Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 09, 19:42)
Turbut skanu, tik estetinio vaizdo noretusi kiek kitokio.  blush2.gif  4u.gif As ipratusi sriubytems smulkiai supjaustyti viska, kazkaip nepatogu dideli gabalai ir visada papuosiu, kokia sypsenele leksteje isdelioju ar sirdele.  smile.gif

o man laaabai apetitnai ta darzoviene atrodo, niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 19:50)
Labai ciki ir zuvyte ir salotos ir bulvytes wub.gif  4u.gif
Netikra cibulyne ir bulves keptos orkaitej su fetos suriu, issuktu su jogurtu naturaliu ir zalumynais

Aciu!!Ir VAJE,kaip skaniai atrodo bulvikes!!!!!NU,tu kai padaraitai ir pavalges dar pavalgytum lotuliukas.gif
QUOTE(lile @ 2009 01 09, 07:15)
Daividija, o man tos salotos prie tos zuvies labai skanios atrodo, cia itariu tokios kaip kavinese buna smile.gif Tik as ju nikiap nemoku tokiu pasigaminti. Gal galetum mestelti zinute kuo uzpylinejate tas salotytes smile.gif

Aha,cia tokios kavinines lotuliukas.gif
Darau visada "is akies" tai kiekio net nezinau.Supjaustau kopusta,sutarkuoju viena morka,dedu ziupsni druskos,sauksta cukraus,acto(pagal skoni) ir aliejaus,ir viska rankomis gerai sugniauzyti,kad suminkstetu.Paragauju,jei ko truksta dar idedu.mano megiamiausi kopusciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 09, 14:49)
MAKARONŲ UŽKEPĖLĖ

labai skaniai graži užkepelė, gal būtų galima gauti ta receptuka morkų-paprikų konservavimo? bigsmile.gif ar jis gal yra kur prie marinavimu konservavimu?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 09, 21:51)
labai skaniai graži užkepelė, gal būtų galima gauti ta receptuka morkų-paprikų konservavimo? bigsmile.gif  ar jis gal yra kur prie marinavimu konservavimu?

Man taip pat MAKARONU UZKEPELE thumbup.gif ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 09, 20:58)
Man taip pat MAKARONU UZKEPELE  thumbup.gifdrinks_cheers.gif

o gal kas žinot kaip koldūnų užkepėlė darosi g.gif kaip picerijose daro rolleyes.gif kartą bandžiau nei panašiai nepavyko doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 09, 21:08)
o gal kas žinot kaip koldūnų užkepėlė darosi g.gif kaip picerijose daro rolleyes.gif kartą bandžiau nei panašiai nepavyko doh.gif  verysad.gif

Nezinau, kaip kavineje, bet as darau taip - koldunus kepu keptuveje, kai jau beveik iskepe idedu toki ale padaziuka majonezas+pomidoru padazas+spausti cesnakai+prieskoniai. Ir truputi patusinu sitam padaze, uzbarstau surio ant virsaus, uzdengiu ir kai suris issilydo, skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 09, 21:14)
Nezinau, kaip kavineje, bet as darau taip - koldunus kepu keptuveje, kai jau beveik iskepe idedu toki ale padaziuka majonezas+pomidoru padazas+spausti cesnakai+prieskoniai. Ir truputi patusinu sitam padaze, uzbarstau surio ant virsaus, uzdengiu ir kai suris issilydo, skanaus 4u.gif

ačiukas labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 09, 22:08)
o gal kas žinot kaip koldūnų užkepėlė darosi g.gif kaip picerijose daro rolleyes.gif kartą bandžiau nei panašiai nepavyko doh.gif  verysad.gif

KArstame aliejuje iskepami koldunai, sudedami i karsciui atsparu inda, ant virsau dedamas tarkuotas kumpis, besamelio padazas(bet as dedu negailedama skystos grietines) ant virsaus tarkuoto surio, ir visa sita geri i orkaite, kol isilydys suris mirksiukas.gif Bent jau taip daroma cili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 01 09, 21:33)
KArstame aliejuje iskepami koldunai, sudedami i karsciui atsparu inda, ant virsau dedamas tarkuotas kumpis, besamelio padazas(bet as dedu negailedama skystos grietines) ant virsaus tarkuoto surio, ir visa sita geri i orkaite, kol isilydys suris  mirksiukas.gif  Bent jau taip daroma cili  4u.gif

ačiū ploja.gif yahoo.gif yahoo.gif būtent to ir ieškojau friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 09, 21:18)
ačiukas labai labai 4u.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif
O man kazkaip keptuvej skaniau, nei orkaitej uzkept ji g.gif Bet visu skoniai skirtingi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 09, 17:45)
Beje pati irgi is Oliverio gaminimo buda ikirtusi

lotuliukas.gif schmoll.gif va ir neatspejai bigsmile.gif .Geda prisipazinti blush2.gif , bet as ta Oliveri visai nesenai pirma karta pamaciau knygyne, kai pries nosi buvo isdeliotos jo knygos, paverciau truputi jas, brangokos pagalvojau, nes informacijos man pasirode mazoka, tik labai daug jo paties vaizdines medziagos, net ne apie maista, zodziu labai isplesta pagalvojau, gal reiktu smulkiau panagrineti, siaip man musu Robertas labiau patinka lotuliukas.gif Oliverio as nematau, nes nera tos programos, gal kada pasidomesiu placiau, Giedriaus receptai labai patinka ir kitu dar nete paziurineju, bet ziuriu, kad labai tankiai cia minimas jo vardas, reiks ir man susirupinti.O bulves kratyti su prieskoniais, as ismokau dar is savo mociutes, tik ne maiseliuose ji tai darydavo, o tarp dvieju bliuduku biggrin.gif , kratydavo zemyn, aukstyn.Musu seneliai irgi nespietni buvo, o Oliveriu tada gal dar nebuvo lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 09, 21:36)
ačiū ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif būtent to ir ieškojau friends.gif  aciuks.gif

kai padarysi, nepamirš karodyti, kažkaip ir aš užsimaniau, tik kavinėj nė karto nesu valgiusi blush2.gif
Atsakyti