Įkraunama...
Įkraunama...

Geras pulmonologas Klaipėdoje

Sveiko mamytes,
Mano sunelis jau ilgai kosti ir uzburkusi nosyte, LOR'as nustate II laipsnio adenoidus, bet kosulys mums vis nepraeina. Labai noriu parodyti geram pulmonologui. GAl galite ka rekomenduoti Klaipedoje, gali buti ir privaciai, kad tik but kompetetingas.Nusibodo jau visi gydytojai kurie tik operuot arba antibijotikus gert.
Atsakyti
Kiek esu girdejusi, tai geras pulmonologas yra Karoso 13 smile.gif nezinau tik pawardes, bet ta moteris yra ir visos konsultacines vedeja
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 13, 03:36)
Kiek esu girdejusi, tai geras pulmonologas yra Karoso 13 smile.gif nezinau tik pawardes, bet ta moteris yra ir visos konsultacines vedeja

As irgi vedziau savo dukra pas auksciau mineta gydytoja Pliuskiene. Neblogai, rupestingai apziurejo
Atsakyti
kai sunelis buvo mazas prasidejo bedos, jam 1.5 m diagnozavo astma ir alerginy rinita, konsultavomes pas gyd. Pliuskiene, po to buvo atvykes profesorius Vaisvila berods tokia pavarde, gal klystu ax.gif , is Vilniaus. Paskutiniais metais, liga baigiam isaugt, aciu dievui, Dabar lankomes pas Gydytoja Šuliauskaite, Karoso Kon pol.Jauna, kompetetinga ir maloni gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
Jūratė Šuliauskaitė. Konsultacinėj poliklinikoj Karoso g.13
Atsakyti
Superinės gydytojos Jūratė Šuliauskaitė bei Rūta Bakienė thumbup.gif
Ne vieną kartą teko gydytis jų pagalba ir sėkmingai. Abi rūpestingos,kompetetingos,malonios,švelnios vaikams.
Atsakyti
Mus gydo gyd. Suliauskaite. Labai faina gydytoja, rupestinga, gerai ismananti savo darba. Mes labai patenkinti jos darbu.
Atsakyti
QUOTE(Drutuliux @ 2010 02 15, 15:08)
Mus gydo gyd. Suliauskaite. Labai faina gydytoja, rupestinga, gerai ismananti savo darba. Mes labai patenkinti jos darbu.

Pasikartosiu girdama ir aš šią gydytoją 4u.gif drinks_cheers.gif
Piuku ,jog yra dar jaunų,perspektyvių,atsidavusių medikų rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zinot kur dirba gydytoja Siliauskaite nes Karoso g, jos nebera, ir gal turit patirties su gydytoja Kersiene g.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 22 kovo 2012 - 13:55
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 22, 13:52)
gal kas zinot kur dirba gydytoja Siliauskaite nes Karoso g, jos nebera, ir gal turit patirties su gydytoja Kersiene g.gif
Papildyta:

Ji dirba vaikų ligoninėje, dabar lyg pulmonologijos skyriaus vedėja rolleyes.gif
Atsakyti