Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 19:19)
o kur tu ja perki?  bigsmile.gif
idomu, kdl tokia pigi?  g.gif

droge tikrai galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 05, 20:18)

tiesa, viena mergina sake, kad nuo sito mineto sampuno su dumbliais jai atsirado pleiskanu  g.gif
tai gal del viso pikto kitokios rusies pirma bandysiu  biggrin.gif

as tai siaip ar taip su situo "geriu" kovoju, tai sitas sampunas jokios itakos lyg ir nepadare nei teigiamos nei neigiamos
Atsakyti
O kaip jus vertinate "Ros muilo manufakturos" muilus ir kita produkcija? gal esate ka naudojusios? ax.gif
Papildyta:
O kaip jus vertinate "Rygos muilo manufakturos" muilus ir kita produkcija? gal esate ka naudojusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 20:19)
O kaip jus vertinate "Rygos muilo manufakturos" muilus ir kita produkcija? gal esate ka naudojusios?  ax.gif

ten natūralumo nėra labai daug wink.gif man kvapai per daug intensyvus, iki blogumo ax.gif prieš Kalėdas teko eilėj pastovėt iš pradžių prie kavų-arbatų "kioskelio", po to prie šitų muiliukų. tai galop supykino tiesiogine to žodžio prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 05 sausio 2009 - 20:42
QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 20:19)
o kur tu ja perki?  bigsmile.gif
idomu, kdl tokia pigi?  g.gif

as visada perku droge, siaip alterra visa pigi pakankamai, turbut del to, kad sudetis menka, bet naturali
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 05, 20:20)
Rimtai??  bigsmile.gif  būčiau labai labai dėkinga. jei kada važiuosi būtinai pranešk, tikiuosi sutartume kaip nors  ax.gif  šiaip kasiden čia ateinu, nebent dingsiu kai ateis gimdymas ir teks į ligoninę važiuot.
tad lauksiu žinių  clap.gif  clap.gif  clap.gif

niu dabar turbut dar koki menesi ar daugiau ir nevaziuosiu unsure.gif bet bus proga sarasiuka pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 21:50)
as visada perku droge, siaip alterra visa pigi pakankamai, turbut del to, kad sudetis menka, bet naturali
Papildyta:

niu dabar turbut dar koki menesi ar daugiau ir nevaziuosiu  unsure.gif  bet bus proga sarasiuka pasidaryti

sąrašiuką paruošiu iš anksto, sukontaktuosim per AŽ, duosiu dar vieną kontaktą jei būčiau ligoninėj. iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba dienelė, gal kas gali pasidalinti, gal naudojo Alterra veido prausiklį su mėtom ar su ramunėlėm, kaži kuris geresnis g.gif
Atsakyti
O gal kas naudojate Essential Care produkcija? bigsmile.gif kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 05, 21:53)
sąrašiuką paruošiu iš anksto, sukontaktuosim per AŽ, duosiu dar vieną kontaktą jei būčiau ligoninėj. iš anksto dėkoju  4u.gif  4u.gif

gerai, manau susitarsim, o jei ka rasiu net kam palikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 22:47)
gerai, manau susitarsim, o jei ka rasiu net kam palikti  mirksiukas.gif

čia jau smulkmena, svarbiausia kad kas Vln nupirktų. tad kelių dienų bėgyje pagalvosiu ko man reikia ar norisi, ir tada per AŽ sukontaktuosim, ar gerai?
auksas esi ,o ne moteris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 05, 22:49)
čia jau smulkmena, svarbiausia kad kas Vln nupirktų. tad kelių dienų bėgyje pagalvosiu ko man reikia ar norisi, ir tada per AŽ sukontaktuosim, ar gerai?
auksas esi ,o ne moteris  thumbup.gif  thumbup.gif

tu i AZ siusk sarasiuka, o as tau kai jau vaziuosiu pranesiu, tik va gaila, kad dabar tikrai si men nebevaziuosiu. o siaip nesunku man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 22:56)
tu i AZ siusk sarasiuka, o as tau kai jau vaziuosiu pranesiu, tik va gaila, kad dabar tikrai si men nebevaziuosiu. o siaip nesunku man  ax.gif

man ir neskubu, jei ne tu isvis nebuciau dar koki pusmeti gavus smile.gif
aciu dar karta
Atsakyti