Įkraunama...
Įkraunama...

Geri tinklalapiai vaikams

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 29, 14:51)
Programikę reik turėt. Aš kažkada kai paleidau, tai visus fliash žaidimus iš zebros saito supumpavo į mano kompą.

Niu tai žinau žinau, kad reikia programikę turėt, niu bet kokią programikę? ax.gif Gaila pasakyti? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 29, 14:53)
Niu tai žinau žinau, kad reikia programikę turėt, niu bet kokią programikę? ax.gif Gaila pasakyti?  ax.gif  tongue.gif

Nu tikrai negaila, bet vat kad pamiršau kaip vadinasi, jeigu netingi tai paieškojusi šitame forume turi rasti, kažkada kažkam rašinėjau apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 29, 15:00)
Nu tikrai negaila, bet vat kad pamiršau kaip vadinasi, jeigu netingi tai paieškojusi šitame forume turi rasti, kažkada kažkam rašinėjau apie tai.

Supratau, ačiū, jei nerasiu - skambinsiu Tau tongue.gif

Niu ką, Palemonai, neradau nei vieno tavo posto apie programikę šiame forume, gal kokiame kitame forume kalbėjai, nepameni? Arbe čia jau temą kažkas "sutvarkė" gal tavo visus postus išmetė? g.gif

Niu nžn. brūkštelk, kai netingėsi apie tą programkę dar kartelį ax.gif
Arbe gal kokį saitą mestelk, gal žinai, kur tas programikes nemokamai dalina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 29 lapkričio 2007 - 14:09
QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 29, 15:04)
Supratau, ačiū, jei nerasiu - skambinsiu Tau tongue.gif

Su petelne į radijatorių ? biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau - TeleportPro. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 29, 21:44)
Prisiminiau - TeleportPro.  rolleyes.gif

Ačiū, bet ko tai googlas sako, kad TeleportPro žalinga mano kompiuteriui g.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Palemonai, gal gali nupasakot, kaip ta programa naudotis, nes man jau kantrybės nėr... frusty.gif
Ten kažkaip jau įmantriai išsisaugoti turi tie žaidimukai...
O man tik IE pavidalo pavyksta išsisaugoti, ir kai bandau paleisti žaidimą, tai nieko gero nepavyksta... frusty.gif

Niu help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 30, 10:51)
Ačiū, bet ko tai googlas sako, kad TeleportPro žalinga mano kompiuteriui  g.gif  blink.gif  unsure.gif

Kuo ta žala pasireiškia ?

QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 30, 12:23)
Palemonai, gal gali nupasakot, kaip ta programa naudotis, nes man jau kantrybės nėr... frusty.gif
Ten kažkaip jau įmantriai išsisaugoti turi tie žaidimukai...
O man tik IE pavidalo pavyksta išsisaugoti, ir kai bandau paleisti žaidimą, tai nieko gero nepavyksta... frusty.gif

Niu  help.gif  help.gif  help.gif

Ten reikia saito adresą įpastinti(berods), o kad atidarinėtų tai reikia SWFOpener'į instaliuotis, arba flashplayer'į.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 30 lapkričio 2007 - 12:38
Neskaičiau visos temos, gal kas yra įdėjęs nuorodą. Žaidimas online. Viskas lietuvių kalba. Deja ne visai mažuliukams, reikia, kad mokėtų skaityti.

http://www.travian.lt/?uc=lt1_2271
Atsakyti
Maniskis atrado neseniai pasirodziusi tinklapi zaidimai.biz ten aibes visokiu zaidimu, ir neseniai pasirode atskira kategorija zaidimai vaikams . tinklapyje taip pat yra ir viena nekokia kategorija ( vaiku atzvilgiu) tai zaidimai suaugusiems , si kategorija labiau skirta mums teveliams blush2.gif o siaip www.zaidimai.biz geras tinklapiukas vaikams, ir netgi forumas yra smile.gif
Atsakyti
sveik,gal kas zinot kur rasti vaikams boulingo zaidima?aciu
Atsakyti
nu gal zinot? blush2.gif
Atsakyti