Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

susidomejau Faith in Nature sampunais ax.gif kaip manote, jis tikrai geras? ingredientuose radau Ammonium laureth sulphate, ar jis nera labai kenksmingas gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 02, 20:01)
Sveikos,
man tai numeris vienas veidui yra Argano aliejus, tiek makijažo valiklis, tiek vietoj kremo. prausimui turiu Madaros putas, tiek makijažą valo, tiek odą. kam patinka aliejai būtinau siūlau pamėgint arganą.
erlrdos rožių vanduo iki šiol stovi panaudotas tik dukart, o madaros tonikas taip pat. netiko man.
gyvenu ne Vilniuj, tad neturiu galimybės išbandyt KN prekių, kol kas jie nesiunčia į kitus miestus, bet aliejų mišinį normaliai odai visvien kaip nors įsigysiu kaip ir Bema šampūną  bigsmile.gif

gal kada galesiu padeti ir as, nes kartais vaziuoju i ta puse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 05, 16:12)
sveikos, mano paskutiniai atradimai tai faith in nature sampunas ir balzamas is sveiku produktu, kokybe man kuo puikiausia, kiekis 400 ml kaina apie 22 lt, dar sokolodane duso zele nusipirkau smile.gif
sampunas su juros dumbliais balzamas su rozmarinais, kaina kaip sibericos o kokybe man daug geresne ir nera tu tragisku sintetiniu kvapu smile.gif

Kazin o Kaune galima ju butu kur rasti? g.gif gal ir kur mineta, kazkaip neuzfiksavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 19:09)
susidomejau Faith in Nature sampunais  ax.gif  kaip manote, jis tikrai geras? ingredientuose radau Ammonium laureth sulphate, ar jis nera labai kenksmingas gal?  g.gif

is tikruju man irgi idomu pasidare, man rodos kad kitas panasiai besivadinantis ingridientas kenksmingas o sis lyg ir ne g.gif kaip jus manot
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 04, 19:27)
Sveikos  4u.gif
bandau pereiti prie naturalios kosmetikos, tiesa turiu dar tik vietoj kremuko is KN nusipirkus alieju misinuka, bet vis pradzia  ax.gif
norejau paklausti, ka jus naudojate vietoj duso zele?  mirksiukas.gif

man labiausiai patinka alterra su alijosium ir citrina duske, ji skaniai kvepia , o ir kaina labai gera ~ 7 lt , nes kitas kai naudojau, tai moraliskai sunku buvo, kai sumokedavau 30 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 05, 18:24)
Kazin o Kaune galima ju butu kur rasti? g.gif  gal ir kur mineta, kazkaip neuzfiksavau ax.gif

Sveikatos dovanose nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 05, 20:37)
is tikruju man irgi idomu pasidare, man rodos kad kitas panasiai besivadinantis ingridientas kenksmingas o sis lyg ir ne  g.gif  kaip jus manot

radau as ta Ammonium Laureth Sulfate unsure.gif
tai jis yra beveik tas pats, kas ir Sodium Laureth Sulfate...
na bet siaip tuose sampunuose daug maziau chemijos... net nezinau, ka daryti, pirkti ar ne doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 05, 18:55)
Sveikatos dovanose nėra? g.gif

bent jau internetinej neuztikau g.gif
Atsakyti
http://www.onewithea.....auryl Sulfate
Atsakyti
ir as vis ruosiuosi faith in nature sampunus pabandyt, siaip ar taip vietoj gamina smile.gif
dar neprisiruosiau tik smile.gif
tiesa, viena mergina sake, kad nuo sito mineto sampuno su dumbliais jai atsirado pleiskanu g.gif
tai gal del viso pikto kitokios rusies pirma bandysiu biggrin.gif

del sudeties, mano supratimu, kazkoks sulfatas (t.y. chemija) sampune vistiek bus. vieni, teigiama, maziau kenksmingesni nei kiti..
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 20:49)
man labiausiai patinka alterra su alijosium ir citrina duske, ji skaniai kvepia , o ir kaina labai gera ~ 7 lt , nes kitas kai naudojau, tai moraliskai sunku buvo, kai sumokedavau 30 lt  lotuliukas.gif

o kur tu ja perki? bigsmile.gif
idomu, kdl tokia pigi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 01 05, 19:16)
gal kada galesiu padeti ir as, nes kartais vaziuoju i ta puse  ax.gif

Rimtai?? bigsmile.gif būčiau labai labai dėkinga. jei kada važiuosi būtinai pranešk, tikiuosi sutartume kaip nors ax.gif šiaip kasiden čia ateinu, nebent dingsiu kai ateis gimdymas ir teks į ligoninę važiuot.
tad lauksiu žinių clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti