Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 30, 13:14)
Siūlau pamėginti padėti ten kur šilta, pvz vonioje prie gyvatuko. Padedat iš vakaro, o ryte būna aptirpęs  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip darau. turiu toki stora radiatoriu, ant kurio patogiai galima susideti indelius smile.gif tai pasildau kiek ir issiplaku.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 21:40)
bandziau vilkdagiu krema  ax.gif  man netiko  verysad.gif
bet tas migdolinis sausai odytei skirtas?  unsure.gif  maniske misri, tai riebus man netinka  unsure.gif

ir sita bandziau  doh.gif irgi netiko  doh.gif 
As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika doh.gif  verysad.gif

o nenoretum aliejuko vietoj kremo pabandyti? pvz is KN misriai odai, gal jis tiks labiausiai
Papildyta:
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 29, 23:42)
Vienu žodžiu prisiskaičiau apie visokius konservantus, parabenus ir kt. "gėrius" ir jaučiu belieka slėptis po lapais, nes jau tiek visur rasta chemijos, kad žmogų gyvą suės. Gal geriau nieko nebenaudokim, būkim tokios, kokio esam ir bent jau bus ramu. Nes kainytės šių natūralybių tokios, švelniai pasakius, nemažos...

siaip patarciau pirkt alterra duso zele- 7 lt, l'angelika dantu pasta-6 lt ,natura siberica sampuna 400ml - 20 lt o cia tai tikrai mazos kainos ir nereikes sleptis po jokiais lapais, o kas liecia dekoratyvine kosmetika , tai kaikas net ir pigiau, pvz egipto zeme (chemija) kainuoja apie 110 lt, o dr.Hauschkos bronzantas presuotas apie 70 lt tai taip kad nevarykim Dievo i medi, labai norint galima su naturalia kosmetika issiversti drasiai pigiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 12:30)
Prasysiuos ir as pagalbos help.gif Mano labai sausos blauzdos, zinau, kad tinka sviesmedis, bet labai jau sunku su juo issitept kas ryta. Gal galite koki kita skystesnes substancijos aliejuka rekomenduot?                                              Tiesa, jei kas dare losjona su tamanais del kapiliaru, tai ir praverstu atsiliepimai, nes mano blauzdos pilnos to grozio blush2.gif  Buciau dekinga 4u.gif

as turiu pasidarius nuo kapiliaru is KN.. tik apie rezultatus negaliu nieko parasyt blush2.gif nes nereguliariai naudojau.. reiks vel issitraukt ir pasistengt normaliai panaudoti ir paziuret rezultatus

QUOTE(dzemute @ 2008 12 30, 17:49)
o nenoretum aliejuko vietoj kremo pabandyti? pvz is KN misriai odai, gal jis tiks labiausiai
Papildyta:

siaip patarciau pirkt alterra duso zele- 7 lt, l'angelika dantu pasta-6 lt ,natura siberica sampuna 400ml - 20 lt o cia tai tikrai mazos kainos ir nereikes sleptis po jokiais lapais, o kas liecia dekoratyvine kosmetika , tai kaikas net ir pigiau, pvz egipto zeme (chemija) kainuoja apie 110 lt, o dr.Hauschkos bronzantas presuotas apie 70 lt tai taip kad nevarykim Dievo i medi, labai norint galima su naturalia kosmetika issiversti drasiai pigiau  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 30, 19:44)
as turiu pasidarius nuo kapiliaru is KN.. tik apie rezultatus negaliu nieko parasyt  blush2.gif  nes nereguliariai naudojau.. reiks vel issitraukt ir pasistengt normaliai panaudoti ir paziuret rezultatus
drinks_cheers.gif

Gal galit receptuka brukstelt is KN mirksiukas.gif As dar is pradedanciuju naturalisciu, tai visai nusiimprovizuot nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 20:07)
Gal galit receptuka brukstelt is KN  mirksiukas.gif As dar is pradedanciuju naturalisciu, tai visai nusiimprovizuot nesinori ax.gif

ok nurasysiu...

8 ml tamanu aliejaus
5,5 ml nakvisu aliejaus
5 lasai labdano EA
10 lasu kipariso EA
20 lasu pelargoniju EA
5 lasai imbierines citrinzoles EA
5 lasai rozmarino EA

viska reikia tiesiog sumaisyti i tamsu buteliuka.. gaunasi ~15 ml.. kainuoja 39 lt KN
gali nuejus ten susimaisyt, is anksto uzsirasyt tokiam misinukui manau nebutina.. bent jau as tai iskart susimaisiau ten.. nes cia sildyt nieko nereikia, tai laiko daug neuzima visai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 30, 20:29)
ok nurasysiu...

