Įkraunama...
Įkraunama...

Immunotrofina

QUOTE(Depresyja @ 2009 08 04, 20:18)
Blogi,kaina nemaža.bet jokio poveikio nejutom,nusivyliau visiškai schmoll.gif

nėra jau toks ir brangus.Pvz rybomunyl visas pilnas kursas kainuoja virš 200lt. o cia buteliukas apie45lt. be to paprasta naudoti. imunostimuliatoriai nesuveikia iškart.efektas juk nera kaip išgerus kokio vaisto nuo skausmo...
Pernai mes vartojom rybomunyl.pliusas tas kad nesirgo bronchitu nei karto..nors prieš tai ištisai bronchitai būdavo. Vargome su tonzilėm..tai imunotrofina info lapelyje parašyta kad butent turintiems bedu su tonzilėm ji vartoti patartina.pagyvensim pamatysim suveiks ar ne. Priedo vartojam dar kitokius homeopatinius lašiukus smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,mes jau vartojam 3buteliuka(men uztenka1).o pradejom,kai isoperavo birzelio pabaigoj adenoidus.po operacijos visko buvo,bet nesigailiu tais vaistukais.savaite paejes i darzely,ir suslogavo,bet greit ta slogyte sutvarkem.nes taip budavo tik sloga,iskart gerkle baisi ir temperatura auksta.gersim juos toliau ir lauksim geresnio rezultato,nes nereik is kart kad butu poveikis.kaip sake vaistinei mum,kad tokius vaistukus reiks gert puse metu,kad kazkas pasijaustu.tai ir ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
labukas mamytes,
bandysiu ir as nupirkti Immunotrofina sirupo smile.gif gal ir mums pades nes pas mano berniuka sloga iki zemes savaite darzeli 2sav nauose ir taip jau antri metai,nezinau ar pades tas sirupas bet gyditoja sako pabanykit,i kiek girdejau reiktu gert apie 6men g.gif na pabandysim ziuresim kaip mums seksis g.gif
Atsakyti
o gal kuri zino tiksliai kiek laiko ji reikia gerti. Mums gydytoja pasake 2men, bet cia turbut ,kad poveikis pasijaustu. O kiek ilgiausiai galima vartoti, ar reikia pertraukas daryti? Mano vaikas apie menesi geria,bet spejom sloga pasigauti.
Atsakyti
Man atrodo, kad čia individualiai tas laikas. Nes pernai mes tik mėnesį gėrėm, taip gydytoja sakė. Ir tikrai geriau buvo. Šiemet dabar pradėjau duoti, pasitariau, sakė pagerti tris mėnesius. Tai žiūrėsiu, turbūt tris ir gersim smile.gif
Atsakyti
mums nepadejo, kaip sirgo tai ir toliau sirgo, dabasr bandisim gert oscillococcinum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 09 29, 14:50)
mums nepadejo, kaip sirgo tai ir toliau sirgo, dabasr bandisim gert oscillococcinum smile.gif

Aha, šitie žirniukai irgi neblogai. Mes prieš pora metų visi juos gėrėm.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siemet ir as nusprendziau duoti ka nors stiprinancio imuniteta,nes pernai du sykius plauciu uzdegimu sirgom ir pastovei kosuliai kamuoja doh.gif Nupirkau vaistinej ribumunylio jau pirmas 10 isgereme.Ir taip pat nupirkau to imunotrofino, vaistinej sake, kad paskui profilaktiskai pagert kai baigsim bronhumunali. Gal kuri naudojat dar su kuom nors ji ar pvz.maisyt jo negalima g.gif O gal galima ji taip pat dabar duot tuose tarpuose tomis dienomis kai negeria bronchumunalio g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 10 04, 13:50)
Sveikutes 4u.gif
Siemet ir as nusprendziau duoti ka nors stiprinancio imuniteta,nes pernai du sykius plauciu uzdegimu sirgom ir pastovei kosuliai kamuoja doh.gif Nupirkau vaistinej ribumunylio jau pirmas 10 isgereme.Ir taip pat nupirkau to imunotrofino, vaistinej sake, kad paskui profilaktiskai pagert kai baigsim bronhumunali. Gal kuri naudojat dar su kuom nors ji ar pvz.maisyt jo negalima g.gif O gal galima ji taip pat dabar duot tuose tarpuose tomis dienomis kai negeria bronchumunalio g.gif

nu man daktare liepe rinktis arba imunotrofina arba bronhumunali g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutte @ 2009 10 05, 14:07)
nu man daktare liepe rinktis arba imunotrofina arba bronhumunali g.gif

pernai mes ir pradejom gert tai buvau patenkinta nes stipriu sirgimu neturejom, o gerem 2 menesius ir darem savaite pertrauka, o tai budavo biski sloga ir komplikacijos, o dabar kazkaip lengviauu persirgom bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,

Nu kaip idomiai g.gif o mansake po bronhumunalio gerti profilaktiskai,bet kazin ar tuo tarpu kai jo negeri po tu 10 dienu ar galima gerti imunotrofina.Na gal atsiras daugiau mamyciu tuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui jis tiko, poveikis tikrai neblogas. Jau baigiam antrą butelį, svarstau ar pirkti trečią, ar pakeisti kokiais žuvų taukais. Internete radau vieno farmacininko komentarą, kad čia ne vaistas, o papildas ir galima gerti kiek nori ???
Atsakyti
Idomu ar reikia daryti pertraukas geriant imunotrofina g.gif isgerem jau beveik 2 buteliukus
Atsakyti