ir dar - dabar ziurineju KN puslapi ir aptikau toki daikta "absoliutai" labai idomu kas cia tokie - ir kur naudojami? as kaip suprantu cia irgi kazkokia EA atmaina - .ty. tie absoliutai imaisomi i kosmetikos priemones? ar i kvepalus?
http://www.kvapunamai.lt/produktas/88/
sitas va labai vilioja
ir dar - skaiciau, kad kazkas cia daresi kvepalus namie - o kaip??
http://www.kvapunamai.lt/produktas/88/
sitas va labai vilioja
ir dar - skaiciau, kad kazkas cia daresi kvepalus namie - o kaip??
QUOTE(Irėja @ 2008 12 20, 14:35)
Fragrance, Helianthus annuus oil, Magnesium sulfate, Sodium silicate, Colour CI No. 61570; CI No. 45350,
nu va, radai
susekem
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 21, 01:48)
susekem
aha. na, bet jie labai ir nesislepia. google pirmam išmestam puslapy ta sudėtis yra. tik su ta dingusia eilute ant lietuviško varianto įdomiai čia
QUOTE(Dorela @ 2008 12 20, 16:26)
geras, lietuviskoj muilo nugarelej tos eilutes truksta
bet dabar paziurejau, kad sudety tikrai yra frangance ir visi Cl. si muila naudoju jau seniai, nes pradzioj kai radau muila be SLS ir parabenu, plius geri atsiliepimai daugiau labai nesigilinau.. po to jau daugiau ir nebeziurejau o siaip tai ir dabar nemanau ji keisti. tikrai yra skirtumas kai darbe rankas plaunu cheminiu muilu ir namie situo
bet vis dazniau pagalvoju apie namudini muilo gaminima cia Daddygirl paveiskliuku ir snekiuku poveikis
bet dabar paziurejau, kad sudety tikrai yra frangance ir visi Cl. si muila naudoju jau seniai, nes pradzioj kai radau muila be SLS ir parabenu, plius geri atsiliepimai daugiau labai nesigilinau.. po to jau daugiau ir nebeziurejau o siaip tai ir dabar nemanau ji keisti. tikrai yra skirtumas kai darbe rankas plaunu cheminiu muilu ir namie situo
bet vis dazniau pagalvoju apie namudini muilo gaminima cia Daddygirl paveiskliuku ir snekiuku poveikis
nu nieko sau selektyvinis informacijos pateikimas
o as internete beieskodama sudeties radau dar mazdaug toki sito muilo pristatyma: 'pagamintas is kokoso aliejaus, o visi zinome, koks kokoso aliejus naudingas odai....'
cia dar vienas gudrus vartotoju klaidinimas
tik susidures su muilo gamyba zmogus zinos, kad kokoso aliejus muile visiskai pakeicia savybes. muile jis nebeturi puikiu emoliento savybiu, o atvirksciai - sausina oda. ir i muila jis dedamas del visai kitu priezasciu, o ne tam kam padrekintu ar kitaip pamalonintu oda..
zodziu, idomiai apie si muila pateikiama informacija vartotojui
Dorela, sutinku, kad sis muilas daug geresnis uz visus sintetinius
Nors, tiesa sakant, jei ji vertinciau lyginant su kitais ranku darbo muilais, tai sitam duociau visai nedaug balu mano galva, jis is pigiausio frakcionuoto (rafinuoto) kokosu aliejaus, imesta siek tiek spalvos, parfumo, nu ir, reikia tiketis, po kelis lasus tu zoleliu ekstraktu (daugiau nei keliu lasu nebus, nes bent jau pas mus jo kaina apie 4Lt).
tai jokiu budu nereiskia, kad muilas blogas. tik gerumo jame irgi nelabai yra (isskyrus tai, kad jame nera kenksmingos chemijos).
