Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 12:35)
uz 16 Lt nedidele kvadratine - kyseninio formato sakyciau bet kietu virseliu smile.gif melynu tokiu

ir tikrai vadinasi "zaliems"? g.gif negirdejau ir as apie tokia. kas mazdaug bent turiny pateikta?
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 13:35)
uz 16 Lt nedidele kvadratine - kyseninio formato sakyciau bet kietu virseliu smile.gif melynu tokiu

si?
user posted image

jei si, tai tada turiu... galvojau gal kokia nors dar nauja yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 11:43)
vakar buvo ekskursiju diena biggrin.gif buvau Hales turguj Aliejuose ir KN

Nupirkau Aliejuose graikiniu riesutu aliejaus ir kvieciu gemalu aliejaus, kainos kazkaip neiprastai mazos g.gif

Pauosciau sokoladine linija kuria planuoja po naujuju gaminti - vienas variantas albiau patiko nei kitas. Na, vienzo prisiuosciau ir labai esu patenkinta, dabar bent galesiu kazkiek orientuotis. ax.gif

o kur ta Hale? biggrin.gif

Gal eisit kuri i ta sokoladines linijos gamyba i KN vasario 3 d., ziuriu dar vietu yra? ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 31, 12:20)
na specialiu kursu tai tikrai nera.. mes tiesiog ziurim jau turimus receptus (jau buvo ne viena karta rasyti ivairus receptai) ir mazdaug pakaitaliojam ingridientus ir gaunasi kazkas naujo  smile.gif 

aaa, na reik kazkaip susirast, gaila, kad nera kazkur vienoj vietoj sudeta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 14:35)

Ir aš tokią turiu biggrin.gif
Wiwa, ir tau minėta knygutė nepakenktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 13:35)

QUOTE(Palomina @ 2008 12 31, 13:45)
si?
user posted image

jei si, tai tada turiu... galvojau gal kokia nors dar nauja yra  rolleyes.gif

Sita ir as gavau dovanu drinks_cheers.gif Labai labai man padejo suprasti, kas prie ko biggrin.gif

Oj, dar atsiminiau, brolis iteikdamas paklause butent apie sia knyga: "ar tu tiki tokias dalykais??" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 31 gruodžio 2008 - 13:07
taip, tokia melyna smile.gif
Atsakyti
mergaites, labai geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet kiek skaitau, vis neissifruoju kas tas NK? blush2.gif ziuriu visokiu ten gerybiu esama... gal kuri pavertejausit? wink.gif
ir gal galit patirtim pasidalint kuo akiu makiaza valot? isbandziau Madaros muiliuka, tai ilgai trint reikia, kol nuvalau, Hauschkos pienelis kazin kodel akis grauzia sad.gif mano akys gal labai jautrios, bet vis neatrandu tinkamos priemones...
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS SVEIKINU VISAS yahoo.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 01, 11:10)
mergaites, labai geda  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  bet kiek skaitau, vis neissifruoju kas tas NK?  blush2.gif ziuriu visokiu ten gerybiu esama... gal kuri pavertejausit? wink.gif
ir gal galit patirtim pasidalint kuo akiu makiaza valot? isbandziau Madaros muiliuka, tai ilgai trint reikia, kol nuvalau, Hauschkos pienelis kazin kodel akis grauzia sad.gif mano akys gal labai jautrios, bet vis neatrandu tinkamos priemones...

