Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 09, 20:12)
cia kam kas  mirksiukas.gif  siaip labai nemegstu smulkiu dalyku, taip kad del estetikos nesigincyjama  mirksiukas.gif as ipratus daug grazaus maisto matyt tai visaip ir bandzius esu. tik esme ta, kad kai darai, daryk gerai  mirksiukas.gif o tas kiekvienam savaip  rolleyes.gif man labai svarbu skonis, o ne estetika  mirksiukas.gif

Kas del skonio, manau, kad kiekvienas pirma gero skonio nori, o estetika, man visada neatsiejama nuo betkokio kurinio. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 09, 20:42)
Turbut skanu, tik estetinio vaizdo noretusi kiek kitokio.  blush2.gif  4u.gif As ipratusi sriubytems smulkiai supjaustyti viska, kazkaip nepatogu dideli gabalai ir visada papuosiu, kokia sypsenele leksteje isdelioju ar sirdele.  smile.gif

Va šitas man ir užstrigo,dėl skonio net neabejoju,kad skanu,bet teko mokintis šito meno,jei sau daraisi,tai,žinoma,gali bet kaip daryt,bet jei jau pateiki kitiems (kad ir foto),galima ir gražiau supjaustyti.Atsiprašau,jei per grubiai parašiau
Kepenėles skaniai atrodo,laukiu kada jas galėsiu valgyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 01 09, 20:18)

Kepenėles skaniai atrodo,laukiu kada jas galėsiu valgyt drinks_cheers.gif

Ne i tema, bet kodel negali ju valgyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 09, 21:24)
Ne i tema, bet kodel negali ju valgyti?  4u.gif

nes nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
JulieTa, tik nesupyk ir butinai pasirodyk kita karta, tiesiog kiekvienas matome kitaip, i skirtingus dalykus atkreipiame demesi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 09, 20:26)

Supratau, bet ar nestuke.gif negalima ar bloga nuo ju? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 09, 21:27)
JulieTa, tik nesupyk ir butinai pasirodyk kita karta, tiesiog kiekvienas matome kitaip, i skirtingus dalykus atkreipiame demesi.  4u.gif
Papildyta:
Supratau, bet ar  nestuke.gif  negalima ar bloga nuo ju?  unsure.gif  4u.gif

nerekomenduojama...
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 09, 20:29)
nerekomenduojama...

Taip, tiesa, prisiminiau, skaiciau apie tai. smile.gif Kaip ir tuno. 4u.gif
Atsakyti
besilaukdama tikrai daug ka valgiau, ir tuna ir kepeneles. ypatingai su antru nestumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 09, 21:26)

Bet jau noras koks doh.gif lotuliukas.gif Visda uždraustas vaisius saldžiausias bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, tema pamirsot kokia smile.gif
Atsakyti
Na beveik i tema mes cia, juk manau, kad ir nestuke.gif gamina, tad reikia viska issiaiskinti. mirksiukas.gif 4u.gif

Kas dar kokia foto? bigsmile.gif
Papildyta:
JulieTa, dar truputi smile.gif , nustebau, pamaciau, kad darai grazius rankdarbius, o maiste grozi pamirsai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 09, 10:13)
pagaliau ir as prisirociau pafotkint patiekalus  bigsmile.gif

kazkaip labai skaniai pasirode 4u.gif

Eileteja- virtas bulves su lupena labai skanu pakept keptuvej..
o jei kepi orkaitej, tai irgi super...zalias grusk i orkaite ir kepk..niammmm
Atsakyti