Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 23:43)
Pasinaudojau me_gustas_tu  4u.gif  receptu su aguonomis. Cukrus, aguonos, avokadų ir alyvuogių aliejai, jazminų ea, vitaminas e.

O kaip fainai, bandysiu ir as rolleyes.gif , nes dabar naudoju kavos tircius su kokiu aliejum, tai labai norejosi pakeisti kazka.
Papildyta:
Gal galit kas pasakyti kuom skiriasi KN Kokosu aliejus ir kokosu aliejus is Sveiki produktai http://www.sveikipro...d...31&id=18030
Ir kokia jo kaina? Man keista, kad jis buteliuke, kaip ji is ten iskrapstyti g.gif , kaip cia parasyta pasildyti, bet juk negerai nerafinuota sildyti, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 21:40)
bet tas migdolinis sausai odytei skirtas?  unsure.gif  maniske misri, tai riebus man netinka  unsure.gif

Mišriai savo odai aš naudoju KN aliejų mišinį brandžiai odai (jei ką man tik 25) tiesiog KN sakė, kad brandi oda dažniausiai yra mišri ax.gif Prieš tai turėjau DR. Hauschkos normalizuojantį aliejų - bet sesė su riebia oda "nukosėjo". Man jis labai patiko, beje sesei irgi - pirkosi antrą butelaitį. Perkant jį man sakė, kad jsi rekomenduojamas net sausą odą turinčioms - užtepti ant jų kasdieninio kremo.

QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 30, 01:27)
man atradimas buvo Dr.Hauscha Cleaning Cream ir normalizuojantis aliejukas...iki siol rytais is iprocio ieskau spuogu ...ir nerandu biggrin.gif

Sesei dovanojau hauschkos CC bei aliejuką - ir pati žiauriai gundausi, bet, deja, yra svarbesnių pirkinių ir dalykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 30, 09:00)
bet tai nu pavydas man skaitant  blush2.gif  Kaip ismokti paciai pasigaminti tokius dalykus?  biggrin.gif

pradek bandyt pvz nuo lupu balzamu ar emulsiniu kremu.. tikrai pavyks smile.gif receptu jau anksciau buvom prirase mirksiukas.gif is tikruju nieko sudetingo nera, tik prisiruosti reikia..
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 22:40)
As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika doh.gif  verysad.gif

Tu labai nenusimink 4u.gif Reikia tik bandyti ir tikrai rasi, kas tau tiktų mirksiukas.gif Aš pvz niekada negalėjau įsivaizduoti, jog veidą tik aliejais tepliosiuos ir kad jokių kremų nenorėsiu. Vasarą tepiau veidą aliejų mišiniu sausai odai iš KN, norėsiu šią vasarą išbandyti mišinį brandžiai odai (KN sakė, jog brandžiai odai mišinys - tai mišriai odai mišinys), odabar kokosų aliejumi tepuosi ir atsidžiaugti negaliu, ir ne aš viena mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 30, 00:46)
o kainos, tai ivairios yra.. yra ir brangiu ir normaliom kainom.. o galima vietoj kremo aliejuka koki nors naudot.. naudojasi labai taupiai...
tikrai norint tai galima pereit ir prie naturalios k.

Aha, aliejukai labai taupiai naudojasi biggrin.gif Galima pirkti mažesnę pakuotę, išbandyti, o tada jau ir didesnę ilgesniaim laikui nusipirkti, jei patiks. Žodžiu, turint noro, natūralią kosmetiką galima prisijaukinti ir neturint labai daug pinigų. Paprasčiausiai anksčiau kremai pas mane mėtydavosi, na, norėjau vieno kito, o dabar naudoju tik kokosų aliejų , dar sviestmedį turiu, monoi, ir... nieko daugiau nenoriu biggrin.gif

QUOTE(Wiwa @ 2008 12 30, 10:00)
bet tai nu pavydas man skaitant  blush2.gif  Kaip ismokti paciai pasigaminti tokius dalykus?  biggrin.gif

Reikia tik netingėti mirksiukas.gif Bandyti,bandyti. Gaila, kad aš tinginukas ir mieliau gatavais produktais tepliojuosi, o gaminti tik į KN nueinu, ten jau viskas paduota būna - paprasta ir smagu biggrin.gif
Atsakyti
Prasysiuos ir as pagalbos help.gif Mano labai sausos blauzdos, zinau, kad tinka sviesmedis, bet labai jau sunku su juo issitept kas ryta. Gal galite koki kita skystesnes substancijos aliejuka rekomenduot? Tiesa, jei kas dare losjona su tamanais del kapiliaru, tai ir praverstu atsiliepimai, nes mano blauzdos pilnos to grozio blush2.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 13:30)
Prasysiuos ir as pagalbos help.gif Mano labai sausos blauzdos, zinau, kad tinka sviesmedis, bet labai jau sunku su juo issitept kas ryta. Gal galite koki kita skystesnes substancijos aliejuka rekomenduot?                                              Tiesa, jei kas dare losjona su tamanais del kapiliaru, tai ir praverstu atsiliepimai, nes mano blauzdos pilnos to grozio blush2.gif  Buciau dekinga 4u.gif

