vakar buvo ekskursiju diena
buvau Hales turguj Aliejuose ir KN
Nupirkau Aliejuose graikiniu riesutu aliejaus ir kvieciu gemalu aliejaus, kainos kazkaip neiprastai mazos
KN nupirkau knygute apie aromaterapija "Zaliems" ir kakavos abzoliuto. Dar viska isuosciau kas domino ir galiu apsakyti kad mano roziu hydrolatas yra tikras, bent kiek galiu palyginti is akies ir nosies
Taip at keista buvo, kad graikiniu riesutu nerafinuotas saltos paudimo aliejus aliejuose kainuoja apie 6 Lt uz 100 ml, o KN uz 30 ml apie 30 Lt
kadangi pirkau aliejuose ir buvua KN galejau abu pauostyti, pasitepti - skirtumo nepastebejau
kazkiek kvapas KN gal ne toks kartus, bet gal ten tiesiog labiau atrenka riesutus, gal net nulupa, o Aliejai gal ir su zievele spaudzia is to toks ir kartumas
Dabar reiketu listi aiskintis apie kitus aliejus, nes jauciu i Hale dar ateisiu
Taip pat keista KN buvo kad ju kokosu ir Monoi sviestai indeliuose tokie... ne tik kad kieti labai bet ir kaip kose - o mano turimi kieti bet tokie labiau skaidrus, lengvesni... gal del to kad pas mus namie silciau
Ne sis kvapo ir mano ir ju turimi lyg ir nerafinuoti, naturalus, o as pirkau EBAY... SHEA sviesta irgi is EBAY pirkau, tai niekuo nenusileidzia KN o kainavo gal per puse pigiau...
Pauosciau sokoladine linija kuria planuoja po naujuju gaminti - vienas variantas albiau patiko nei kitas. Na, vienzo prisiuosciau ir labai esu patenkinta, dabar bent galesiu kazkiek orientuotis.
laiminga ... Kai iš moters atima sparnus, jai tenka skraidyti ant šluotos...