Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 13:13)
o yra kur Vilniuje Bioboutique parduotuve? neatsidaro kazkodel puslapis ju  ax.gif

VCUP'e kazkuriam aukste, Panoramoj, Savanoriu pr.1

QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 06, 13:14)
jauciu reiks si i planuojamu pirkiniu sarasiuka irasyt ax.gif  biggrin.gif

aha fainas muiliukas smile.gif anksciau isvis nebuvau muilu megeja, o dabar tapau thumbup.gif
Atsakyti
as net savo vyra prie muilu pripratinau biggrin.gif svarbiausia, prie naturaliu.
nors pradzioj atrode, kad sansu nulis - taip jis buvo iprates uzsipilt sampuno ant galvos/kuno ir viskas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 06, 13:24)
as net savo vyra prie muilu pripratinau  biggrin.gif svarbiausia, prie naturaliu.
nors pradzioj atrode, kad sansu nulis - taip jis buvo iprates uzsipilt sampuno ant galvos/kuno ir viskas  doh.gif  biggrin.gif

man tai muilai nepatikdavo del to, kad oda sausindavo doh.gif (na cia apie nenaturalius kalbu)..
kai perejau prie naturalumo, tai ir vel nutariau isbandyti muilus (si kart naturalius) ir nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 06, 11:27)
man tai muilai nepatikdavo del to, kad oda sausindavo  doh.gif  (na cia apie nenaturalius kalbu)..
kai perejau prie naturalumo, tai ir vel nutariau isbandyti muilus (si kart naturalius) ir nenusivyliau  smile.gif

drinks_cheers.gif
naturaliuose ranku darbo muiluose yra islikes gamybos metu susidares glicerinas, todel jie visada bus svelnesni odai.
nors as dar megstu, keiciant recepta, juos padaryti labiau tinkancius vienokio ar kitokio tipo odai.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 11:22)
galvoju rytoj nusipirkti dantu pasta Urtecram - su metomis ir zaliosios arbatos ekstraktu arbasu eukaliptais. Gal kas esate naudojusi kuria viena is ju, negaliu apsispresti kuria pirkti  ax.gif

Turiu Urtekram dantų pastą su eukaliptais. Man labai nepatiko, labai jaučiasi kreida (jos yra sudėtyje), visiškai negaivina burnos kvapo schmoll.gif Stovi nenaudojama...
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 06, 14:09)
Turiu Urtekram dantų pastą su eukaliptais. Man labai nepatiko, labai jaučiasi kreida (jos yra sudėtyje), visiškai negaivina burnos kvapo schmoll.gif  Stovi nenaudojama...

Vaje... visai nebezinau, kokia dantu pasta pirkti blink.gif
o gal kas Weledos esate naudojusios arba Dabur (ar Dabur nera naturaliu produktu? ) unsure.gif
lauksiu atsiliepimu apie dantu pastas, padekit apsispresti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 13:14)
Vaje... visai nebezinau, kokia dantu pasta pirkti  blink.gif
o gal kas Weledos esate naudojusios arba Dabur  (ar Dabur nera naturaliu produktu? ) unsure.gif

Weledos šiuo metu naudoju su ratanija (stiprina dantenas) - patenkinta. Taip pat naudoju Dr.Hauschka neem&mint - taip pat patenkinta. thumbup.gif
Dar turėjau Logona mineralinę - nepatiko, nes visai negavino, o beto pati konsistencija nepatogi, amžinai nukrisdavo nuo dantų šepėtuko.
Logona su pirpirmėte - įdomaus skonio, visai nieko tokia, tik gaivos ne itin daug.
L'angelica naturale - gerai gaivina, bet dažnai naudojant man nuo jos plyšta lūpų kampučiai.
Dar turėjau mėginuką Dr.Hauschka su druska ir citrina, tai labai jau ekstremalus skonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 12:14)
lauksiu atsiliepimu apie dantu pastas, padekit apsispresti  blush2.gif

nelabai galiu padet, kelias naturalias bandziau - dantys jautrus pasidare, o gal greiciau dantenos g.gif dantiste perspejo, kad jos labai zemai (nesaugo dantu), tai bijot pradejau naturalias pastas naudot unsure.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 01 06, 12:21)

oho info thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 14:14)
o gal kas Weledos esate naudojusios arba Dabur  (ar Dabur nera naturaliu produktu? ) unsure.gif

as Weledos su medetkom turiu (jau ne pirma kart perku), patinka, bet priprast siek tiek vistiek reikia prie jos smile.gif ji tokia kreidine..
dar Druide cinamonine dantu pasta turiu, pasta gera, gerai valo, skonis man nelabai (kita kart imciau turbut citrinu), bet kaina labai didele..
dar turiu Langelica - tai si thumbup.gif kaina nedidele ir valo gerai, ir skonis liuks, zodziu geras daiktas smile.gif
visada turiu kelias pastas vienu metu, nes megstu pakaitaliot.. ta pacia naudot atsibosta..

QUOTE(Dovish @ 2009 01 06, 14:21)
Weledos šiuo metu naudoju su ratanija (stiprina dantenas) - patenkinta. Taip pat naudoju Dr.Hauschka neem&mint - taip pat patenkinta. thumbup.gif 
Dar turėjau Logona mineralinę - nepatiko, nes visai negavino, o beto pati konsistencija nepatogi, amžinai nukrisdavo nuo dantų šepėtuko.
Logona su pirpirmėte - įdomaus skonio, visai nieko tokia, tik gaivos ne itin daug.
L'angelica naturale - gerai gaivina, bet dažnai naudojant man nuo jos plyšta lūpų kampučiai.
Dar turėjau mėginuką Dr.Hauschka su druska ir citrina, tai labai jau ekstremalus skonis biggrin.gif

aha Logonos mineraline ir man pati blogiausia pasta buvo drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
dabar gaminu naujus muiliukus. galvoju pagamint sikart daugiau. kad mazdaug gaudytis kiekyje, merginos, kurios domejotes, parasykit pm, jei kokio noretumet.
jei trumpai:
- avizu muiliukas (labai paprastas ir svelnus odai, manau tiktu ypac jautriai/sausai odai).
- ozkos pieno/medaus/avizu (tiktu sausesnei odai)
- ozkos pieno/lavandu;
- apelsinu su lufa (tiktu riebesnei/normaliai odai)
- spa muilas su ozkos pienu/negyvosios juros purvu/citrusiniais eteriniais (siulyciau riebiai odai).
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 14:14)

man tikriausiai labiausiai patikusi weledos druskine pasta, tik ji daug kam nepatinka del skonio ax.gif
dabar naudoju langelicos, tai ir kaina labai padori ir siaip tikrai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 05, 19:55)
as tai siaip ar taip su situo "geriu" kovoju, tai sitas sampunas jokios itakos lyg ir nepadare nei teigiamos nei neigiamos

Mano pirma patirtis natūralaus šampūno ir nekokia... Specialiai pirkausi nuo pleiskanų LOGONA, o jų tik dar daugiau atsirado. Po kažkiek laiko radau sintetinio šampūno nuo kurio pleiskanos dingo. Tad vėl pamėginau natūralius šampūnus, bet pirmiausiai dariausi valomąsias kaukes, su druska ir aliejum.

QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 13:14)

Man labai patinka SANTE su pipirmėte jau antrą nusipirkau, Tiesa naudojasi labai netaupiau, bet man tas nestipraus skonio labai patinka. Reikės gal Weledos pameginti...
Atsakyti