Įkraunama...
Įkraunama...

Immunotrofina

Nežinau, tai sutapimas ar ne, bet mums padejo apsisaugoti. Pabaigem 2 buteliukus, padarėm pertrauką ~1mėn ir dabar duodu Sambucus sirupa.
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 10 20, 21:32)
imunotrofinas mums nepasiteisino

ir man doh.gif
Atsakyti
jau antrą buteliuką geriam, tai dar nesirgom, nors namiškiai gripais prasirgo, vaikas atsilaikė. Kadangi jis dabar negeria pieno, nevalgo vaisių , daržovių, mėsos, aš kitos išeities neturiu, sirupiukas musu issigelbejimas, vaikui vasara bus 3 metukai
Atsakyti
As buvau nupirkusi dukrai. Bet deja nuo immunotrofinos ja pradejo labai berti, nes ten didelis B grupes vitaminu kiekis. Kadangi buvo nemazai moketa, pagalvojau, kad isgersiu pati, bet mane irgi nuo sios sirupo pradejo stipriai berti blink.gif
Alergiskiems zmonems nerekomenduoju.
Atsakyti
nuo pirmad pagal grafika geriam ribomunili, ir gyd dar priedi sake gerti imunotrofina sirupa kaip manot ar abu ir girdyti? man kaskaip neramu del abieju vaistu vienu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 02 08, 17:16)
nuo pirmad pagal grafika geriam ribomunili,  ir  gyd dar priedi sake gerti imunotrofina sirupa  kaip manot ar abu ir girdyti? man kaskaip neramu del abieju  vaistu vienu metu  g.gif

abiejų tikrai nereikia,mes is pardziu menesiuką gerem imunotrofina,po menesio pradejau ribomunyli,nieko jei mums nepadėjo po 4 men gerimo susirgom didziausai angina,temperatura 40 laikesi keleta dienu.
Anot gydytojos šie abu preparatai nėra veiksmingi,tik reklamos įdėta nemažai.
Atsakyti
labutis
dukra gere prie metus ar pora dabar jau nezinau tiksliai bet kaip sirgo taip ir sirgo, siemet nieko tokio nebe daviau ir ligu apmazejo, todel manau cia gera tik reklama ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos, nemeskit pinigų į balą, šitas sirupas visiškai neveiksmingas doh.gif Sunaudojom 3 buteliukus, 150 lt. išleidau ir apsoliučiai JOKIO poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Jokio poveikio apskritai...gerem 4men. Kaip sirgo taip ir sirgo. Nerekomenduočiau niekam.
Atsakyti
jokio poveikio nebuvo, gereme 3 men., kaip sirgo taip ir sirgo...gydytoja liepe nebegerti ir nemesti pinigu i bala schmoll.gif sake nera tokiu vaistu vaiko imunitetui.
Atsakyti
Gerem ilga laika ir kaip sirgom taip sergam doh.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasidalinti patirtimi apie 4life maisto papildus, kurie atstato imunitetą. Naudoju pati, vaikams duodu ir vyrui.
Daktarės išgirdusios kad mano vaikai serga rečiau ir lengviau- kraipo galvą. Dabar ir pačios daktarės kalba apie juos mamoms, kurių vaikai nuolatiniai klientai :-).
Pasidairykite Facebooke: <https://www.facebook.com/profile.php?id=100005453986093>
Atsakyti