Man tamsiai patiko, bet labai pavargau, nes po 2 sav jau pradedavo matytis sviesios saknys.
Visas procesas buvo toks - buvau juoda, tada nueminejo, daze tamsiai rudai, o prie sviesaus nuo rudo jau ejau be nuemino, palaipsniui dazydama sviesiau
Man tamsiai patiko, bet labai pavargau, nes po 2 sav jau pradedavo matytis sviesios saknys.
Visas procesas buvo toks - buvau juoda, tada nueminejo, daze tamsiai rudai, o prie sviesaus nuo rudo jau ejau be nuemino, palaipsniui dazydama sviesiau
na jo,kai naturalus sviesus tai is karto matosi saknys ... mano naturalus kokias dviem tonais sviesesni nei dabartiniai todel kai ataugineja nelabai metasi i akis
na jo,kai naturalus sviesus tai is karto matosi saknys ... mano naturalus kokias dviem tonais sviesesni nei dabartiniai todel kai ataugineja nelabai metasi i akis
Man labiau domina naturalius.
Pas mane dabar gaunasi, kad atauge naturalus labai mazai skiriasi nuo dazytu, reik gerai isiziureti, kad pamatyti, kad saknys pustoniu tamsesnes. Tai galvoju - jei tas saknis su citrina patepliociau, gal dar pasviesetu...
Aisku pamegink, gal nuims;) saule gal dar kazkiek pablukins kol vasara:) (nzn ar rasiau, siaip ant saules su ta mase rekomenduojama pabuti-poveikis atseit stipresnis)
Tikrai ne šis. Šitam yra peroksido, todėl šviesina jis tikrai ne natūraliai. Niekaip nerandu internete to purškalo, kur aš turėjau, bet ten buvo tik su ramunėlėm ir be jokio peroksido. Beje, pirkau jį ne LT.
Na, prisiskaičiau labai dvejopų atsiliepimų ir eisiu pati į kovą su dažais. Bandysiu citriną su aliejum, mano protu turėtų geriausiai veikt jei ne spalvą, tai bent plaukus. Gal net pamėginsiu su saulegrąžų, noriu tokios ryškios šviesios. Ryžumas pasman originaliai esti, tik va numušt dažus reikia per kokį toną iki natūralaus ir dar porą tonų šviesyn. Neįmanoma? Bet maga pamėginti.