maniskis baigia pirma buteliuka kol kas efekto jokio ,gal sutapo kad pradejom darzeli lankyt bet sloga nesibaigia nuo rugsejo,ir jau antras ausu uzdegimas per 2 menesius ,kaip sake vienas senas imunologijos profesorius kad geriau isvis nesikist i imuniteta,bet kai tokia pasiula ir reklama tai...ir bandai viska
QUOTE(laimulka @ 2009 11 12, 16:16)
maniskis baigia pirma buteliuka kol kas efekto jokio ,gal sutapo kad pradejom darzeli lankyt bet sloga nesibaigia nuo rugsejo,ir jau antras ausu uzdegimas per 2 menesius ,kaip sake vienas senas imunologijos profesorius kad geriau isvis nesikist i imuniteta,bet kai tokia pasiula ir reklama tai...ir bandai viska
Cesnakas pats geriausias imunomoduliatorius Duonyte, sviestukas ir cesnakiukas Zinoma, nerekomenduojama kudykiams
O siaip as irgi girdejau, kad su imunitetu zaisti negalima, tiesiog ziureti kuo maitiniesi...
Sveikutes mamytes, mes baigem pirma Immunotrofina sirupo buteliuka, mano mergaite labai ji noriai gere, prasydavo, kad duociau dar antra sauksteli. I darzely mes dar neinam, tai nieko negaliu pasakyti apie ligas, augam namuose, bet kai dabar siaucia gripas aplinkui, tai pirksim antra buteliuka, norim buti sveikos ir stiprinti imuniteta
mes tik pradejom gerti immunotrofina
gal ir man koki patarima duosit? mano dukryte siemet daznai serga , padare kraujo tyrimus pamate kad liaukocitu pamazeje, o sergant ju turi dar buti daugiau, taigi sako uztat ir virusai kimba o organizmas nekovoja, taigi as paklausiau ka man daryt, tai liepe gert zuvu taukus ir viskas. ar jie pades man idomu , o gal reikia nors daugiau?
Zuvu taukai labai gerai gerti, tik maniskei nelabai patinka, kai mazesne buvo, gerem auksine zuvele, taip atrodo vadinos zuvu taukai
Maniskis pradejo lankyti darziuka siais metais, tai sirgo ir sirgo. Budavo 2-3 dienos darzelyje ir 2-3 savaites serga. Gydytoja parekomendavo imunotrofina. Jau pradejom antra buteliuka. Sunus neserga geras 2 savaites Reiskias tikrai sitas sirupelis padeda Svarbu nepamirsti kiek viena dienele vaistuku sugirdyti ir ant tuscio skrandzio. Tai as ryte kaip tik atsikeliam tai is kart ir duodu. Atrodo veikia
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 22, 12:10)
gal ir man koki patarima duosit? mano dukryte siemet daznai serga , padare kraujo tyrimus pamate kad liaukocitu pamazeje, o sergant ju turi dar buti daugiau, taigi sako uztat ir virusai kimba o organizmas nekovoja, taigi as paklausiau ka man daryt, tai liepe gert zuvu taukus ir viskas. ar jie pades man idomu , o gal reikia nors daugiau?
Jei yra virusas, leukocitų tikrai nepadidėja. Pas maniškį keturmetį ta pati bėdelė. P stipraus viruso sumažėjo leukocitų. Tai rodo, kad imunitetas silpnas ir jį reikia stiprinti. Prisiskaičiau aš čia visokių atsiliepimų ir nusprendžiau, kad imunitetą vaikiukui stiprinsiu natūraliai.
Pasisakysiu ir as auginu trynukes dukrytes, rudenio pradzioje pradejau duoti immunotrofina, na ir ka visa visa rudeni, puse ziemos pragyvenome, net neslogavome nezinau ar mergyciu imunitetas siaip stiprus, ar cia tu vaistuku poveikis toks geras, atejus gripo epidemijai mes su vyru po du kartus prasirgome stipriom slogom, kosuliais, o nei vienos dukrytes neuzkretem, as kazkodel isitikinus, kad immunotrofinas turejo gera poveiki , gereme tris menesius, padareme pora menesiu pertrauka ir dabar gydytoja patare vel pradeti naudoti, nes kita savaite pradesime eiti i darzeli, tai nupirkau, geriam ziuresiu koks bus poveikis lankant darzeli ir butinai pasidalinsiu patirtimi veliau, labai noreciau, kad sis vaistukas bent kazkiek apsaugotu mergyciu organizma nuo virusu lankant darzeli
dabar geria jau menesi,tad apie rezultatus turbut,siek tiek veliau..
pernai sūnui sugirdžiau ne vieną pakuotę, bet kaip prieš tai sirgo, taip ir toliau šiemet jau nebegėrėm
Sveikos mamytes,
Mes tai nuo pat ruden pradzios lig siol neislipam is slogu.... bet ne siaip, o pulingu ir su auksta temperatura, tai mums gydytoja irgi si sirupa rekomendavo.
Tai idomu atsiliepimai pries pradedant vartot, nes gi ne 20Lt vistik...
Mes tai nuo pat ruden pradzios lig siol neislipam is slogu.... bet ne siaip, o pulingu ir su auksta temperatura, tai mums gydytoja irgi si sirupa rekomendavo.
Tai idomu atsiliepimai pries pradedant vartot, nes gi ne 20Lt vistik...