Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 04, 19:27)
Sveikos  4u.gif
bandau pereiti prie naturalios kosmetikos, tiesa turiu dar tik vietoj kremuko is KN nusipirkus alieju misinuka, bet vis pradzia  ax.gif
norejau paklausti, ka jus naudojate vietoj duso zele?  mirksiukas.gif

vietoj duso zele naudojam duso zele biggrin.gif yra naturaliu duso zeliu - pvz Weleda, Logona, Sante, Hauschka, Madara ir t.t.
as asmeniskai rekomenduoju Weledos su saltalankiais wub.gif nereali wub.gif manau tikrai patiks..
dar naturaliu muilu buna.. pasirinkimas jau tikrai nemazas LT

QUOTE(Eveliina @ 2009 01 04, 19:33)
help.gif gal zinot kas tiktu paakims is naturaliu produktu, kazkas atsitiko paakiams.... paakiu oda vietomis paraudo ir ir tose vietose oda labai susiraukslejo, pagilejo esancios  blush2.gif baisu darosi kad neisnyks toki dalykai  doh.gif
dar norejau paklaust ...eurovaistinej maciau naturalu alijosiu geli, gal kas naudojat? kur ji galima panaudot?  blush2.gif  4u.gif

gali bandyt paakius migdolu aliejum tepliot.. na bet per nakti tikrai neatgaivins.. as atsimenu, gal menesi ar ilgiau naudojau ji, kol pamaciau, kad paakiai pagrazejo..
Atsakyti
QUOTE(missME @ 2009 01 04, 14:01)
O kur tu sita geri pirkai? Ir kokia kaina? man sitas balzamas turbut tiktu, nes kaip tik reikia kazko kas plaukus apsunkintu, glotnintu.  g.gif  smile.gif

Man tai kaip tik balzamas tiko kai reikėjo o nuo visų santės ir logonos šampūnų oda pleiskanojo. Dabar balzamo nebereikia, nes plaukai pagerėjo. Gal pavasary vėl prireiks - panaudosiu. Žodžiu viskas čia individualiai.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 04, 23:47)
Man tai kaip tik balzamas tiko kai reikėjo o nuo visų santės ir logonos šampūnų oda pleiskanojo. Dabar balzamo nebereikia, nes plaukai pagerėjo. Gal pavasary vėl prireiks - panaudosiu. Žodžiu viskas čia individualiai.

aha tikrai drinks_cheers.gif
nepastebejau, kad man pleiskanotu oda nuo naturalaus sampuno g.gif va kai savaite nenaturaliu paploviau galva, tai tada buvo atsirade siek tiek, bet grizau namo, vel prie saviskiu sampunu ir vel viskas tvarkoj thumbup.gif nei galvos niezti, nei pleiskanu yra, ir plaukai grazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 01:23)
keista, dazniausiai sako kad brandi oda buna sausa  g.gif  blink.gif

sakau, kad man taip sakė KN, nors aš labai ir nesigilinau, pvz. mano mamos oda - mišri. Mergina iš KN sakė, kad būtent tas aliejukas jai irgi sutvarkė mišrios jos odos problemą, o kadangi ten tik aliejų mišinys, tai ir paėmiau. Man tiko ax.gif 4u.gif

beje, paskutinis mano pirkinys - prausiklis iš sveikų produktų, Essential Care Kreminis kokoso valiklis. Šiaip pojūtis keistokas su juo valantis, bet patiko, kad itin švelnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 05 sausio 2009 - 09:43
Kaip manote, sviestmedziu aliejus tinka pedoms, kad suminkstintu oda? o gal ka geresnio zinote? blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar kai ko paklausti noriu ax.gif
o ka jus manote apie Tianshi kosmetika? sako, kad cia yra naturali kosmetika, bet ar tikrai? kaip jus manote?
labai is tos firmos sampunu susidomejau, bet kazin ar ten vien tik zoleles, ant pakuotes nera net ingredientu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 04, 23:07)
nepastebejau, kad man pleiskanotu oda nuo naturalaus sampuno  g.gif  va kai savaite nenaturaliu paploviau galva, tai tada buvo atsirade siek tiek, bet grizau namo, vel prie saviskiu sampunu ir vel viskas tvarkoj  thumbup.gif  nei galvos niezti, nei pleiskanu yra, ir plaukai grazesni  biggrin.gif

o as paskutiniu metu kovoju ir su niezejimu ir su pleiskanomis, pas mama galva su siberikos sampunu issiploviau ir tas nebetiko doh.gif nebezinau, koki pirkti dabar verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 05, 11:36)
Kaip manote, sviestmedziu aliejus tinka pedoms, kad suminkstintu oda? o gal ka geresnio zinote?  blush2.gif  mirksiukas.gif

aha tinka

QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 05, 11:56)
o as paskutiniu metu kovoju ir su niezejimu ir su pleiskanomis, pas mama galva su siberikos sampunu issiploviau ir tas nebetiko doh.gif nebezinau, koki pirkti dabar verysad.gif  g.gif

net nezinau ka ir patart g.gif va is Aromaterapija nuo A iki Z knygos raso, kad sausoms pleiskanoms tinka levandu arba arbatmedzio EA (galima ir abu is karto), o riebioms pleiskanoms - bergamociu ir santalu EA
Atsakyti
Aciu, Palomina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 05, 11:26)
net nezinau ka ir patart  g.gif va is Aromaterapija nuo A iki Z knygos raso, kad sausoms pleiskanoms tinka levandu arba arbatmedzio EA (galima ir abu is karto), o riebioms pleiskanoms - bergamociu ir santalu EA

4u.gif reikes bandyti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mano paskutiniai atradimai tai faith in nature sampunas ir balzamas is sveiku produktu, kokybe man kuo puikiausia, kiekis 400 ml kaina apie 22 lt, dar sokolodane duso zele nusipirkau smile.gif
sampunas su juros dumbliais balzamas su rozmarinais, kaina kaip sibericos o kokybe man daug geresne ir nera tu tragisku sintetiniu kvapu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien per laba ryta rode, kaip pacioms pasigaminti muila, taigi susigundziau ir nusprendziau pabandyti. gal kuri zinot, kur butu galima isigyti glicerino? Nes ten jo reikia.. g.gif
Atsakyti
sveikos,o ka manot apie collistar kosmetika? g.gif
Atsakyti