As dariau toki misini: tamanai, nakvisos, sviestmedis ir kokosu. Dar gal reiktu kokio eterinio kad biskuti uzmustu astru tamanu kvapa, nes visa diena ji uodziu, biskuti jis mane erzina.
Atsakyti
http://www.brandpowe...ucts02_LClg.jpg
Uzmaciau eurokose ekologiskos kosmetikos, raso, kad SLS, paraben free, pure vegan ir t.t. bet as situose dalykuose dar nelabai gaudausi, nezinau, ar cia is tiesu geras produktas, ar tik isreklamuotas gerai. gal kuri galetu pakomentuoti sio sampuno sudeti? 4u.gif blush2.gif
Agua, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Levandula Angustifolia (Levender) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate(coconut and palm derived, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate (Vitamin A Palmitate), Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Glycerin, Panthenol (Provitamin B5), Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyquaternium 10, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cl 60730, Cl 42090.
Atsakyti
QUOTE(missME @ 2008 12 30, 14:21)
http://www.brandpowe...ucts02_LClg.jpg
Uzmaciau eurokose ekologiskos kosmetikos, raso, kad SLS, paraben free, pure vegan ir t.t. bet as situose dalykuose dar nelabai gaudausi, nezinau, ar cia is tiesu geras produktas, ar tik isreklamuotas gerai. gal kuri galetu pakomentuoti sio sampuno sudeti? 4u.gif  blush2.gif
Agua, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Levandula Angustifolia (Levender) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate(coconut and palm derived, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate (Vitamin A Palmitate), Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Glycerin, Panthenol (Provitamin B5), Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyquaternium 10, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cl 60730, Cl 42090.

jau isbandziau drekinanti sampunu tikrai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 11:30)
Prasysiuos ir as pagalbos help.gif Mano labai sausos blauzdos, zinau, kad tinka sviesmedis, bet labai jau sunku su juo issitept kas ryta. Gal galite koki kita skystesnes substancijos aliejuka rekomenduot?                                              Tiesa, jei kas dare losjona su tamanais del kapiliaru, tai ir praverstu atsiliepimai, nes mano blauzdos pilnos to grozio blush2.gif  Buciau dekinga 4u.gif

Siūlau pamėginti padėti ten kur šilta, pvz vonioje prie gyvatuko. Padedat iš vakaro, o ryte būna aptirpęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 30, 08:00)

Aš Kalėdų proga irgi pirmą kartą viską dariau, na, bet pavyko, kaip sakė Palomina, reikia tik prisiruošti ir aišku iš ko daryti biggrin.gif

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 30, 08:37)
Gal galit kas pasakyti kuom skiriasi KN Kokosu aliejus ir kokosu aliejus is Sveiki produktai

Sveikuose produktuose yra rafinuotas kokosų aliejus, bekvapis, o KN nerafinuotas, su nuostabiu kokosų kvapu wub.gif

QUOTE(baggio @ 2008 12 30, 11:30)
Prasysiuos ir as pagalbos help.gif Mano labai sausos blauzdos, zinau, kad tinka sviesmedis, bet labai jau sunku su juo issitept kas ryta. Gal galite koki kita skystesnes substancijos aliejuka rekomenduot?                                             

Galima sviestmedį sumaišyti su kokiu kitu skystu aliejumi, gerai išsukti ir įdėti į atskirą tamsų stiklinį indelį. Tada ta masė bus tokia kaip kremas mirksiukas.gif

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 30, 12:26)
As dariau toki misini: tamanai, nakvisos, sviestmedis ir kokosu. Dar gal reiktu kokio eterinio kad biskuti uzmustu astru tamanu kvapa, nes visa diena ji uodziu, biskuti jis mane erzina.

O čia šiaip kojoms tepti ar dar ir nuo kapiliarų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 30, 16:21)
Aš Kalėdų proga irgi pirmą kartą viską dariau, na, bet pavyko, kaip sakė Palomina, reikia tik prisiruošti ir aišku iš ko daryti biggrin.gif
Sveikuose produktuose yra rafinuotas kokosų aliejus, bekvapis, o KN nerafinuotas, su nuostabiu kokosų kvapu wub.gif
Galima sviestmedį sumaišyti su kokiu kitu skystu aliejumi, gerai išsukti ir įdėti į atskirą tamsų stiklinį indelį. Tada ta masė bus tokia kaip kremas mirksiukas.gif
O čia šiaip kojoms tepti ar dar ir nuo kapiliarų? 4u.gif

As tamanu pirkau, patare nuo striju. Bet jis kaip raso tinka: sutraukiantis poveikis – nepamainomas išsiplėtus veniniams ir arteriniams kapiliarams.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 30, 14:43)
As tamanu pirkau, patare nuo striju. Bet jis kaip raso tinka: sutraukiantis poveikis – nepamainomas išsiplėtus veniniams ir arteriniams kapiliarams.

Aš tamanų aliejų ilgokai naudojau, kol dukrytė neišpylė cool.gif , bet kapiliarams jokio poveikio nepastebėjau... schmoll.gif

Halės turguj savaitgaliais 1 moteris (firmos atstovė) prekiauna latviškais aliejais buteliukuose, prašiau, kad pasidomėtų,. ar nerafinuotais.Jų yra ir Aliejaus pard. Pasiėmiau aprašymus aliejų rus. k., tai nuo kraujagyslių Rastaropša aliejus siūlomas )nžn kaip lt vadinasi).jei bus nerafinuotas, tai gal išbandysiu.Kainos kažkas apie 25 Lt, jei gerai pamenu ax.gif

buvau Sveikuose produktuose, tai prisipirkau visko, tame tarpe ir šokoladinio muilo ekol.Ir visai nebrangus -7 Lt.Jų ten daug rūšių yra, kažkurios domėjotės muilais neseniai.

Chin chin, aš visai norėčiau šokol. šamp. išbandyt.Parašysiu į až, gal mainus suorganizuosim ax.gif
Atsakyti