Mergaites, sveikinu visas JUS su Naujaisiais Metais , linkiu ir toliau buti grazioms ir naturalioms
na pagaliau susidariau nuomone apie Sante sampuna su apelsinais ir Sante Briliant Care plauku balzama..
sampunas patinka o balzamas ne nesakau, kad tragiskas balzamas, seip geras, bet nepatinka kokie mano plaukai po jo buna.. man juos apsunkina ir atrodo truputi kad neplauti plaukai nors as visai nedaug dedu jo.. o is pradziu maniau, kad cia Sante sampunas man tokius pokstus krecia.. siandien nedejau isvis balzamo tai plaukai nuostabus dar labai patinka, kad isplauna alieju sampunas is plauku.. sampuna tikrai pirksiu ir vel (kai si pabaigsiu), nes ir kaina ir kiekis padorus o balzamas tai mano nr1 yra Bema..
pagaliau baigiu eksperimentus ir ieskojimus visokiose priemonese (tiek plauku, tiek veido)
sampunas patinka o balzamas ne nesakau, kad tragiskas balzamas, seip geras, bet nepatinka kokie mano plaukai po jo buna.. man juos apsunkina ir atrodo truputi kad neplauti plaukai nors as visai nedaug dedu jo.. o is pradziu maniau, kad cia Sante sampunas man tokius pokstus krecia.. siandien nedejau isvis balzamo tai plaukai nuostabus dar labai patinka, kad isplauna alieju sampunas is plauku.. sampuna tikrai pirksiu ir vel (kai si pabaigsiu), nes ir kaina ir kiekis padorus o balzamas tai mano nr1 yra Bema..
pagaliau baigiu eksperimentus ir ieskojimus visokiose priemonese (tiek plauku, tiek veido)
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 01:23)
noreciau ir ko gero pradesiu nuo aliejaus kunui, nes turiu panasia problema kaip cia pas viena mergina, berods baggio Po skutimo oda turbut sudirgsta ir paskui labai ilgai reik atstatinet,m nes ji tarsi "issitampo"
Papasakok kai issirinksi As vis svarstau koki misinuka susimaisyt, nes KN isgirtojo kokosu svaiginancio aromato aliejaus ner, tik kazkoks prastesnis pigesnis bekvapis kokosinis-fee
dar labai man patiko sezamu aliejus plaukams (pirkau Anira firmos) pirma kart naudojau ir likau suzaveta dejau pakaitinta vandens vonelej, laikiau gal tiks pusvalandi ir efektas superinis
Papildyta:
ka? ir vel nebera KN kokoso aliejaus?! gruodzio pradzioj pirkau, tai taip greit ispirko?
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 17:27)
Papasakok kai issirinksi As vis svarstau koki misinuka susimaisyt, nes KN isgirtojo kokosu svaiginancio aromato aliejaus ner, tik kazkoks prastesnis pigesnis bekvapis kokosinis-fee
ka? ir vel nebera KN kokoso aliejaus?! gruodzio pradzioj pirkau, tai taip greit ispirko?
mergaites, o koki kremuka patartumet vyrams? MB odele eme sauset ir pleiskanot, skruostu ir nosies ypac (del sildymo sezono turbut...).
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 02, 17:41)
mergaites, o koki kremuka patartumet vyrams? MB odele eme sauset ir pleiskanot, skruostu ir nosies ypac (del sildymo sezono turbut...).
as tai kokosu alieju rekomenduoju bet cia ne kremas, tai gal nepatiks
man savaite uzteko pabut kitoj saly ir taip veidas nusausejo (ir nuo oro, ir nuo vandens), savos kosmetikos neturejau (per ziopluma pamirsau namie), tai pasiskolintas sintetinis kremas "tipo drekinantis" visai nepadejo, tai net ir nebenaudojau paskui.. o grizus namo kokosu aliejum veida gaivinau, tai dabar i zmogu panasi vel oda atsigavo
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 17:31)
Sake per tris dienas ispirko, o dabar kazkokiu pigesniu analogu prekiauja, bet gerasis pakeliui Brukstelkit, jei kas suzinos kada atvyks
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 18:15)
Sake per tris dienas ispirko, o dabar kazkokiu pigesniu analogu prekiauja, bet gerasis pakeliui Brukstelkit, jei kas suzinos kada atvyks
na cia tai geras tuoj reiks uzsipirkinet didesniais kiekiais nes viska taip isperka greit..
QUOTE(baggio @ 2009 01 02, 17:27)
aha, tik as kol prisiruosiu
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 17:46)
as tai kokosu alieju rekomenduoju bet cia ne kremas, tai gal nepatiks
man savaite uzteko pabut kitoj saly ir taip veidas nusausejo (ir nuo oro, ir nuo vandens), savos kosmetikos neturejau (per ziopluma pamirsau namie), tai pasiskolintas sintetinis kremas "tipo drekinantis" visai nepadejo, tai net ir nebenaudojau paskui.. o grizus namo kokosu aliejum veida gaivinau, tai dabar i zmogu panasi vel oda atsigavo
Na prigyret jus ta kokosu alieju, kad ir as uzsimaniau...
Persiprasau uz klausima, bet kur randasi tie KN?
QUOTE(begike @ 2009 01 02, 18:47)
aha, tik as kol prisiruosiu
KN yra Ciurlionio g.4 Vilniuje
na bet pasirodo siuo metu ner kokosu aliejaus
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 01:23)
aha po to visa veida prausiu su prausikliu ar muilu.. aliejus tai tik Kvapu namuose perku
o butina nuplauti? jei nuvalyciau tuo aliejumi ir paskui tik vandenuku nuskalauciau?
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 18:50)