Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikutes,man tai vakare nusiprausus veida patinka paakius dr.hauschka lupu balzamu pasitept ax.gif Droge ziurinejau Alteros priemones-tai iskilo klausimukas del prausimosi putu su metom g.gif kaina gera,o ar bandet kuri nors?Nes Madaros putos i pabaiga-tai sakau jei tos neblogos,gal pabandysiu.Alteros nusipirkau aliejuka anticeliulitini ir veido krema drekinanti.Tai tas kremas man visai nepatiko veidui-labai jauciasi kazkoks lipnumas schmoll.gif Bet va jis rankom man liuks thumbup.gif Tai sueis kaip ranku kremas-tikrai nuostabiai sudrekina,net geresnis man nei Weledos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 03, 15:37)
Droge ziurinejau Alteros priemones-tai iskilo klausimukas del prausimosi putu su metom  g.gif kaina gera,o ar bandet kuri nors?

Dar nebandziau bet neužilgo bandysiu. Pirmiau noriu pabaigti ką turiu...
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 03, 14:05)
Sveikos, skaitau as ir mastau, gal as kazka darau ne taip, nes ziuriu, kad jus veida su kokiais nors prausikliais prausiat  g.gif , o as tik makiaza nuvalau akiu ir viso veido vakare, nuplaunu po to vandeniu ir krema uzsitepu, o ryte nuprausiu veida tik su vandeniu ir vel gi kremu uzsitepu  unsure.gif  Gal cia nuo odos tipo priklauso tas prausimas? nes pvz. mano oda i sausuma  g.gif 
aha, man tikrai nepakenktu  lotuliukas.gif Neuzdavineciau kvailu klausimu  biggrin.gif
as valau Urtekram'o vaikisku kuno losjonu su medetkom  lotuliukas.gif , man perkant si losjona vaikam, pardaveja uzsimine, kad galima akiu makijaza su juo kuo puikiausiai nusivalyt, ka ir darau nuo pat pirmos pirkinio dienos, nes nuvalo labai gerai ir trint nereik ir akiu ne kiek negrauzia  thumbup.gif
nu kazkaip vis nesurizikuoju as kokiu nors aliejumi plaukus istept, man atrodo paskui neisplausiu as jo, bus susiriebalave, sulipe ir eisiu i darba, kaip ragana  biggrin.gif
O ka, galima bet kokiu nerafinuotu aliejum plaukus istept ir bus gerai?  biggrin.gif

na jei tavo oda i sausuma, tai aisku, kad gali ir be prausikliu prausti veida.. mano kai i riebuma, tai jei nenaudoju prausimosi kokios nors priemones, tai jauciuos kaip nesiprausus biggrin.gif
o del alieju, tai tikrai isbandyk, plaukai labai faini buna po to.. aisku visko buna.. buvo ir man, kad atrodziau kaip neplautais plaukais po aliejaus ir nebebuvo laiko dar karta issiplaut galvos.. lotuliukas.gif bet dabar jau esu atsirinkus sampunus kurie man tikrai isplauna aliejus.. ir ne visi aliejai man tinka.. pvz alyvuogiu nepatiko.. o va patiko monoi, kokosu, sezamu, dar migdolu tiko..
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 03, 16:37)
Sveikutes,man tai vakare nusiprausus veida patinka paakius dr.hauschka lupu balzamu pasitept ax.gif Droge ziurinejau Alteros priemones-tai iskilo klausimukas del prausimosi putu su metom  g.gif kaina gera,o ar bandet kuri nors?Nes Madaros putos i pabaiga-tai sakau jei tos neblogos,gal pabandysiu.Alteros nusipirkau aliejuka anticeliulitini ir veido krema drekinanti.Tai tas kremas man visai nepatiko veidui-labai jauciasi kazkoks lipnumas schmoll.gif Bet va jis rankom man liuks thumbup.gif Tai sueis kaip ranku kremas-tikrai nuostabiai sudrekina,net geresnis man nei Weledos rolleyes.gif

as jas turejau, na sunaudojau iki galo, bet antra karta turbut nepirkciau. Dabar turiu Alteros geli su ramunelem, tai man jis labiau patinka nei putos. Kazkaip geriau "issimuilina" ant veido.
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 03, 16:37)
Sveikutes,man tai vakare nusiprausus veida patinka paakius dr.hauschka lupu balzamu pasitept ax.gif Droge ziurinejau Alteros priemones-tai iskilo klausimukas del prausimosi putu su metom  g.gif kaina gera,o ar bandet kuri nors?Nes Madaros putos i pabaiga-tai sakau jei tos neblogos,gal pabandysiu.Alteros nusipirkau aliejuka anticeliulitini ir veido krema drekinanti.Tai tas kremas man visai nepatiko veidui-labai jauciasi kazkoks lipnumas schmoll.gif Bet va jis rankom man liuks thumbup.gif Tai sueis kaip ranku kremas-tikrai nuostabiai sudrekina,net geresnis man nei Weledos rolleyes.gif

man tos putos normalios, jau perku kelinta buteliuka, aisku nebandziau kitu naturaliu, bet siaip nieko blogo negaliu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 03, 16:50)
na jei tavo oda i sausuma, tai aisku, kad gali ir be prausikliu prausti veida.. mano kai i riebuma, tai jei nenaudoju prausimosi kokios nors priemones, tai jauciuos kaip nesiprausus  biggrin.gif
o del alieju, tai tikrai isbandyk, plaukai labai faini buna po to.. aisku visko buna.. buvo ir man, kad atrodziau kaip neplautais plaukais po aliejaus ir nebebuvo laiko dar karta issiplaut galvos..  lotuliukas.gif  bet dabar jau esu atsirinkus sampunus kurie man tikrai isplauna aliejus.. ir ne visi aliejai man tinka.. pvz alyvuogiu nepatiko.. o va patiko monoi, kokosu, sezamu, dar migdolu tiko..

