QUOTE(begike @ 2008 12 29, 22:40)
As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika
Tu labai nenusimink
Reikia tik bandyti ir tikrai rasi, kas tau tiktų
Aš pvz niekada negalėjau įsivaizduoti, jog veidą tik aliejais tepliosiuos ir kad jokių kremų nenorėsiu. Vasarą tepiau veidą aliejų mišiniu sausai odai iš KN, norėsiu šią vasarą išbandyti mišinį brandžiai odai (KN sakė, jog brandžiai odai mišinys - tai mišriai odai mišinys), odabar kokosų aliejumi tepuosi ir atsidžiaugti negaliu, ir ne aš viena
QUOTE(Palomina @ 2008 12 30, 00:46)
o kainos, tai ivairios yra.. yra ir brangiu ir normaliom kainom.. o galima vietoj kremo aliejuka koki nors naudot.. naudojasi labai taupiai...
tikrai norint tai galima pereit ir prie naturalios k.
Aha, aliejukai labai taupiai naudojasi
Galima pirkti mažesnę pakuotę, išbandyti, o tada jau ir didesnę ilgesniaim laikui nusipirkti, jei patiks. Žodžiu, turint noro, natūralią kosmetiką galima prisijaukinti ir neturint labai daug pinigų. Paprasčiausiai anksčiau kremai pas mane mėtydavosi, na, norėjau vieno kito, o dabar naudoju tik kokosų aliejų , dar sviestmedį turiu, monoi, ir... nieko daugiau nenoriu
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 30, 10:00)
bet tai nu pavydas man skaitant
Kaip ismokti paciai pasigaminti tokius dalykus?
Reikia tik netingėti
Bandyti,bandyti. Gaila, kad aš tinginukas ir mieliau gatavais produktais tepliojuosi, o gaminti tik į KN nueinu, ten jau viskas paduota būna - paprasta ir smagu