8 ml tamanu aliejaus
5,5 ml nakvisu aliejaus
5 lasai labdano EA
10 lasu kipariso EA
20 lasu pelargoniju EA
5 lasai imbierines citrinzoles EA
5 lasai rozmarino EA

viska reikia tiesiog sumaisyti i tamsu buteliuka.. gaunasi ~15 ml.. kainuoja 39 lt KN
gali nuejus ten susimaisyt, is anksto uzsirasyt tokiam misinukui manau nebutina.. bent jau as tai iskart susimaisiau ten.. nes cia sildyt nieko nereikia, tai laiko daug neuzima visai..

Aciu 4u.gif Cia kaip suprantu veidui daugiau ane? O man reiktu kazka prisitaikyti blauzdom sausom su kapiliarais g.gif Kaip supratau is KN lankstinuko, tai tamanu kremuose turi but iki 20%. Tai reiktu imt 20%tamanu, 15%nakvisu, tik nesu tikra koki bazini alieju rinktis sausai kuno odai,o tada EA. Del eteriniu tai raso jog gerai saveikauja su kiparisais ir niaoulio-cia kraujotakos sistemos problemom. Niaouli jau turiu. Parekomenduokit prasau is savo patirties dar bazini aliejuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 22:37)
Aciu 4u.gif Cia kaip suprantu veidui daugiau ane? O man reiktu kazka prisitaikyti blauzdom sausom su kapiliarais g.gif Kaip supratau is KN lankstinuko, tai tamanu kremuose turi but iki 20%. Tai reiktu imt 20%tamanu, 15%nakvisu, tik nesu tikra koki bazini alieju rinktis sausai kuno odai,o tada EA. Del eteriniu tai raso jog gerai saveikauja su kiparisais ir niaoulio-cia kraujotakos sistemos problemom. Niaouli jau turiu. Parekomenduokit prasau is savo patirties dar bazini aliejuka ax.gif

na mano kuno odai tai kokosu arba monoi aliejai labai patiko... kokosas gal labiau.. iskart po silto duso ar vonios ant dar dregnos odos uztepu aliejaus, tai oda buna wub.gif
seip ziurint kokia oda, tai pagal tai ir pasirink alieju.. gali pvz simondsiju naudot, tai jis tinka visokiai odai

oi kaip visada neatidziai perskaitau kas parasyta buna doh.gif tai sausai odai tinka tokie baziniai aliejai - migdolu, kvieciu, avokadu, nakvisu (cia is aromaterapija nuo a iki z).. aisku tiks ir monoi ir kokosas.. taip pat ir makadamiju.. ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 30 gruodžio 2008 - 22:08
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 30, 11:28)
Reikia tik netingėti mirksiukas.gif  Bandyti,bandyti. Gaila, kad aš tinginukas ir mieliau gatavais produktais tepliojuosi, o gaminti tik į KN nueinu, ten jau viskas paduota būna - paprasta ir smagu biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 30, 14:21)
Aš Kalėdų proga irgi pirmą kartą viską dariau, na, bet pavyko, kaip sakė Palomina, reikia tik prisiruošti ir aišku iš ko daryti biggrin.gif

o tai kaip zinoti ka su kuo ir kokiom proporcijom maisyti? unsure.gif Kazkur raso tokius dalykus ar kursai kokie yra KN ar pan? Nu tundra as, paaiskinkit man biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zinot ar Logonos kokosu aliejus rafinuotas ar ne? Jo kvapas man visai kitoks nei is KN?

O dar klausimukas, o is kur gaunat biciu vasko lupu balzamui gaminti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 31 gruodžio 2008 - 10:16
vakar buvo ekskursiju diena biggrin.gif buvau Hales turguj Aliejuose ir KN

Nupirkau Aliejuose graikiniu riesutu aliejaus ir kvieciu gemalu aliejaus, kainos kazkaip neiprastai mazos g.gif

KN nupirkau knygute apie aromaterapija "Zaliems" ir kakavos abzoliuto. Dar viska isuosciau kas domino ir galiu apsakyti kad mano roziu hydrolatas yra tikras, bent kiek galiu palyginti is akies ir nosies biggrin.gif

