Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(begike @ 2009 01 02, 18:52)
o butina nuplauti? jei nuvalyciau tuo aliejumi ir paskui tik vandenuku nuskalauciau?  unsure.gif

4u.gif

nebutina.. bet as kadangi visa veida prausiu, tai ir tenka siek tiek ir akims tada to muilo..
as anksciau ir paakius tepdavau migdolu aliejum, tai atsigave buvo labai smile.gif

geriausia paciai bandyti ir ziuret ar reikia ko nors ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 18:56)
nebutina.. bet as kadangi visa veida prausiu, tai ir tenka siek tiek ir akims tada to muilo..
as anksciau ir paakius tepdavau migdolu aliejum, tai atsigave buvo labai  smile.gif

tu man tiek naudingo pasakai 4u.gif man kaip tik po tuso valymo, paakiai kazkokie issauseje, diskomforta jauciu, o kremo paakiams dar neperku, per jauna dar, nenoriu taip anksti pradet. O aliejukas visai kas kita, gal ir neblogai butu g.gif Kiek tau metuku buvo, jei nepaslaptis, kai aliejuku tepei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 19:00)
tu man tiek naudingo pasakai  4u.gif  man kaip tik po tuso valymo, paakiai kazkokie issauseje, diskomforta jauciu, o kremo paakiams dar neperku, per jauna dar, nenoriu taip anksti pradet. O aliejukas visai kas kita, gal ir neblogai butu  g.gif  Kiek tau metuku buvo, jei nepaslaptis, kai aliejuku tepei?  4u.gif

tai kokie 23 (na dabar truputi daugiau) biggrin.gif nesu as senute dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 sausio 2009 - 18:02
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 19:01)
tai kokie 23 (na dabar truputi daugiau)  biggrin.gif  nesu as senute dar  lotuliukas.gif

tai as suprantu, biggrin.gif negalvojau kad senute lotuliukas.gif 4u.gif man panasiai blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
o tiesa, tuose KN yra kas pakonsultuotu alieju klausimu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 19:06)
tai as suprantu,  biggrin.gif  negalvojau kad senute  lotuliukas.gif  4u.gif man panasiai  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
o tiesa, tuose KN yra kas pakonsultuotu alieju klausimu?  blush2.gif

tai yra, visos ten dirbancios apie aliejus ismano gerai smile.gif as tai paprastai jau namie zinau ko man reikia, nes info pati megstu susirasti ir paskaityti..
tai dazniausiai su sarasu einu ko man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 16:26)
pagaliau baigiu eksperimentus ir ieskojimus visokiose priemonese (tiek plauku, tiek veido)  thumbup.gif

Kas gi veido priemonėse favoritai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 19:10)
tai yra, visos ten dirbancios apie aliejus ismano gerai  smile.gif  as tai paprastai jau namie zinau ko man reikia, nes info pati megstu susirasti ir paskaityti..
tai dazniausiai su sarasu einu ko man reikia  biggrin.gif

aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 02, 19:14)
Kas gi veido priemonėse favoritai? bigsmile.gif

na prausimui - Druide muilas su ozkos pienu ir migdolais, Madara putos ir Hauschkos Cleansing Cream (bet cia vietoj sveitiklio man sitas).. dar Weleda migdolinis pienelis akiu makiazui nuvalyti..
veido drekinimui - aliejai (pvz kokosu, nakvisu, ar riebios odos alieju misinukas) ir Weleda drekinantis kremas su migdolais..
na ir hidrolatai - levandu ir nerolio.. dar Madara patiko man tonikas riebiai odai, bet dabar kai sudetis pasikeitus, tai nebandziau ir nebenoriu bandyt, nes alkoholio yra doh.gif
cia surasiau labiausiai man patikusias priemones, kurias tikrai pirksiu dar ne karta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 sausio 2009 - 18:25
Sveikos,
man tai numeris vienas veidui yra Argano aliejus, tiek makijažo valiklis, tiek vietoj kremo. prausimui turiu Madaros putas, tiek makijažą valo, tiek odą. kam patinka aliejai būtinau siūlau pamėgint arganą.
erlrdos rožių vanduo iki šiol stovi panaudotas tik dukart, o madaros tonikas taip pat. netiko man.
gyvenu ne Vilniuj, tad neturiu galimybės išbandyt KN prekių, kol kas jie nesiunčia į kitus miestus, bet aliejų mišinį normaliai odai visvien kaip nors įsigysiu kaip ir Bema šampūną bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau as ir mastau, gal as kazka darau ne taip, nes ziuriu, kad jus veida su kokiais nors prausikliais prausiat g.gif , o as tik makiaza nuvalau akiu ir viso veido vakare, nuplaunu po to vandeniu ir krema uzsitepu, o ryte nuprausiu veida tik su vandeniu ir vel gi kremu uzsitepu unsure.gif Gal cia nuo odos tipo priklauso tas prausimas? nes pvz. mano oda i sausuma g.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 31, 12:56)
Ir aš tokią turiu biggrin.gif
Wiwa, ir tau minėta knygutė nepakenktų mirksiukas.gif