KN - tai kvapu namai (o NK tai nezinau kas biggrin.gif namu kvapai lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
akiu tusa galima nuvalyt ir su aliejum (pvz migdolu tinka neblogai), tik zinai, bent jau man su grynu aliejum sunkokai nusivalo, tai as darau taip - suspalinu vatos diskeli (bet kad nebutu ten jau labai daug prisigeres vandens), tada siek tiek aliejaus uzpilu, uzdedu ant akiu, truputi palaikau kad tusas suminkstetu ir tada lengvai nusivalo.. lygiai taip pat akis valau ir kai naudoju pieneli (man Weledos migdolinis labai labai patiko)..
o dabar tai isvis tik su muilu nuprausiu prausdama visa veida (naudoju Druide muila su ozkos pienu ir migdolais).. muilas superinis, jau tris menesius naudoju ir vis dar patinka.. ir labai taupiai naudojasi.. bet su muilu prausiantis tai vistiek reikia ziuret kad to muilo i akis nepatektu, nes grauzia doh.gif bet tusa tai gerai nuvalo..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 01, 13:32)
SU NAUJAISIAIS SVEIKINU VISAS  yahoo.gif
KN - tai kvapu namai (o NK tai nezinau kas  biggrin.gif  namu kvapai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  )
akiu tusa galima nuvalyt ir su aliejum (pvz migdolu tinka neblogai), tik zinai, bent jau man su grynu aliejum sunkokai nusivalo, tai as darau taip - suspalinu vatos diskeli (bet kad nebutu ten jau labai daug prisigeres vandens), tada siek tiek aliejaus uzpilu, uzdedu ant akiu, truputi palaikau kad tusas suminkstetu ir tada lengvai nusivalo.. lygiai taip pat akis valau ir kai naudoju pieneli (man Weledos migdolinis labai labai patiko)..
o dabar tai isvis tik su muilu nuprausiu prausdama visa veida (naudoju Druide muila su ozkos pienu ir migdolais).. muilas superinis, jau tris menesius naudoju ir vis dar patinka.. ir labai taupiai naudojasi.. bet su muilu prausiantis tai vistiek reikia ziuret kad to muilo i akis nepatektu, nes grauzia  doh.gif  bet tusa tai gerai nuvalo..

Aciu Palomina 4u.gif nu ir parasiau NK blush2.gif blink.gif
reiks ismegint gal alieju ax.gif arba muila ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Palomina, o kai nuvalai tusa tuo aliejumi, paskui perplauni vandeniu akis ar ne? Ir kur ta aliejuka perki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 02, 01:06)
Aciu Palomina  4u.gif  nu ir parasiau NK  blush2.gif  blink.gif
reiks ismegint gal alieju  ax.gif  arba muila  ax.gif  rolleyes.gif

ner uz ka smile.gif

QUOTE(begike @ 2009 01 02, 01:10)
Palomina, o kai nuvalai tusa tuo aliejumi, paskui perplauni vandeniu akis ar ne? Ir kur ta aliejuka perki?  blush2.gif

aha po to visa veida prausiu su prausikliu ar muilu.. aliejus tai tik Kvapu namuose perku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 sausio 2009 - 00:25
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 30, 10:47)
Mišriai savo odai aš naudoju KN aliejų mišinį brandžiai odai (jei ką man tik 25) tiesiog KN sakė, kad brandi oda dažniausiai yra mišri  ax.gif  Prieš tai turėjau DR. Hauschkos normalizuojantį aliejų - bet sesė su riebia oda "nukosėjo". Man jis labai patiko, beje sesei irgi - pirkosi antrą butelaitį. Perkant jį man sakė, kad jsi rekomenduojamas net sausą odą turinčioms - užtepti ant jų kasdieninio kremo.
Sesei dovanojau hauschkos CC bei aliejuką - ir pati žiauriai gundausi, bet, deja, yra svarbesnių pirkinių ir dalykų  doh.gif

keista, dazniausiai sako kad brandi oda buna sausa g.gif blink.gif

QUOTE(dzemute @ 2008 12 30, 17:49)
o nenoretum aliejuko vietoj kremo pabandyti? pvz is KN misriai odai, gal jis tiks labiausiai

noreciau ir ko gero pradesiu nuo aliejaus kunui, nes turiu panasia problema kaip cia pas viena mergina, berods baggio unsure.gif Po skutimo oda turbut sudirgsta ir paskui labai ilgai reik atstatinet,m nes ji tarsi "issitampo" unsure.gif
Atsakyti