Įkraunama...
Įkraunama...

Immunotrofina

QUOTE(ovimama @ 2009 01 20, 14:58)
O mums paskyre si vaistuka,ir niekur negauname,cia pas mus provincijoje sake nebeuzsako vaistines jau jo verysad.gif Mano sunus niekaip nebepasveiksta,gryzom is ligonines,vel atkrito,jau visas sausis sitaip cray.gif

kiek domejausi, tai sake su gavimu problemos, bet 2 vasario savaitej vaistines turetu vel juo prekiauti.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 01 19, 16:09)
Buvau eurovaistinej Pasilaiciu, tai nebuvo. Kur ji pirkti galima, ar Camelios vaistines turi?

Gintarineje vaistineje yra. Bent jau as ten abu butelius pirkau 4u.gif

Atsakyti
mes naudojom imunotrofina ir zuvu taukus vienu metu(taip gydytoja pasiule) Pries tai nespedavom gydyt persalimu ir virusu. Dabar antra menesi net slogos mazius nebepasigauna. smile.gif Kol gere sirupa buvo labai pasitaises apetitas. Dabar vel reikia vaika su saukstu gaudyt
Atsakyti
QUOTE(Vilmami @ 2009 01 20, 22:11)
Gintarineje vaistineje yra. Bent jau as ten abu butelius pirkau 4u.gif

as irgi tenais radau smile.gif
Atsakyti
maniske ir vitamino d gauna po laseli. O kas apie apetita, tai kaip kankinomes, taip ir kankinames. Jis jos apetitui jokios itakos nedaro verysad.gif
Atsakyti
Keista, kad vitaminas D nepadeda smile.gif Mums tai labai pagerino apetitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 25, 19:36)
Keista, kad vitaminas D nepadeda smile.gif Mums tai labai pagerino apetitą smile.gif

valgo tik su zaidimais, pasivaiksciojimais, ir t.t. Galvojau kad nuo to sirupo ir apetitas pakils bet ne doh.gif Na dziaugiuosi kad nors neserga thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kokie atsiliepimai apie si sirupeli?
Atsakyti
Blogi,kaina nemaža.bet jokio poveikio nejutom,nusivyliau visiškai schmoll.gif
Atsakyti
gal daugiau bus pasisakymu,nes mane irgi domina.
Atsakyti
Duodu nuo rugpucio 10d.Kolkas niekuom pagirt negaliu.Sergam jau 2 karta per menesio laikotarpi.Sake,kad Imunotrofinos poveikis jauciamas bus tik isgerus 2 buteliukus,t.y.po 2 men.Ilgokai....... g.gif
Atsakyti
Mano sūnui tiko thumbup.gif
Pagerėjo apetitas, nustojo sirgt kas savaitę, greit pirksiu antrą buteliuką. Kaina irgi nėr beprotiška, nes visi kiti imunostimuliatoriai kainuoja daug daugiau.
Pabandykit, jei vaikai dažnai serga viršutinių kvėpavimo takų uždegimais. Sirupo sudėtyje yra jodo, tai labai aktualu tiems, kurie negyvena pajūry smile.gif
Atsakyti