Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

vakar buvau Bioboutique VCUP'e. fainai persitvarkė jie. gali viską apžiūrėt, pačiupinėt. ir maisto produktų pasirinkimas nemažas. tik įdomu, kaip su paklausa jo bus po sausio 1 d., kai pvm tarifas keisis g.gif
Atsakyti
ir dar - dabar ziurineju KN puslapi ir aptikau toki daikta "absoliutai" smile.gif labai idomu kas cia tokie - ir kur naudojami? as kaip suprantu cia irgi kazkokia EA atmaina - .ty. tie absoliutai imaisomi i kosmetikos priemones? ar i kvepalus? g.gif

http://www.kvapunamai.lt/produktas/88/

sitas va labai vilioja blush2.gif

ir dar - skaiciau, kad kazkas cia daresi kvepalus namie - o kaip?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 20, 14:35)
Fragrance, Helianthus annuus oil, Magnesium sulfate, Sodium silicate, Colour CI No. 61570; CI No. 45350,

nu va, radai bigsmile.gif
susekem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 21, 01:48)

biggrin.gif aha. na, bet jie labai ir nesislepia. google pirmam išmestam puslapy ta sudėtis yra. tik su ta dingusia eilute ant lietuviško varianto įdomiai čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 21 gruodžio 2008 - 01:58
QUOTE(Dorela @ 2008 12 20, 16:26)
geras, lietuviskoj muilo nugarelej tos eilutes truksta  aggressive.gif

user posted image

bet dabar paziurejau, kad sudety tikrai yra frangance ir visi Cl. si muila naudoju jau seniai, nes pradzioj kai radau muila be SLS ir parabenu, plius geri atsiliepimai daugiau labai nesigilinau..  blush2.gif po to jau daugiau ir nebeziurejau  biggrin.gif  o siaip tai ir dabar nemanau ji keisti. tikrai yra skirtumas kai darbe rankas plaunu cheminiu muilu ir namie situo  rolleyes.gif
bet vis dazniau pagalvoju apie namudini muilo gaminima  rolleyes.gif cia Daddygirl paveiskliuku ir snekiuku poveikis  biggrin.gif    thumbup.gif  4u.gif

nu nieko sau biggrin.gif selektyvinis informacijos pateikimas biggrin.gif

o as internete beieskodama sudeties radau dar mazdaug toki sito muilo pristatyma: 'pagamintas is kokoso aliejaus, o visi zinome, koks kokoso aliejus naudingas odai....'
cia dar vienas gudrus vartotoju klaidinimas smile.gif
tik susidures su muilo gamyba zmogus zinos, kad kokoso aliejus muile visiskai pakeicia savybes. muile jis nebeturi puikiu emoliento savybiu, o atvirksciai - sausina oda. ir i muila jis dedamas del visai kitu priezasciu, o ne tam kam padrekintu ar kitaip pamalonintu oda..

zodziu, idomiai apie si muila pateikiama informacija vartotojui biggrin.gif

Dorela, sutinku, kad sis muilas daug geresnis uz visus sintetinius drinks_cheers.gif
Nors, tiesa sakant, jei ji vertinciau lyginant su kitais ranku darbo muilais, tai sitam duociau visai nedaug balu smile.gif mano galva, jis is pigiausio frakcionuoto (rafinuoto) kokosu aliejaus, imesta siek tiek spalvos, parfumo, nu ir, reikia tiketis, smile.gif po kelis lasus tu zoleliu ekstraktu (daugiau nei keliu lasu nebus, nes bent jau pas mus jo kaina apie 4Lt).
tai jokiu budu nereiskia, kad muilas blogas. tik gerumo jame irgi nelabai yra (isskyrus tai, kad jame nera kenksmingos chemijos).
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 19:15)
ir dar - dabar ziurineju KN puslapi ir aptikau toki daikta "absoliutai" smile.gif

absoliutai man asocijuojas su viena mintim - wub.gif wub.gif wub.gif
biggrin.gif
tik as ju neiperku biggrin.gif

tiksliai vartojant terminus ju negalima vadint eteriniais, zinoma.
bet paprastumo delei, kad geriau isivaizduotum, gali juos lygint su eteriniais smile.gif (taigi ir panaudojimas panasus)
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 18:52)
ir kuo tie muilai konkreciai veidui ypatingi? kkoks skirtumas tarp ju ir skirtu kunui? blush2.gif

mano nuomone, niekuo smile.gif
cia svarbu rasti savo veido odai tinkanti.

as va esu pasigaminus brangiausios savikainos biggrin.gif is visokiu krutu svelniu alieju ir kitu priedu muila veidui... naudojau... iki kol pabandziau veida nusipraust vyrui pagamintu spa drusku muilu. daugiau as savo 'veido' muilo nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 21, 03:34)
as va esu pasigaminus brangiausios savikainos  biggrin.gif is visokiu krutu svelniu alieju ir kitu priedu muila veidui... naudojau... iki kol pabandziau veida nusipraust vyrui pagamintu spa drusku muilu. daugiau as savo 'veido' muilo nenaudoju  biggrin.gif

o kur cia toki rasti? ax.gif kuo jis toks geras?..
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 12 20, 14:08)
Parsinesiau is marokieciu argano aliejaus. Atidarius buteliuka - kvapas nestiprus, bet uzsitepus ant rankos - vaikeli, vaikeli, kokia smarve doh.gif
Cia tu, kunigunda, rasei, kad smirda tau slapimu - tai cia graziai issireiksta - smarve, kaip apmyzes katinas butu. Tai klausiau marokieciu, ar istikruju taip smirdet turi, tai jie juokies - kiekvienas individualiai supranta ta kvapa.
Dar norejau pasiklausti merginu, kas naudojot argano alieju - ar jis jums gerai susigeria?
Mokejau uz 100 ml - 15 euru.
P.S. nezinau, ka vyras sakys, uzuodes toooooki mano aromata blink.gif

cha cha kvapas savotoškas biški yra, man tai gerau per kelias min susigeria, ber prie vyro iškart nelendu, kad nesmirdėčiau jam po nosies che che bet šiaip man jis patinka, geras bent jau mano veido odai
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 20, 20:52)
Merginos, o koki muila VEIDUI galite rekomenduoti ir kur ir uz kiek? 4u.gif

ir kuo tie muilai konkreciai veidui ypatingi? kkoks skirtumas tarp ju ir skirtu kunui? blush2.gif

Madaros neblogi muiliukai, lyg po 18 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 21, 12:57)
Madaros neblogi muiliukai, lyg po 18 Lt.

Kūnui po 18Lt, veidui - 15Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 21, 09:01)
o kur cia toki rasti?  ax.gif  kuo jis toks geras?..

nera jis ypatingas smile.gif tiesiog tiko mano veido odai. anas buvo per svelnus, o drusku muilas tinka riebesniai odai, labiau nuprausiantis.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 21, 15:40)
Kūnui po 18Lt, veidui - 15Lt 4u.gif

turiu madaros muiliuka, avietinis doh.gif na nezinau, viskas nuo odos priklauso, maniskei netiko schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Įdomu kaip šių eterinių aliejų kokybė? Gal kas naudojate g.gif
http://www.hiperfarm...eriniai_aliejai
Papildyta:
Nesenai įsigijau Madaros erškėtrožių muilą kūnui. Išbandžiau, tai muilas kaip muilas, kažkaip didelio įspūdžio nepadarė.
O va, Madaros putomis veidui, likau sužavėta wub.gif
Atsakyti