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 19:15)
ir dar - dabar ziurineju KN puslapi ir aptikau toki daikta "absoliutai"
absoliutai man asocijuojas su viena mintim -
tik as ju neiperku
tiksliai vartojant terminus ju negalima vadint eteriniais, zinoma.
bet paprastumo delei, kad geriau isivaizduotum, gali juos lygint su eteriniais (taigi ir panaudojimas panasus)
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 18:52)
ir kuo tie muilai konkreciai veidui ypatingi? kkoks skirtumas tarp ju ir skirtu kunui?
mano nuomone, niekuo
cia svarbu rasti savo veido odai tinkanti.
as va esu pasigaminus brangiausios savikainos is visokiu krutu svelniu alieju ir kitu priedu muila veidui... naudojau... iki kol pabandziau veida nusipraust vyrui pagamintu spa drusku muilu. daugiau as savo 'veido' muilo nenaudoju
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 21, 03:34)
as va esu pasigaminus brangiausios savikainos is visokiu krutu svelniu alieju ir kitu priedu muila veidui... naudojau... iki kol pabandziau veida nusipraust vyrui pagamintu spa drusku muilu. daugiau as savo 'veido' muilo nenaudoju
o kur cia toki rasti? kuo jis toks geras?..
QUOTE(gizma @ 2008 12 20, 14:08)
Parsinesiau is marokieciu argano aliejaus. Atidarius buteliuka - kvapas nestiprus, bet uzsitepus ant rankos - vaikeli, vaikeli, kokia smarve
Cia tu, kunigunda, rasei, kad smirda tau slapimu - tai cia graziai issireiksta - smarve, kaip apmyzes katinas butu. Tai klausiau marokieciu, ar istikruju taip smirdet turi, tai jie juokies - kiekvienas individualiai supranta ta kvapa.
Dar norejau pasiklausti merginu, kas naudojot argano alieju - ar jis jums gerai susigeria?
Mokejau uz 100 ml - 15 euru.
P.S. nezinau, ka vyras sakys, uzuodes toooooki mano aromata
Cia tu, kunigunda, rasei, kad smirda tau slapimu - tai cia graziai issireiksta - smarve, kaip apmyzes katinas butu. Tai klausiau marokieciu, ar istikruju taip smirdet turi, tai jie juokies - kiekvienas individualiai supranta ta kvapa.
Dar norejau pasiklausti merginu, kas naudojot argano alieju - ar jis jums gerai susigeria?
Mokejau uz 100 ml - 15 euru.
P.S. nezinau, ka vyras sakys, uzuodes toooooki mano aromata
cha cha kvapas savotoškas biški yra, man tai gerau per kelias min susigeria, ber prie vyro iškart nelendu, kad nesmirdėčiau jam po nosies che che bet šiaip man jis patinka, geras bent jau mano veido odai
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 20:52)
Merginos, o koki muila VEIDUI galite rekomenduoti ir kur ir uz kiek?
ir kuo tie muilai konkreciai veidui ypatingi? kkoks skirtumas tarp ju ir skirtu kunui?
Madaros neblogi muiliukai, lyg po 18 Lt.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 21, 12:57)
Madaros neblogi muiliukai, lyg po 18 Lt.
Kūnui po 18Lt, veidui - 15Lt
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 21, 09:01)
o kur cia toki rasti? kuo jis toks geras?..
nera jis ypatingas tiesiog tiko mano veido odai. anas buvo per svelnus, o drusku muilas tinka riebesniai odai, labiau nuprausiantis.
QUOTE(Dovish @ 2008 12 21, 15:40)
Kūnui po 18Lt, veidui - 15Lt
turiu madaros muiliuka, avietinis na nezinau, viskas nuo odos priklauso, maniskei netiko
Įdomu kaip šių eterinių aliejų kokybė? Gal kas naudojate
http://www.hiperfarm...eriniai_aliejai
Papildyta:
Nesenai įsigijau Madaros erškėtrožių muilą kūnui. Išbandžiau, tai muilas kaip muilas, kažkaip didelio įspūdžio nepadarė.
O va, Madaros putomis veidui, likau sužavėta
http://www.hiperfarm...eriniai_aliejai
Papildyta:
Nesenai įsigijau Madaros erškėtrožių muilą kūnui. Išbandžiau, tai muilas kaip muilas, kažkaip didelio įspūdžio nepadarė.
O va, Madaros putomis veidui, likau sužavėta