aaa, nu reiskia man nereik tokiu prausikliu, nes viskas oki man siuo klausimu smile.gif
O as kaip tik aptikau namie Aniros alyvuogiu alieju su pasibaigusiu galiojimu, galvojau, gal bent ant galvos sueitu? lotuliukas.gif g.gif

As is Alterros turiu paaikiu krema, tai normalus toks, nieko ypatingo pasakyt negaliu biggrin.gif

Gal bandet kuri nors kremine pudra Logonos? maciau yra dvieju rusiu, tokioj tutelej tipo jaunesnei odai ir tokiam buteliuky su pompyte - brandesnei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 03, 21:25)
Gal bandet kuri nors kremine pudra Logonos? maciau yra dvieju rusiu, tokioj tutelej tipo jaunesnei odai ir tokiam buteliuky su pompyte - brandesnei  ax.gif

as bandziau Logonos krempudra ta kuri tutelej.. turejau pasiemus meginukus abieju spalvu (tik dvi ir buna lygtai biggrin.gif ), tai ta sviesiausia man tiko (beveik balta), o ta kita, tai labai ruda buvo.. kad isgaut gera spalva manau abi spalvas isigyt galima ir maisyt biggrin.gif o apie pacia pudra tai galiu parasyt taip - labiau pavadinciau kaip krema su spalva, nes beveik nemaskuoja nieko.. ir seip man Hauschkos krempudra labiau patiko (kuri irgi nieko nemaskuoja).. Hauschkos lygiau pasidengia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 03, 21:08)
as bandziau Logonos krempudra ta kuri tutelej.. turejau pasiemus meginukus abieju spalvu (tik dvi ir buna lygtai  biggrin.gif ), tai ta sviesiausia man tiko (beveik balta), o ta kita, tai labai ruda buvo.. kad isgaut gera spalva manau abi spalvas isigyt galima ir maisyt  biggrin.gif  o apie pacia pudra tai galiu parasyt taip - labiau pavadinciau kaip krema su spalva, nes beveik nemaskuoja nieko.. ir seip man Hauschkos krempudra labiau patiko (kuri irgi nieko nemaskuoja).. Hauschkos lygiau pasidengia  g.gif

aaa, supratau smile.gif Na vat ir paminejo, kad ta tutelej nemaskuoja, o ta brandesnei odai - maskuoja, nors nezinau, gal bandyt kazkaip visai atsisakyti krempudros, nes kazkodel veidas nekoks pasidare (nors gal ir ne del jos), beria kazkokiais spuogiukais, o as dar juos pati sugalvoju naikinti, tai iseina nekas doh.gif
Gal yra koks is eko dalyku poras valantis kremas ar pan., nes pas kosmetologa neprisiruosiu, o ir nepazistu Vilniuje ne vieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 03, 15:20)
aciu, gal vis tik prisiruosiu isbandyt toki reikala kada smile.gif

Ai, ir vel buvau tokia nagla, kad isprasiau meginuku, tai dave Sante vyru geli dusui ir plaukam, po skutimosi ri man Logonos dienini ri naktini krema biggrin.gif
Pardavejos man tik ten keistos, praeita karta viena labai viena priemone gyre ir akcentavo, o vakar kita buvo, tai kaip tik kita gyre,o ana tipo nelabai, kazkaip truksta man ten patikimos info is ju smile.gif

norejau paklausti koki krema jums dienini ir naktini dave? smile.gif Gal su hamamelijom ar brandziai odai? 4u.gif

Gal kas naudojat Logona krema su hamamelijom? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 03 sausio 2009 - 23:09
QUOTE(begike @ 2009 01 04, 00:09)
Gal kas naudojat Logona krema su hamamelijom? 4u.gif

as buvau gavus tokio kremo meginukus.. man nepatiko.. kazkoks lipnokas pasirode, veidas blizgejo..
labiau Santes kazkuris veido kremas labiau patiko (misriai odai - su arbata)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 04, 00:18)
as buvau gavus tokio kremo meginukus.. man nepatiko.. kazkoks lipnokas pasirode, veidas blizgejo..
labiau Santes kazkuris veido kremas labiau patiko (misriai odai - su arbata)

as turiu meginuku smile.gif man logonos naktinis tai blizgejo, bet siaip nieko, o dieninis su hamamelijom neblizga ne kiek unsure.gif

isbandysiu neuzilgo santes su lotosu ir baltaja arbata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 04, 00:26)
as turiu meginuku  smile.gif  man logonos naktinis tai blizgejo, bet siaip nieko, o dieninis su hamamelijom neblizga ne kiek  unsure.gif 

isbandysiu neuzilgo santes su lotosu ir baltaja arbata  bigsmile.gif

tada kai bandziau mano oda buvo labai riebi.. ten mano pirmieji naturalios kosmetikos bandymai buvo smile.gif
Atsakyti