Taip at keista buvo, kad graikiniu riesutu nerafinuotas saltos paudimo aliejus aliejuose kainuoja apie 6 Lt uz 100 ml, o KN uz 30 ml apie 30 Lt blink.gif kadangi pirkau aliejuose ir buvua KN galejau abu pauostyti, pasitepti - skirtumo nepastebejau blush2.gif kazkiek kvapas KN gal ne toks kartus, bet gal ten tiesiog labiau atrenka riesutus, gal net nulupa, o Aliejai gal ir su zievele spaudzia is to toks ir kartumas g.gif

Dabar reiketu listi aiskintis apie kitus aliejus, nes jauciu i Hale dar ateisiu biggrin.gif

Taip pat keista KN buvo kad ju kokosu ir Monoi sviestai indeliuose tokie... ne tik kad kieti labai bet ir kaip kose - o mano turimi kieti bet tokie labiau skaidrus, lengvesni... gal del to kad pas mus namie silciau unsure.gif
Ne sis kvapo ir mano ir ju turimi lyg ir nerafinuoti, naturalus, o as pirkau EBAY... SHEA sviesta irgi is EBAY pirkau, tai niekuo nenusileidzia KN o kainavo gal per puse pigiau... smile.gif

Pauosciau sokoladine linija kuria planuoja po naujuju gaminti - vienas variantas albiau patiko nei kitas. Na, vienzo prisiuosciau ir labai esu patenkinta, dabar bent galesiu kazkiek orientuotis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 31, 08:28)
o tai kaip zinoti ka su kuo ir kokiom proporcijom maisyti?  unsure.gif Kazkur raso tokius dalykus ar kursai kokie yra KN ar pan? Nu tundra as, paaiskinkit man  biggrin.gif

na specialiu kursu tai tikrai nera.. mes tiesiog ziurim jau turimus receptus (jau buvo ne viena karta rasyti ivairus receptai) ir mazdaug pakaitaliojam ingridientus ir gaunasi kazkas naujo smile.gif

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 31, 11:15)
O dar klausimukas, o is kur gaunat biciu vasko lupu balzamui gaminti?

KN tikrai yra biciu vasko 100 g - 9 lt

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 31, 12:43)
vakar buvo ekskursiju diena biggrin.gif buvau Hales turguj Aliejuose ir KN

Nupirkau Aliejuose graikiniu riesutu aliejaus ir kvieciu gemalu aliejaus, kainos kazkaip neiprastai mazos g.gif

KN nupirkau knygute apie aromaterapija "Zaliems" ir kakavos abzoliuto. Dar viska isuosciau kas domino ir galiu apsakyti kad mano roziu hydrolatas yra tikras, bent kiek galiu palyginti is akies ir nosies biggrin.gif

Taip at keista buvo, kad graikiniu riesutu nerafinuotas saltos paudimo aliejus aliejuose kainuoja apie 6 Lt uz 100 ml, o KN uz 30 ml apie 30 Lt blink.gif kadangi pirkau aliejuose ir buvua KN galejau abu pauostyti, pasitepti - skirtumo nepastebejau blush2.gif kazkiek kvapas KN gal ne toks kartus, bet gal ten tiesiog labiau atrenka riesutus, gal net nulupa, o Aliejai gal ir su zievele spaudzia is to toks ir kartumas g.gif

Dabar reiketu listi aiskintis apie kitus aliejus, nes jauciu i Hale dar ateisiu biggrin.gif

Taip pat keista KN buvo kad ju kokosu ir Monoi sviestai indeliuose tokie... ne tik kad kieti labai bet ir kaip kose - o mano turimi kieti bet tokie labiau skaidrus, lengvesni... gal del to kad pas mus namie silciau unsure.gif
Ne sis kvapo ir mano ir ju turimi lyg ir nerafinuoti, naturalus, o as pirkau EBAY... SHEA sviesta irgi is EBAY pirkau, tai niekuo nenusileidzia KN o kainavo gal per puse pigiau... smile.gif

Pauosciau sokoladine linija kuria planuoja po naujuju gaminti - vienas variantas albiau patiko nei kitas. Na, vienzo prisiuosciau ir labai esu patenkinta, dabar bent galesiu kazkiek orientuotis. ax.gif

o knygute tai cia kazkokia nauja? ar cia ta "Aromaterapijos paslaptys"? jei nauja, tai kokia kaina ir visa kita info? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 31, 13:20)
o knygute tai cia kazkokia nauja? ar cia ta "Aromaterapijos paslaptys"? jei nauja, tai kokia kaina ir visa kita info? biggrin.gif

uz 16 Lt nedidele kvadratine - kyseninio formato sakyciau bet kietu virseliu smile.gif melynu tokiu
Atsakyti