Dar be pusryčių, tai mielai pasivaišinčiau
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 10, 09:04)
Zuviene - i puoda sudejau bulvytes, morkytes, [aprikos, svogunu galva...cesnako truputi.....i pabaiga lasisos gabaliukus.... druskos, zuvies prieskoniu ir baziliko...skanaus
geras užrašas ant lėkštės
QUOTE(indria @ 2009 01 10, 02:56)
vistienos sparneliu troskinukas
oho- skanumelis ko gero tiktų ir vištiena be kaulo- pvz, šlaunelių mėsa
QUOTE(6663 @ 2009 01 10, 03:07)
emu bulbas
a aš ir sparnū
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 10, 09:22)
oho- skanumelis ko gero tiktų ir vištiena be kaulo- pvz, šlaunelių mėsa
maqnau tikrai tiktu taip pat ir kokios blazdeles tikrai sueitu
QUOTE(RiMami @ 2009 01 10, 02:22)
Aš truputuką įkišiu savo snapą Žinokit labai liuksiški šitie kopūstai, nespėju daryti Labai gerai eina jie pas mus saldžiarūgščiai tokie - pamėginkit, manau, nenusivilsit
[
[
aha aš irgi jaus juos išbandžiusi labai labai patiko, tik nesuprantu kartais česnakai pamėlynuoja, o kartais ne labai tinka garnyrams,kai nėra noro ką nors pjaustyti
labas dienas
noreau paklausti o baklazanu suktinukai...kepinant baklazanus nebuna perdaug prisigere aliejaus?
noreau paklausti o baklazanu suktinukai...kepinant baklazanus nebuna perdaug prisigere aliejaus?
QUOTE(indria @ 2009 01 10, 01:56)
oi ir vel tos bulves aki rezia
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 10, 13:44)
kai vaikas nieko nevalgo....supjausciau bulvytes ale fri....viska sumaisiau su druska, pipirais.....imaisiau labai mazai farso....ir viska i orkaite...salia grietines ir krapu padaziukas bei pienas
ką tik papietavau, bet tokio daigto tikrai neatsisakyčiau net seilės suikaipė pagalvojus apie keptas bulves
Pusryciams isbandziau sluoksniuotos teslos su spinatais ir fetos suriu kepini.Mums, kaip mesedziams , truko cia arba kokio farso, ar desros .Ant vienos puses atlaidintos teslos dejau saldytus,atlaidintus spinatus, maisytus su fetos suriu ir cesnakais, dar uzmeciau truputi sviesto ir uztarkavau ant virsaus medziotoju surio ir uzdejau kita gabala teslos, sonus uzlanksciau ir kepiau 190 temp.apie pusvalandi.Man saltas skaniau.
QUOTE(Srove @ 2009 01 10, 15:09)
Pusryciams isbandziau sluoksniuotos teslos su spinatais ir fetos suriu kepini.
Kaip atrodo