Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 13:50)

nesu ragavus cibulynes o norec baisiai, nes jau taip graziai ir skaniai nuskambejo..plius acto ten yr..mmm..net slabna..
o bulbiu grazumas.. wub.gif
Atsakyti
idomi ta cibuline bigsmile.gif
Atsakyti
pusrytukams - bleneliai su farsu.
Farsa pakepinau su prieskoniais, cesnaku ir svogunu laiskais.
lietiniams - miltai, selenos, vanduo ir aliejus

Viska suvynioji ir dar apkepi keptuveje...

user posted image
Atsakyti
Daividija, o man tos salotos prie tos zuvies labai skanios atrodo, cia itariu tokios kaip kavinese buna smile.gif Tik as ju nikiap nemoku tokiu pasigaminti. Gal galetum mestelti zinute kuo uzpylinejate tas salotytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 08, 22:51)
tokia grybu ikra as konservuoju ziemai,nutraukintus grybus,zalias morkas,svogunus sumalu per mesmale,dedu i puoda ir ipilu aliejaus ir pomidoru padazo,dedu prieskoniu ir gerai sutusinu,gaunasi thumbup.gif ,ta recepta man pasake viena ruskele.

įdomus labai receptukas, turėtų būti skanu, tik nesupratau, ką ten su grybais reikia padaryt ax.gif
Atsakyti
Na mergaites siandien vakare namie debiutuosiu su kalakuto "kulsele" hihihi.gif Vakar sumarinavau su tokiu marinatu: 2 saukstai majonezo, 1 saukstas garstyciu padazo, 1 pokelis "orien" prieskoniu vistienai, 3 nemazos skilteles cesnako, 1saukstas kmynu, 1 nubrauktas saukstas vegetos ir pokelis marinato - medaus su dumo skoniu(pirkau maximkoj) Viska sumakalavau bliudelyje, "Kulseles" oda ipjoviau keliose vietose ir visa istryniau tuo marinatu ax.gif Marinata ragavo mano expertas (sunus), sake, kad liuksiskas cool.gif Siandien is ryto dar pavarciau, patryniau o vakare kimsiu i rankove ir kepsiu apie pora valandu rolleyes.gif Jei gerai gausis nufotkinsiu ir psirodysiu blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 09 sausio 2009 - 10:04
QUOTE(6663 @ 2009 01 08, 18:11)
o Srove tai manau ejo gundymo/erzinimo kursus..

aš irgi taip pamaniau, nes pasižiūri jos foto , ir nesvarbu pavalgius tu ar nea, jau rodos seilėjies ir kompą artyn trauki... rolleyes.gif

QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 08, 18:49)
Pas mane bulves tai taip pat nuo ankstesniu pietu likusios nesuvalgytos. Tai supjaustau griezineliais, privarau prieskoniu ir ant aliejaus keptuvej paskrudinu.

niu nelaabi suprantu kaip tų bulvyčių šonai (kur lupena-tos vietos) apkepa? ? g.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 01 08, 19:09)
i tas bulves armonikeles laaabai skanu ideti sonine ir kepti orkaitej, arba jau iskeptas bulves armoinikeles i tarpelius ideti cesnakinio sviesto su provanco zolem... hmmm kaip skanu  wub.gif

as dazniausiai bulves skrudinu arba fritiurinej arba keptuvei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

niu labai skaniai parašei.. o kas tai per vsiestas (savo gamybos ar pirktas)??

o gal kaip NERYTĖ reik fritiūrkėj tas bulvytes apkept, kad taip apskrustų?? blink.gif g.gif

Beje, Bitulka, laukiam foto photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 09 sausio 2009 - 10:50
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 08, 16:49)
pasidalinkit patirtimi kaip tas bulves orkaiteje iskepti, kad nesudziutu  ax.gif atsibodo virtos, o kitokiu nemoku... radau, kad reikia valanda kepti, bet kad nesamone pasirode  blush2.gif

Sveikos šeimininkės smile.gif
Aš orkaitėje kepu žalias bulves. Jas nuskutu, apšlakstau aliejumi, prieskoniais ir šiek tiek miltais apvolioju. Tai tikrai būna labai minkštos. O vidutinio dydžio bulves kepu apie 30 min.
Pabandykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 01 09, 12:35)
apšlakstau aliejumi, prieskoniais ir šiek tiek miltais apvolioju. Tai tikrai būna labai minkštos.

o kam miltai? ką jie duoda? g.gif pirmąkart girdžiu..
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 09, 11:48)
o kam miltai? ką jie duoda? g.gif pirmąkart girdžiu..

aha ir aš g.gif
Atsakyti
Ir as del bulviu noriu paklausti: tas bulves - armonikeles pirmiau reikia apvirti ir tik tada i orkaite ar kaip? doh.gif
Atsakyti
as kepiau tas armonikeles. salia mesos isdeliojau siaip bulves supjaustytas isilgai i tris dalis (nes mesa buvo malta tai greit iskepe, pabijojau kad bulves nepaspes). pabandziau kelias armonikeles pabandyti issikepti. gavosi ta pati bulve kaip ir tos supjaustytos, tik vienos siek tiek storesni gabaliukai buvo tai neiskepe g.gif mistika kazkokia man tos keptos bulvytes, vistiek ne taip gaunas kaip paveikslelyje doh.gif
Atsakyti