac jautriai/sausai odai).
-  ozkos pieno/medaus/avizu (tiktu sausesnei odai)
-  ozkos pieno/lavandu;
-  apelsinu su lufa (tiktu riebesnei/normaliai odai)
-  spa muilas su ozkos pienu/negyvosios juros purvu/citrusiniais eteriniais (siulyciau riebiai odai).

laba diena!
kaip supratau,galetumete parduoti muiliukus? o po kiek kaina butu?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 01 06, 15:16)
Mano pirma patirtis natūralaus šampūno ir nekokia... Specialiai pirkausi nuo pleiskanų LOGONA, o jų tik dar daugiau atsirado. Po kažkiek laiko radau sintetinio šampūno nuo kurio pleiskanos dingo. Tad vėl pamėginau natūralius šampūnus, bet pirmiausiai dariausi valomąsias kaukes, su druska ir aliejum.

man ne vienas cheminis ir ne vienas naturalus jokio efekto bent jau teigiamo nera padares doh.gif sampunai ir tiek plaukus isplauna biggrin.gif
is naturaliu priemoniu tai aliejaus kaukes su rozmarinu ea kazkiek apramina galvos oda bet jei i sampuna deta rozmarino ir atrodo normalus kiekis ir kvapas jauciasi jokio efekto (cia kur iskart pirktiniai su rozmarinu kad ir weledos)

dantu pasta labai patiko pirkau vcup biobautike, ten kur padeta prie maisto arciau prekystalyje po stiklu su kazkokio paukscio logotipu, mano su arbatmedziu ir dar kazkuo, skonis tai labiausiai primena anyzius nors jo isvis ten nera blink.gif bet siaip labai svariai nuvalo, net "girgzda" dantys, gaivi ir visiskai nejautrina dantu, nors mano prei jautresniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 06 sausio 2009 - 15:05
QUOTE(olga_klp @ 2009 01 06, 13:47)
laba diena!
kaip supratau,galetumete parduoti muiliukus? o po kiek kaina butu?

aciu  4u.gif

10 - 15Lt, priklausomai nuo muilo dydzio, gaminant naudotu alieju, eteriniu alieju kiekio ir kainos.
galvoju pradet naudot rafinuotus pigius aliejus g.gif bent taip, zinau, daro tie, kas gamina muila pardavimui g.gif labai sumazetu muilo kaina. kazin ar labai nukencia kokybe g.gif
bet vis dar iki to nepribendu biggrin.gif ir naudoju salto spaudimo nerafinuotus smile.gif nes gaminu pagrinde sau ir draugams, ne pardavimui smile.gif
(tik viena rusi gaminu pagal uzsakyma - avizu muiliukus)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 06, 16:04)
dantu pasta labai patiko pirkau vcup biobautike, ten kur padeta prie maisto arciau prekystalyje po stiklu su kazkokio paukscio logotipu, mano su arbatmedziu ir dar kazkuo, skonis tai labiausiai primena anyzius nors jo isvis ten nera blink.gif bet siaip labai svariai nuvalo, net "girgzda" dantys, gaivi ir visiskai nejautrina dantu, nors mano prei jautresniu

tai gal su pankoliu tada tavo dantu pasta? ax.gif nes mano Weledos pastoj su medetkom irgi anyziaus nera (bet yra pankolis), tai labai panasus skonis i anyziu biggrin.gif
kai KN uosciau pankoliu EA tai ir nustaciau, kad cia pankolis man anyziaus skoni priduoda..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 06, 15:03)

dar turiu Langelica - tai si  thumbup.gif  kaina nedidele ir valo gerai, ir skonis liuks, zodziu geras daiktas smile.gif

o kur galima nusipirkti Langelica dantu pastos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 16:10)
o kur galima nusipirkti Langelica dantu pastos?  ax.gif

as perku IKI parduotuvej (bet yra tik dvi naturalios pastos is L'Angelica.. turi but parasyta 100 proc. naturale).. kainuoja ~6 lt
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 06, 16:04)

o kokia kaina sios pastos mazdaug ? blush2.gif
Atsakyti
langelicos pastu yra ir droge, ir rimi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 sausio 2009 - 15:20
ACIU ! bigsmile.gif
Viskas, nutarta. Bandysiu Langelica dantu pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 14:14)
Vaje... visai nebezinau, kokia dantu pasta pirkti  blink.gif
o gal kas Weledos esate naudojusios arba Dabur  (ar Dabur nera naturaliu produktu? ) unsure.gif
lauksiu atsiliepimu apie dantu pastas, padekit apsispresti  blush2.gif

man labai patiko weledos dantų pasta su jūros druska, skonis gal keistokas, bet rezultatas greitas ir geras.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 22:19)
O kaip jus vertinate "Rygos muilo manufakturos" muilus ir kita produkcija? gal esate ka naudojusios?  ax.gif

Naudojusi esu. Anksčiau, kai nesidomėjau natūralia kosmetika. Sintetiniai jie.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 06, 13:30)
Gavau galimybe isbandyti KN monoi su tiare (didelis dekui Irejai  friends.gif), tai man visai patiko, taip maloniai tirpo prie kuno rolleyes.gif  ir kvapas malonus pasirode:

O mano monoi pasibaigė verysad.gif Vasarai jis man per daug kvepėjo kažkaip,o dabar, žiemą, pats tas: tepiau, teaiu ir subaigiau, o iki KN taip ir nepavyksta nusigauti. blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 01 06, 16:03)
as Weledos su medetkom turiu (jau ne pirma kart perku), patinka, bet priprast siek tiek vistiek reikia prie jos  smile.gif  ji tokia kreidine..
dar turiu Langelica - tai si  thumbup.gif  kaina nedidele ir valo gerai, ir skonis liuks, zodziu geras daiktas smile.gif

Man Weledos su medetkom per švelni pasirodė. Dar Welwdos su žolelėm bandžiau, tai irgi nepatiko.

QUOTE(agnuta @ 2009 01 06, 16:13)
dabar naudoju langelicos, tai ir kaina labai padori ir siaip tikrai nebloga.

Man irgi Langelicos pati ta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 14:14)
Vaje... visai nebezinau, kokia dantu pasta pirkti  blink.gif
o gal kas Weledos esate naudojusios arba Dabur  (ar Dabur nera naturaliu produktu? ) unsure.gif
lauksiu atsiliepimu apie dantu pastas, padekit apsispresti  blush2.gif

esu naudojus Weledos mirksiukas.gif man patiko rolleyes.gif
Atsakyti