viskas labai skanu
QUOTE(daividija @ 2009 01 08, 19:49)
Tokiu skaniu vaizdeliu prisiziurejau
Idesiu zuvies su grybu "ikra" receptuka.Zuvis kaip zuvis,o va ta grybu"ikra" tai mums labai patiko.
Zodziu,zuvyte paprieskoniuojam zuvies prieskoniais,druska,pipirais ir i miltus,kiausini,vel i miltus,vel kiausini ir iskepam.
Grybu "ikrai" imame svoguna,smulkiai supjaustome ir apkepame ant aliejaus,tada ten suverciame skardine konservuotu grybuku(450g),galima deti sviezius tik tada reikes ilgiau kept.Truputi apkepame.Ir viska sumalame kartu su dviem supjaustytais pomidorais,pora skilteliu cesnako,as maliau blenderiu,bet galima mesmale.IKi koses sutrinti nereikia,turi buti labai smulku,cia mesmale kaip tik.mase vel sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi,idedame druskos,juodu pipiru ir kepame 10min.Viskas.


Idesiu zuvies su grybu "ikra" receptuka.Zuvis kaip zuvis,o va ta grybu"ikra" tai mums labai patiko.
Zodziu,zuvyte paprieskoniuojam zuvies prieskoniais,druska,pipirais ir i miltus,kiausini,vel i miltus,vel kiausini ir iskepam.
Grybu "ikrai" imame svoguna,smulkiai supjaustome ir apkepame ant aliejaus,tada ten suverciame skardine konservuotu grybuku(450g),galima deti sviezius tik tada reikes ilgiau kept.Truputi apkepame.Ir viska sumalame kartu su dviem supjaustytais pomidorais,pora skilteliu cesnako,as maliau blenderiu,bet galima mesmale.IKi koses sutrinti nereikia,turi buti labai smulku,cia mesmale kaip tik.mase vel sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi,idedame druskos,juodu pipiru ir kepame 10min.Viskas.
Apetitniskai atrodo

QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 08, 11:49)
pritariu..
Daividija..nu ta ikra..mano skonio jolacki palacki..
daividija
Kaip skaniai atrodo


Idomiai čia tie Ikrai
QUOTE(daividija @ 2009 01 08, 19:49)
Idesiu zuvies su grybu "ikra"
Labai ciki ir zuvyte ir salotos ir bulvytes


Netikra cibulyne ir bulves keptos orkaitej su fetos suriu, issuktu su jogurtu naturaliu ir zalumynais.Cibulynei dvi silkes, apie 300 gr. virtu burokeliu(geriau keptu orkaitej, folijoje) du vidutiniai svogunai, virto marinato apie 3 ltr.(actas, cukrus, lapeliai, pipirai, vanduo, turi gautis rugstokas, nes paskui burokai ir silke sugeria daug to rugstumo)Viena isdarineta ir supjaustyta silke sumetam i marinata ataususi, kita silke gerokai paskrudinam keptuveje, (kam neiseina ant zariju)paskrudusia sumetam i dubeni dedam puse supj. svoguno, pipiru ir sutrinam, po to sumetam i katiliuka, kur bus cibulyne, supjaustom likusius svogunus, dedam per burokine tarka sutarkuotus burokus, pipiru karciuju gerokai, paliekam valandziukei, kad prisigertu ir butu macna




QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 21:50)


QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 21:50)
Netikra cibulyne ir bulves keptos orkaitej su fetos suriu,
Kaip norėčiau, labai jau gundo

o bulves kokioooooooooooooooos
vaetau nu kam ant nakties reikia tokias pasakas ziureti



QUOTE(daividija @ 2009 01 08, 17:49)
Tokiu skaniu vaizdeliu prisiziurejau
Idesiu zuvies su grybu "ikra" receptuka.Zuvis kaip zuvis,o va ta grybu"ikra" tai mums labai patiko.
Zodziu,zuvyte paprieskoniuojam zuvies prieskoniais,druska,pipirais ir i miltus,kiausini,vel i miltus,vel kiausini ir iskepam.
Grybu "ikrai" imame svoguna,smulkiai supjaustome ir apkepame ant aliejaus,tada ten suverciame skardine konservuotu grybuku(450g),galima deti sviezius tik tada reikes ilgiau kept.Truputi apkepame.Ir viska sumalame kartu su dviem supjaustytais pomidorais,pora skilteliu cesnako,as maliau blenderiu,bet galima mesmale.IKi koses sutrinti nereikia,turi buti labai smulku,cia mesmale kaip tik.mase vel sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi,idedame druskos,juodu pipiru ir kepame 10min.Viskas.


Idesiu zuvies su grybu "ikra" receptuka.Zuvis kaip zuvis,o va ta grybu"ikra" tai mums labai patiko.
Zodziu,zuvyte paprieskoniuojam zuvies prieskoniais,druska,pipirais ir i miltus,kiausini,vel i miltus,vel kiausini ir iskepam.
Grybu "ikrai" imame svoguna,smulkiai supjaustome ir apkepame ant aliejaus,tada ten suverciame skardine konservuotu grybuku(450g),galima deti sviezius tik tada reikes ilgiau kept.Truputi apkepame.Ir viska sumalame kartu su dviem supjaustytais pomidorais,pora skilteliu cesnako,as maliau blenderiu,bet galima mesmale.IKi koses sutrinti nereikia,turi buti labai smulku,cia mesmale kaip tik.mase vel sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi,idedame druskos,juodu pipiru ir kepame 10min.Viskas.
tokia grybu ikra as konservuoju ziemai,nutraukintus grybus,zalias morkas,svogunus sumalu per mesmale,dedu i puoda ir ipilu aliejaus ir pomidoru padazo,dedu prieskoniu ir gerai sutusinu,gaunasi
