Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Gaminau ir aš šitas bandutes-visą savaitę apie tai galvojau, tad iš vakaro susitryniau bulves, o kitą dieną labai greitai viskas pasidarė. Tik man buvo per riebu-prieš 4 mėn.laikiausi dietos-t.y.valgiau beveik viską, išskyrus saldumynus, bulves, kiaulieną ir spirgiukus. Man šis patiekalas buvo per riebus, vyrui taip pat. Tikriausiai, nereikėjo mums daryti to spirgučių padažo ir apsiriboti grietine. O šeip - labai greitai pagaminamas patiekalas ir kas gali trupučiuką riebiau valgyti, tikrai turėtų būti super.
Geros dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildaja: 21 gruodžio 2008 - 08:16
QUOTE(Mildaja @ 2008 12 21, 08:15)
Gaminau ir aš šitas bandutes-visą savaitę apie tai galvojau, tad iš vakaro susitryniau bulves, o kitą dieną labai greitai viskas pasidarė. Tik man buvo per riebu-prieš 4 mėn.laikiausi dietos-t.y.valgiau beveik viską, išskyrus saldumynus, bulves, kiaulieną ir spirgiukus. Man šis patiekalas buvo per riebus, vyrui taip pat. Tikriausiai, nereikėjo mums daryti to spirgučių padažo ir apsiriboti grietine. O šeip - labai greitai pagaminamas patiekalas ir kas gali trupučiuką riebiau valgyti, tikrai turėtų būti super.
Geros dienos

mes jas valgom su svieto grietinės padažu,tada nebūna taip riebu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2008 12 21, 15:03)
mes jas valgom su svieto grietinės padažu,tada nebūna taip riebu ax.gif

Taigi sviestas dar riebiau, nei kokia liesa kepinta mesyte bigsmile.gif , riebaliukus galima isvis nusunkti, palikti tik mesyte ir svoguniukus ir jei nemegstat riebiau, tai vietoj paprastos grietines galima ipilti sojos grietineles truputi ir pieno su trupuciu miltu mirksiukas.gif
O siandien lietiniai su plauciukais ir zasiena.Pirkau zasies kauliuku, juos isviriau kartu su jaut.plauciukais, nurinkau nuo kauliuku mesa, sumaliau kartu su plauciukais, pridejau svoguno, cesnakiuko, pipiriuko, druskos, viena kiausini, isminkiau ir susukau i blynelius.Mums toks idaras-skanumynas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Atrodo tikrai super, bet aš nemoku lietinio blyno padaryt gražiai.
Atsakyti
Srove, kaip blynai, kaip visada thumbup.gif
o as siand visgi pasidariau labai skanius vegetarisku pietus bigsmile.gif
mano megstaos darzoves: baklazanas, pomidoras, paprikos siek tiek, sviezias rozmarinas, sviezias bazilikas ir indiski prieskoniai, druska, sezamas. dar pasisildziau vakryksciu ryziu biggrin.gif
user posted image
is arciau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 12 21, 16:27)
Atrodo tikrai super, bet aš nemoku lietinio blyno padaryt gražiai.

Niekada nedaryk teslos tirstos lietiniams,daryk kuo skystesne ir kepk kuo ploniau ir labai gerai isplak mase 4u.gif
Atsakyti
Mūsų paprasti pietūs:guliašas
Kiaulienos mėsytę supjausčiau nedideliais gabaliukais,pridėjau daug prieskonių ir į keptuvę.Apkepinau ant nedidelės liepsnos,kol išvirė visos sultys ir apskrudo.Tada dedu į puodą,įpylu virinto vandens ,kad apsemtų,dedu porą šaukštų grietinės,porą šaukštų pomidorų padažo ir prieskonių.Palieku troškintis,bet neilgai,kokį 10min.po užvirimo.tada dedu miltų,kad sutirštėtų.Valgėm su grikiais ir daržovių salotomis.Salotoms puse pekino kopūsto,pora pomidorų,krapų.Dėjau kelis šaukštus grietinės,kelis majonezo ir vegeta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 21, 00:25)
Vel Nerytes bandutes hihihi.gif Tik si karta biski kitaip, nes reikejo likuti varskes sunaudoti, zadejau cepus padaryti, ale paskui prisiminiau tas bandutes, tai sakau greiciau bus, tai proporcijos isejo kaip ir lygios:dalis virtu dulviu, tiek pat varskes, tiek pat krakmolo ir kiausinis.Nu visai skaniai isejo.

Ir as dariau Nerytes bandutes. Nesu didele kulinare, bijojau, kad neiseis man pagaminti, bet viskas isejo kuo puikiausiai, tik teko daugiau krakmolo dadeti, kad labai neliptu prie ranku. Na o skonis, tai SUPER thumbup.gif Dekui Nerytei uz si receptuka 4u.gif
Atsakyti
receptas pagal J.Oliveri tik su siokiais tokiais pakeitimais biggrin.gif

user posted image

user posted image

reikes:
400 gr kiaulienos farso
2 saliero stiebu
2 morku
2 svogunu
sauksto miltu
400 ml alaus
skardines kapotu pomidoru
ziupsnio juros druskos
pipiru
poros lauro lapu
500 gr bulviu

i puoda pilame pora saukstu alyvuogiu aliejaus ir sudedame pjaustytas darzoves. kepame apie 10 min. sudedame farsa, miltus. supilame konservuotus pomidorus ir alu. beriame druska, pipirus ir lauro lapus. viska gerai ismaisome ir verdame apie 1 val. dangcio nedengiame, nes turi nugaruoti skystis. troskiniui sutirstejus.nukeliame nuo ugnies ir dedame i forma.
bulves nuskutame ir verdame 10 minuciu. atvesiname ir supjaustome 1 cm storio riekelemis. bulves isdeliojame ant troskinio, paslakstome sviestu, pabarstome pipirais, druska (as barsciau santa maria forest blend prieskoniu) ir sauname i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu ir kepame apie 40 min. tiesa pries isdeliojant bulves isimame lauro lapus
Skanaus
Atsakyti
wow, kiek darbelio , bet skamba skaniai 4u.gif

norec labai lietiniu (idaras labai vilioja) rolleyes.gif ir guliasho..
niam niam niam..
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 21, 15:31)
Srove, kaip blynai, kaip visada  thumbup.gif
o as siand visgi pasidariau labai skanius vegetarisku pietus  bigsmile.gif
mano megstaos darzoves: baklazanas, pomidoras, paprikos siek tiek, sviezias rozmarinas, sviezias bazilikas ir indiski prieskoniai, druska, sezamas. dar pasisildziau vakryksciu ryziu  biggrin.gif
user posted image
is arciau:
user posted image

cia labai user posted imageskanu turetu buti,reikes pabandyt pasidaryt
Atsakyti
[quote=balanduke,2008 12 21, 20:26]
receptas pagal J.Oliveri tik su siokiais tokiais pakeitimais biggrin.gif

kaip skaniai atrodo, reike spabandyt g.gif
Atsakyti