Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mergaites, sveikinu visas JUS su Naujaisiais Metais 4u.gif , linkiu ir toliau buti grazioms ir naturalioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau susidariau nuomone apie Sante sampuna su apelsinais ir Sante Briliant Care plauku balzama..
sampunas patinka thumbup.gif o balzamas ne schmoll.gif nesakau, kad tragiskas balzamas, seip geras, bet nepatinka kokie mano plaukai po jo buna.. man juos apsunkina ir atrodo truputi kad neplauti plaukai doh.gif nors as visai nedaug dedu jo.. o is pradziu maniau, kad cia Sante sampunas man tokius pokstus krecia.. siandien nedejau isvis balzamo tai plaukai nuostabus thumbup.gif dar labai patinka, kad isplauna alieju sampunas is plauku.. sampuna tikrai pirksiu ir vel (kai si pabaigsiu), nes ir kaina ir kiekis padorus biggrin.gif o balzamas tai mano nr1 yra Bema..

pagaliau baigiu eksperimentus ir ieskojimus visokiose priemonese (tiek plauku, tiek veido) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 01:23)
noreciau ir ko gero pradesiu nuo aliejaus kunui, nes turiu panasia problema kaip cia pas viena mergina, berods baggio unsure.gif  Po skutimo oda turbut sudirgsta ir paskui labai ilgai reik atstatinet,m nes ji tarsi "issitampo" unsure.gif

Papasakok kai issirinksi ax.gif As vis svarstau koki misinuka susimaisyt, nes KN isgirtojo kokosu svaiginancio aromato aliejaus ner, tik kazkoks prastesnis pigesnis bekvapis kokosinis-fee verysad.gif
Atsakyti
dar labai man patiko sezamu aliejus plaukams (pirkau Anira firmos) thumbup.gif pirma kart naudojau ir likau suzaveta biggrin.gif dejau pakaitinta vandens vonelej, laikiau gal tiks pusvalandi ir efektas superinis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 17:27)
Papasakok kai issirinksi ax.gif  As vis svarstau koki misinuka susimaisyt, nes KN isgirtojo kokosu svaiginancio aromato aliejaus ner, tik kazkoks prastesnis pigesnis bekvapis kokosinis-fee  verysad.gif

ka? ir vel nebera KN kokoso aliejaus?! blink.gif gruodzio pradzioj pirkau, tai taip greit ispirko?
Atsakyti
mergaites, o koki kremuka patartumet vyrams? MB odele eme sauset ir pleiskanot, skruostu ir nosies ypac (del sildymo sezono turbut...). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 02, 17:41)
mergaites, o koki kremuka patartumet vyrams? MB odele eme sauset ir pleiskanot, skruostu ir nosies ypac (del sildymo sezono turbut...).  unsure.gif

as tai kokosu alieju rekomenduoju thumbup.gif bet cia ne kremas, tai gal nepatiks biggrin.gif
man savaite uzteko pabut kitoj saly ir taip veidas nusausejo (ir nuo oro, ir nuo vandens), savos kosmetikos neturejau (per ziopluma pamirsau namie), tai pasiskolintas sintetinis kremas "tipo drekinantis" visai nepadejo, tai net ir nebenaudojau paskui.. o grizus namo kokosu aliejum veida gaivinau, tai dabar i zmogu panasi biggrin.gif vel oda atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 sausio 2009 - 16:46
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 17:31)
ka? ir vel nebera KN kokoso aliejaus?!  blink.gif  gruodzio pradzioj pirkau, tai taip greit ispirko?

Sake per tris dienas ispirko, o dabar kazkokiu pigesniu analogu prekiauja, bet gerasis pakeliui ax.gif Brukstelkit, jei kas suzinos kada atvyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 18:15)
Sake per tris dienas ispirko, o dabar kazkokiu pigesniu analogu prekiauja, bet gerasis pakeliui  ax.gif Brukstelkit, jei kas suzinos kada atvyks 4u.gif

na cia tai geras lotuliukas.gif tuoj reiks uzsipirkinet didesniais kiekiais biggrin.gif nes viska taip isperka greit..
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 17:27)
Papasakok kai issirinksi ax.gif  As vis svarstau koki misinuka susimaisyt, nes KN isgirtojo kokosu svaiginancio aromato aliejaus ner, tik kazkoks prastesnis pigesnis bekvapis kokosinis-fee  verysad.gif

aha, tik as kol prisiruosiu blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 17:46)
as tai kokosu alieju rekomenduoju  thumbup.gif  bet cia ne kremas, tai gal nepatiks  biggrin.gif
man savaite uzteko pabut kitoj saly ir taip veidas nusausejo (ir nuo oro, ir nuo vandens), savos kosmetikos neturejau (per ziopluma pamirsau namie), tai pasiskolintas sintetinis kremas "tipo drekinantis" visai nepadejo, tai net ir nebenaudojau paskui.. o grizus namo kokosu aliejum veida gaivinau, tai dabar i zmogu panasi  biggrin.gif  vel oda atsigavo  thumbup.gif

Na prigyret jus ta kokosu alieju, kad ir as uzsimaniau... blush2.gif

Persiprasau uz klausima, bet kur randasi tie KN? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 18:47)
aha, tik as kol prisiruosiu  blush2.gif
Na prigyret jus ta kokosu alieju, kad ir as uzsimaniau...  blush2.gif 

Persiprasau uz klausima, bet kur randasi tie KN?  blush2.gif  blush2.gif

KN yra Ciurlionio g.4 Vilniuje

na bet pasirodo siuo metu ner kokosu aliejaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 01:23)
aha po to visa veida prausiu su prausikliu ar muilu.. aliejus tai tik Kvapu namuose perku  smile.gif

o butina nuplauti? jei nuvalyciau tuo aliejumi ir paskui tik vandenuku nuskalauciau? unsure.gif
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 18:50)
KN yra Ciurlionio g.4 Vilniuje

na bet pasirodo siuo metu ner kokosu aliejaus  doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Na va, prikalbinau mamą ismeginti kazka bent truputi naturalesnio, kaip tik droge buvo nuolaidos tai prisipirko Altteros priemoniu nemazai... Žiūrėsim kaip patiks. Pati tik prausikli nusipirkau, nes turiu Florame tai visai nenuplauna kosmetikos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 02 sausio 2009 - 17:56