uj, kaip bulves armonikeles patiko, o sroves kepini seniai isbandzius su spinatais ir feta, man labai skanu ir siltas ir saltas
QUOTE(Srove @ 2009 01 10, 15:09)
Pusryciams isbandziau sluoksniuotos teslos su spinatais ir fetos suriu kepini
fantastiskai atrodo
O naudojat sluoksniuota mieline tesla ar bemiele? Turiu uzsilikusi sluoksniuotos mielines teslos pakeli, bet net neismanau ja su ja padaryt
QUOTE(nicolle_ @ 2009 01 10, 17:55)
O naudojat sluoksniuota mieline tesla ar bemiele? Turiu uzsilikusi sluoksniuotos mielines teslos pakeli, bet net neismanau ja su ja padaryt
Bemiele naudojau
Papildyta:
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 10, 16:43)
o vietoje spinatu gi galima farso deti? galvoju pasiiskoti tos teslos prekybcentry, bet spinatai tai man idarui niekaip netiks
Man patinka spinatai, bet man noretus prie ju zuvies dar, arba mesos
QUOTE(lotute @ 2009 01 09, 23:17)
kai padarysi, nepamirš karodyti, kažkaip ir aš užsimaniau, tik kavinėj nė karto nesu valgiusi
Man dazniausiai cili buna kiek daugoka surio...
Srove, kieti pusryciai , atrodo SUPER!
Papildyta:
QUOTE(indria @ 2009 01 10, 14:57)
blynai su desrele
teslai:miltai, vanduo, kiausinis, bazilikas, raudonelis, druska...
liejam ikaitintoj keptuvel blyna, uzdedam griezineli desreles, is uzliejam antra sluoksni valgom su cesnakiniu padaziuku (majonezas, kecupas, cesnakas)
paprasta, bet skanu
teslai:miltai, vanduo, kiausinis, bazilikas, raudonelis, druska...
liejam ikaitintoj keptuvel blyna, uzdedam griezineli desreles, is uzliejam antra sluoksni valgom su cesnakiniu padaziuku (majonezas, kecupas, cesnakas)
paprasta, bet skanu
Paprasta ir skanu.
QUOTE(nicolle_ @ 2009 01 10, 18:55)
Dazniausiai darau su kumpiu, suriu ir majonezu, man pats skaniausias idaras, su farsu kazkada dariau tai riebokai gavos, galima su varske ir lasisa, su saldziais idarais
QUOTE(Al_Nija @ 2009 01 10, 15:46)
labas dienas
noreau paklausti o baklazanu suktinukai...kepinant baklazanus nebuna perdaug prisigere aliejaus?
noreau paklausti o baklazanu suktinukai...kepinant baklazanus nebuna perdaug prisigere aliejaus?
Kai baklazanai apkepa, juos reikia ant popierinio ranksluoscio ar serveteliu sudeti ir is virsaus dar su ranksluosciu paspausti, kad visas aliejus susigertu.
QUOTE(nicolle_ @ 2009 01 10, 16:55)
As visada naudoju bemiele tesla, idarui dedu lasisa, arba kumpeli su suriu, arba pievagrybius su desryte ir truputi majonezo
Mūsų vakarienė:
Tiršta daržovių sriuba - morkos, bulvės, žali žirneliai ir pakepinti svogūnai, išvirus viską sutryniau blenderiu.
Kotletai - į faršą įdėjau keptas morkas, salierą ir svogūną. Bulvės pagal čia minėtą receptą, tik manosios galėjo ir daugiau apskrusti...
Tiršta daržovių sriuba - morkos, bulvės, žali žirneliai ir pakepinti svogūnai, išvirus viską sutryniau blenderiu.
Kotletai - į faršą įdėjau keptas morkas, salierą ir svogūną. Bulvės pagal čia minėtą receptą, tik manosios galėjo ir daugiau apskrusti...
QUOTE(Baisa @ 2009 01 10, 22:53)
Mūsų vakarienė:
Fantastiska, vien ziurint i toki patiekala sukyla apetitas.
o sriubyte kokia pasakiska ir kaip atrodo meiliai! po tokios tik i lova