Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

beja, kad butu i tema, parasysiu, kad siandien pasitepiau rankas su sante ranku kremu, noriu atsiliepimu ilgiau naudojanciu paklausti. Ir beja, kuri krempudra gerai maskuoja spuogus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 05, 22:58)
man ir neskubu, jei ne tu isvis nebuciau dar koki pusmeti gavus smile.gif
aciu dar karta

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 23:01)
beja, kad butu i tema, parasysiu, kad siandien pasitepiau rankas su sante ranku kremu, noriu atsiliepimu ilgiau naudojanciu paklausti.

tu apie sante ranku krema su bio alyvuogem ir imbietu? ax.gif
jei taip, tai as ji dabar naudoju. jis toks truputeli riebesnis nei mano anksciau naudotieji. is pradziu, kai tik pradejau naudot, tai labai patiko, o dabar tai normaliai, kremas kaip kremas. jauciu, grisiu prie logonos nordic. jis nors ir lengvesnis buvo, bet kazkaip man jis labiau patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 sausio 2009 - 09:37
sveikos 4u.gif
galvoju rytoj nusipirkti dantu pasta Urtecram - su metomis ir zaliosios arbatos ekstraktu arbasu eukaliptais. Gal kas esate naudojusi kuria viena is ju, negaliu apsispresti kuria pirkti ax.gif
taip pat noriu nusipirkti kunui prausti Urtecram muila su zolelemis. gal taip pat kas nors esate naudojusios? rolleyes.gif idomu, ar jis tinka kuno prausimui? g.gif

Aciu iskart uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Gavau galimybe isbandyti KN monoi su tiare (didelis dekui Irejai friends.gif), tai man visai patiko, taip maloniai tirpo prie kuno rolleyes.gif ir kvapas malonus pasirode, kazkada pamenu turejau corine de farme monoi, tai kvapas erzindavo schmoll.gif tai buvau nusiteikus, kad ir sis toks bus, bet klydau bigsmile.gif
Atsakyti
merginos,kaip su yves rocher kosmetika? g.gif ju psl produktu sudetis nerandu,gal kuri domejotes?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 06, 12:31)
merginos,kaip su yves rocher kosmetika?  g.gif  ju psl produktu sudetis nerandu,gal kuri domejotes?

kiek zinau ji nera naturali ir sioj temoj jai ne vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 12:22)
sveikos  4u.gif
galvoju rytoj nusipirkti dantu pasta Urtecram - su metomis ir zaliosios arbatos ekstraktu arbasu eukaliptais. Gal kas esate naudojusi kuria viena is ju, negaliu apsispresti kuria pirkti  ax.gif

As turejau Urtekram dantu pasta su zaliaja arbata, man nepatiko, dantys tapo labai jautrus unsure.gif , jei neturi visiskai jokiu problemu su dantu jautrumu gal tada ir tiktu g.gif
Atsakyti
Gal dar kas bandet kokius nikovitos sampunus? g.gif Gal kas pasiulytu kokia linija dar galima butu atrast Kaune, apart weledos, siberikos, urtekram (vienas netiko, bijau dar bandyt, gal reiktu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 06, 12:22)
taip pat noriu nusipirkti kunui prausti Urtecram muila su zolelemis. gal taip pat kas nors esate naudojusios?  rolleyes.gif  idomu, ar jis tinka kuno prausimui?  g.gif

nezinau kaip su muilu su zolelemis, as pati turiu urtekram vaikiska muila su medetkom, tai pora kartu naudojausi juo vietoj duso zele, tai man tiko smile.gif
Atsakyti
o man is muilu tai dabar labai gerai vietoj duso zeles patinka ir tinka Bioboutique pries kaledas pirktas muilas thumbup.gif as pirkau dovanoms muiliukus (12 lt vieno kaina), tai viena ir sau pasilikau - su ozkos pienu ir prieskoniais (imbieras, cinamonas ir kt.).. praustis su juo tikrai patinka.. thumbup.gif na cia mano kasdieninis muilas biggrin.gif
o saves pasilepinimui tai Fenique muilo pasta nereali wub.gif na bet tik pasilepinimui, nes kasdienai gaila naudot biggrin.gif o apvalaus kokosinio Fenique muilo dar nebandziau.. irgi kol kas laikau ypatingesnems progoms smile.gif
Atsakyti
[quote=Palomina,2009 01 06, 14:11]
o man is muilu tai dabar labai gerai vietoj duso zeles patinka ir tinka Bioboutique pries kaledas pirktas muilas thumbup.gif as pirkau dovanoms muiliukus (12 lt vieno kaina), tai viena ir sau pasilikau - su ozkos pienu ir prieskoniais (imbieras, cinamonas ir kt.).. praustis su juo tikrai patinka.. thumbup.gif na cia mano kasdieninis muilas biggrin.gif

o yra kur Vilniuje Bioboutique parduotuve? neatsidaro kazkodel puslapis ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 06, 12:11)
o man is muilu tai dabar labai gerai vietoj duso zeles patinka ir tinka Bioboutique pries kaledas pirktas muilas  thumbup.gif  as pirkau dovanoms muiliukus (12 lt vieno kaina), tai viena ir sau pasilikau - su ozkos pienu ir prieskoniais (imbieras, cinamonas ir kt.).. praustis su juo tikrai patinka..  thumbup.gif  na cia mano kasdieninis muilas  biggrin.gif

jauciu reiks si i planuojamu pirkiniu sarasiuka irasyt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti