as savo dukrytei girdziau rudeni viena buteliuka,aisku sirgi negaliu sakyt,bet manau nereikia noret kad visai nesirgtu,mes siaip nesirge dar jokiom rimtom ligom tfu tfu tfu.....tik sloga,gerklyte,kosulys ir temperatura,bet nei jokie plauciu uzdegimai,nei laringitai,bronchitai ar dar kokios baisios ligos netureje,pradejom lankyt darzeli tai todel ir pradejau si sirupuka girdyt ir dabar pavasari dar viena buteliuka geriam.
QUOTE(Tangi @ 2010 01 31, 18:39)
pernai sūnui sugirdžiau ne vieną pakuotę, bet kaip prieš tai sirgo, taip ir toliau šiemet jau nebegėrėm
Pas mus tokia pati situacija
Mums gydytoja ir israse tai dbr geriam,matysim ar bus poveikis
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 21, 18:43)
Perskaiciau as to stebuklingo sirupo anotacija i nesupratau, kas ten tokio stebuklingo. Vitaminu dozes visai nedideles ir tai tik B grupes vitaminu ir jodas kas pasakys kuo jie skiriasi nuo kitu polivitaminu ?
Pacituosiu gydytojos zodzius "kadangi ten i sudeti ieina jodas, kuris stimuliuoja skydliauke, tai skirdami tikimes, kad vaikai bus aktyvesni ir TODEL maziau sirgs"
Apsalau isgirdus... zodziu ner jokiu cia stebuklu...
QUOTE(amelituke @ 2010 03 22, 16:13)
Pacituosiu gydytojos zodzius "kadangi ten i sudeti ieina jodas, kuris stimuliuoja skydliauke, tai skirdami tikimes, kad vaikai bus aktyvesni ir TODEL maziau sirgs"
Tai galima nusirkti polivitaminus+ jodo ir gausis tas pats Pagalvojus nepirkau siu vitaminu.
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 22, 18:15)
Tai galima nusirkti polivitaminus+ jodo ir gausis tas pats Pagalvojus nepirkau siu vitaminu.
Šio sirupo esmė ne vitaminai, o sudėtyje esantys betagliukanai, va būtent jie ir stiprina imunitetą. Kaip man aiškino vaistinėj - jie sudaro apsauginį barjerą, kad į ląsteles nepatektų virusai.
QUOTE(mama Danutė @ 2010 03 24, 09:37)
Šio sirupo esmė ne vitaminai, o sudėtyje esantys betagliukanai, va būtent jie ir stiprina imunitetą. Kaip man aiškino vaistinėj - jie sudaro apsauginį barjerą, kad į ląsteles nepatektų virusai.
Na cia logiskiau, bet jo doze yra toookia maza, kad nezinau ar labai pades
Mano dukryte 2,8 m irgi vis serga ir serga. Gėrėm Ribomunyl - poveikio jokio Na tik, kad piniginė palengvėjo Dabar gal bandysim Pneumo23 skiepą, nors geriausias imunostimuliatorius - darželio nelankymas Mūsų šeimos gydytoja į visus Ribomunylus, bronchomunalius ir pan. labai skeptiškai žiūri
Po plaučių uždegimo gydytoja irgi rekomendavo nusipirkt Imunotrofina. Nupirkau dukrelei. Perskaičiau sudėtį ir pasibaisėjau: natrio benzoatas, kalio sorbatas (koncervantai), ksantino guma, sojos (neaišku, gal net genetiškai modifikuotos) fosfolipidai..... tai čia tokiom medžiagom man stiprint vaikui imunitetą Taip ir stovi ant spintelės, nekyla ranka vaikui girdyt jo
QUOTE(Taide_vln @ 2010 04 09, 16:37)
Mano dukryte 2,8 m irgi vis serga ir serga. Gėrėm Ribomunyl - poveikio jokio Na tik, kad piniginė palengvėjo Dabar gal bandysim Pneumo23 skiepą, nors geriausias imunostimuliatorius - darželio nelankymas Mūsų šeimos gydytoja į visus Ribomunylus, bronchomunalius ir pan. labai skeptiškai žiūri
na siaip negalima imunotrofino lyginti su rybomuniliu ar bronchomunaliu. imunotrofinas yra vitaminai, mineralai dar ten kazkokia chemija biski antialerginiu, biski atsikosejima skatinanciu ir pan - tai kaip padedantis sveikti preparatas. o va Bronchomunalis ir rybomunilis yra geriama vakcina t,y, skiepai - bacilu daleles. mes juos kai pabandem tai i reanimacija papuolem, o va imunotrofinas maniskiui (adenoiditas) - visai veikia nors dar tik pirmas buteliukas, bet nosies gerkles uzgulima tikrai apmazina.
QUOTE(friculis @ 2010 04 29, 16:12)
o va imunotrofinas maniskiui (adenoiditas) - visai veikia nors dar tik pirmas buteliukas, bet nosies gerkles uzgulima tikrai apmazina.
gersim ir mes greitu laiku, nes turim bėdų su adenoidais, ir nors mūsų ASO tyrimas nėra blogas, bet adenoidai supeehipetrofiški, beveik nėra tarpelio tarp jų, kvėpavimas siaubingas, slogos baisios (nors tonzilės jau išpjautos)
lankomės pas LOR`istę, kuria pasitikiu, atlikta n tyrimų (kitas daktaras net nesiterliotų tiek) bet esmė vistike tokia- kad geriau dabar stiprinsim tonziles, bet nepjausim, nes visgi jos yra reikalingas organas ir jas išpjovus bėdos vistiek gali nesibaigti....
tiesa, mane šiek tiek nustebino čia rašomos dozės- mums liepė gerti mėnesį imunotrofiną ir yada 3 sav pertrauka ir tada galima vėl...o šiaip dar kaitaliojame su lymphomyesot šitas geras, mums padeda tvarkytis reikaliukus su tonzilėm