aha, man tikrai nepakenktu lotuliukas.gif Neuzdavineciau kvailu klausimu biggrin.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 01, 10:10)
ir gal galit patirtim pasidalint kuo akiu makiaza valot? isbandziau Madaros muiliuka, tai ilgai trint reikia, kol nuvalau, Hauschkos pienelis kazin kodel akis grauzia sad.gif mano akys gal labai jautrios, bet vis neatrandu tinkamos priemones...

as valau Urtekram'o vaikisku kuno losjonu su medetkom lotuliukas.gif , man perkant si losjona vaikam, pardaveja uzsimine, kad galima akiu makijaza su juo kuo puikiausiai nusivalyt, ka ir darau nuo pat pirmos pirkinio dienos, nes nuvalo labai gerai ir trint nereik ir akiu ne kiek negrauzia thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 16:31)
dar labai man patiko sezamu aliejus plaukams (pirkau Anira firmos)  thumbup.gif  pirma kart naudojau ir likau suzaveta  biggrin.gif  dejau pakaitinta vandens vonelej, laikiau gal tiks pusvalandi ir efektas superinis  smile.gif

nu kazkaip vis nesurizikuoju as kokiu nors aliejumi plaukus istept, man atrodo paskui neisplausiu as jo, bus susiriebalave, sulipe ir eisiu i darba, kaip ragana biggrin.gif
O ka, galima bet kokiu nerafinuotu aliejum plaukus istept ir bus gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 03, 13:05)
nu kazkaip vis nesurizikuoju as kokiu nors aliejumi plaukus istept, man atrodo paskui neisplausiu as jo, bus susiriebalave, sulipe ir eisiu i darba, kaip ragana  biggrin.gif
O ka, galima bet kokiu nerafinuotu aliejum plaukus istept ir bus gerai?  biggrin.gif

Tikrai išsiplausit, kelis kartus dar galima plauti. Geriausia palaikyti per naktį, tada aliejus gerai įsigeria į plaukus ir jį lengviau išplauti mirksiukas.gif O iš nerafinuotų aliejų tiks bet koks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 03, 13:12)
Tikrai išsiplausit, kelis kartus dar galima plauti. Geriausia palaikyti per naktį, tada aliejus gerai įsigeria į plaukus ir jį lengviau išplauti mirksiukas.gif  O  iš nerafinuotų aliejų tiks bet koks  4u.gif

aciu, gal vis tik prisiruosiu isbandyt toki reikala kada smile.gif

Beje, as vakar vel siaubiau biobutique, nu kazkaip man ten patogiau nusigauti, masina visada randi kur pastatyti, o viena karta buvau holos uzupy, tai sunkokai su masina ir i KN dar nenusigaunu niekaip, tai biobutique'e nusipirkau Logona sampuna su bambukais, prie savo turimo kondicionieriaus, sante dezika, Logona dusui geli ir is maisto prekiu - sausa darzoviu sultini, nes negaliu ziuret kaip mama i sriubas ir kt. beria ta Vegeta schmoll.gif , tai nuvesiu jai ir dar Juozazoliu pirkau, arbata prikity, nes paskaiciau, kad lengvina atsikosejima, gerina virskinima, apetita kelia, tai vaikam mano pats tas bus biggrin.gif Tai tiek...
Papildyta:
Ai, ir vel buvau tokia nagla, kad isprasiau meginuku, tai dave Sante vyru geli dusui ir plaukam, po skutimosi ri man Logonos dienini ri naktini krema biggrin.gif
Pardavejos man tik ten keistos, praeita karta viena labai viena priemone gyre ir akcentavo, o vakar kita buvo, tai kaip tik kita gyre,o ana tipo nelabai, kazkaip truksta man ten patikimos info is ju smile.gif
Atsakyti